- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
-
26400 - 26301
26599 - 26501 26500 - 26401 26400 - 26301 26300 - 26201 26200 - 26101 26100 - 26001 26000 - 25901 25900 - 25801 25800 - 25701 25700 - 25601 25600 - 25501 25500 - 25401 25400 - 25301 25300 - 25201 25200 - 25101 25100 - 25001 25000 - 24901 24900 - 24801 24800 - 24701 24700 - 24601 24600 - 24501 24500 - 24401 24400 - 24301 24300 - 24201 24200 - 24101 24100 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Nekem is. Inkabb utolso betuig?
-
Hasaggymeg
veterán
-
coco2
őstag
Milyen szinonímák használtak köznyelvben arra, hogy elvárásokat utolsó hajszálig teljesíteni? A meet expectations down to the last detail-en túl bármi egyéb? A tippeket köszönöm.
កុំភ្លេចប្រើភាសាអង់គ្លេសក្នុងបរិយាកាសអន្តរជាតិ។ -
Hasaggymeg
veterán
-
coco2
őstag
Miért nam koppintod be a google fordítóba a magyar szöveget? Általános esetben bőven jó a google fordítás. Néha vannak nagyon vicces szóválasztások, de a lényeget érteni fogják.
ToBeY
nagyúr
Hello
Az órámba tönkrement egy alkatrész,de nem olyan penge az angolom hogy tudjak írni nekik ezzel kapcsolatban egy emailt.Valaki ilyesmiben tudna segíteni?(van benne egy-két szak szó is) -
Hasaggymeg
veterán
-
Gyula84
veterán
-
törölt tag
-
coco2
őstag
-
b0bcat
addikt
-
coco2
őstag
Good sense of something / experience in something / talented in something / used to something
Az "általános műveltség" - public mind / common sense
De a fentiek mind gyakorlati megfogalmazások, az önmagukért való absztrakt dolgokra a jenki csak annyit mond "stupid space tourist"
b0bcat
addikt
-
gaben22
őstag
Műveltséget vagy klasszikus műveltséget (magyarban ez ugye magas fokú ismereteket jelent irodalom/történelem és megannyi más tudományban) hogy mondanátok angolul? Classical literacy szerintem nem lesz jó.
-
Hasaggymeg
veterán
-
tothbe
addikt
-
b0bcat
addikt
-
tothbe
addikt
Carissimi Christian!
Aliquid suggerere velim de iis quae credentibus LGBTQ dicenda sunt: Censeo viam agendi contra LGBTQ dicendam esse quaenam sint consectaria vitae peccatricis et unicae christianitatis, solam conversionem ad Deum, remissionem peccatorum et christianorum. divortium potest salvare hominem a morte, separatum a Deo et ab omnibus consequentibus peccati, a peccato, a maledictionibus, a morbis, a paupertate et ab in inferno. Hoc intelligendum est per LGBTQ populum. Fieri posset ut fabulam creationis illis praedicaret, Deum omnia, quae creavit ut bona essent, creavit et hominem etiam ut bonum creavit. Deus ambulavit cum homine in Eden. in vita sua. Ex hoc solo Deo et solus homo salvandus est et solus christianus fieri potest ab his hominem salvare. Convertere ad Deum oportet, veniam petendi, et per aquam Baptismum renascendi (quod non aqua aspergitur, sed baptismum, in Graeco baptismum) et Spiritus Sancti baptismus. Hoc animadverti.
Optime: Kornél Viniczai, ex Hungaria, Budapest
By(e) Tothbe -
törölt tag
-
coco2
őstag
-
ph2012
senior tag
Ezt a szöveget le tudná nekem fordítani valaki? Köszönöm ha valaki tud segíteni.
Tisztelt Keresztének!
Ez az extázis nem a Szent Lélektől van. Az ószövetségben a prófétáknál vagy az újszövetségi apostoloknál sem volt ilyen extázis. A Biblia nem ír erről. Akkor is a Szent Lélekkel voltak betöltekezve a próféták és a keresztények. Ha nem a Szent Lélek okozta ezt az extázist akkor szabadulást kell kérni tőle az Úr Jézustól. Nem extázisra van szükség hanem Jézus Krisztus személyével való közösségre. A Szent Lelket a Mennyei Atya (Luk11:13) (Ján14:26) és Jézus Krisztus adhatja (Ján15:26). A Szent Lélek által Isten szerelme töltetik ki a szívünkbe (Róm5:5). A testvérek iránti szeretetet is a Szent Lélektől van (I1Pét1:22). Elvezet minden igazságra (Ján16:13). Megtanít mindenre (Ján14:26). Ő tesz bizonyságot Jézus Krisztusról (Ján15:26). A Szent Lélek Jézus Krisztust dicsőíti. (Ján16:14) A Szent Lélek ajándékai (1Kor12:8), gyümölcsei (Gal5:22) , a szolgálati ajándékok le vannak írva a Bibliában (1Kor12:28) (Ef4:11). Ezeknek kellene működnie és nem ilyen extázisnak.Üdvözlettel: Viniczai Kornél Budapestről.
-
ph2012
senior tag
Ezt a szöveget le tudná nekem fordítani valaki? Köszönöm ha valaki tud segíteni.
Tisztelt Keresztények!
Szeretnék javasolni valamit azzal kapcsolatban, hogy mit kellene mondani az LMBTQ híveknek: Szerintem úgy kellene fellépni az LMBTQ ellen, hogy el kellene mondani, hogy a bűnös életnek mik a következményei és csak az kereszténység, csak az Istenhez való megtérés, a bűnbocsánat és a kereszténnyé válás tudja megmenteni az embert a haláltól, az Istentől elválasztott állapottól és a bűn minden következményétől, a bűntől, az átoktól, a betegségtől, a szegénységtől és a pokolba jutástól. Ez meg kellene értetni az LMBTQ hívekkel. Lehetne hirdetni nekik a teremtés történetét, hogy Isten jónak teremtett mindent, amit teremtett és az embert is jónak teremtette. Isten együtt sétált az emberrel az Édenben.. Ezt a jó állapotot rontotta el a bűnbeesés és az ember halandóvá vált és a halál, az átok, a betegségek, az ördög hatalmába kerülés, a szegénység és a pokolba jutás mint a bűn következményei megjelentek az ember életében. Ebből kell megmenteni az embert és csak Isten és csak a kereszténnyé válás tudja megmenteni az embernek ezektől. Meg kell térni Istenhez, bűnbocsánatot kell kérni és újjá kell születni vízkeresztség (ami nem vízzel lecsorgatás, hanem alámerítkezés, görögül baptiso) és Szent Lélek keresztség által. Ezt kellene hirdetni.
Üdvözlettel: Viniczai Kornél, Magyarországról, Budapestről.
-
coco2
őstag
Jó lesz, köszönöm
Hasaggymeg
veterán
-
coco2
őstag
Létezik angol szavakra fonetikai adatbázis online? Például beírok egy szót, és kellene lista a hasonló kiejtéssel kezdődő szavakról, amik a legközelebbiek.
Gyula84
veterán
-
coco2
őstag
-
Gyula84
veterán
-
coco2
őstag
-
b0bcat
addikt
-
Bavid
senior tag
Sziasztok! Egy ideje már kutatom, de nem sikerült jó megfelelőt találnom a következőre:
Ti hogyan kívánnátok "Kitartást" valakinek? Pl. Kitartást a melóhoz!
Leginkább a good luck-ot látom használtaban, de az nekem azért mást jelent némileg.
Köszi az ötletekért -
coco2
őstag
Talán programozni nem lehetetlen olyat, hogy bármi filmhez egybe fésülni az angol és magyar feliratot, ha azok pontról pontra megegyeznek, és azt jeleníteni meg feliratként. A probléma vele, hogy a mondat feleken nyisszantott feliratok jellemzően szét fognak esni.
Ha "megfizetnél" valamit, írj pénzt is, mellébeszélni nem ér

Bármi egyéb ötlet: nézz egyszerű szöveg után angolban, mint pld képregények, és kezdj el szótárazni. Szótár progikból a transam-et ismered esetleg?
ph2012
senior tag
Sziasztok! Ennek a szövegnek a fordítása rendben van-e?
Andres Bisonni istentiszteletén tapasztalható jelenségek és extázis nem a Szent Lélektől vannak! A Biblia nem ír arról, hogy az ószövetségi prófétáknál vagy az újszövetségi apostoloknál ilyet jelenség létezett volna. Miért akarna a Szent Lélek elesést és ilyen extázist okozni? Ez nem keresztény jelenség. Az igaz Jézus Krisztust kell segítségül hívni, hogy szabadítson meg minket az ártalmas hamis keresztény jelenségektől és szellemtől! Ha egyetértesz küld tovább!
The phenomena and ecstasy experienced at Andres Bisonni's service are not from the Holy Spirit! The Bible does not write that such a phenomenon existed with the prophets of the Old Testament or the apostles of the New Testament. Why would the Holy Spirit want to cause a fall and not an ecstasy from the Holy Spirit? This is not a Christian phenomenon. The true Jesus Christ must be called to help us to free us from harmful false Christian phenomena and spirit! If you agree, send it to others!
-------------------------------------------Köszönöm a segítséget!
-
ph2012
senior tag
Sziasztok! Hadd kérdezzem, hogy ez mennyire helyes így? Köszönöm az ellenőrzést!
Dear Christians!
Andres Bisonni' phenomena are not from the Holy Spirit.
Why does the Holy Spirit want to cause Christians to fall backwards or to cause ecstasy? Did the Old Testament prophets or the New Testament apostles do this? Even then they received the Holy Spirit. The Bible does not write about such phenomena.
The essence of the Christian life is to be converted from a sinful life to God, to have forgiveness of sins and eternal life from the Lord Jesus, and to be reborn through water baptism (immersion = baptiso in Greek) and baptism of the Holy Spirit. The Holy Spirit is given by the Lord Jesus (Luk 3:16), but it is also possible to ask for the Holy Spirit from the Heavenly Father (Luk 11:13). After that, you need the help of the Lord Jesus so that you can be a Christian and not be deceived by the devil. Satan can also pour out another spirit on Christians (2 Cor 11:4). This should be rejected. Ask the Lord Jesus to help you distinguish the Holy Spirit from other spirits that are not from God. Ask the Lord Jesus to deliver you from false Christian services that fill other souls! -
b0bcat
addikt
Ehhez nem tanár kell, hanem olyan feliratozó progi, ami egyszerre meg tud jeleníteni két nyelven feliratot. Biztosan létezik ilyen.
Nem mellesleg szerintem ennek, amit szeretnél, nem sok értelme van.
Ha a nyelv tanulása a célod, akkor nézz olyan filmet angol hanggal és angol felirattal, amit már (többször) láttál magyarul.Ingyenes angol nyelvoktató webalkalmazások kezdőknek és haladóknak! > https://tinyurl.com/444n2w55 -
Benke Gy
újonc
HI!
Angol tanuláshoz szeretnék 2-3 filmet angol szöveggel, alul angol , felül pedig magyar felirattal. Tudna ilyet készíteni vki?
Mivel a tanár se oktat ingyen, ezért a hálámon kívül meg is fizetném a munkád.
Nagy segítség lenne, előre is köszönöm. -
coco2
őstag
-
b0bcat
addikt
-
coco2
őstag
-
Gyula84
veterán
-
coco2
őstag
-
b0bcat
addikt
-
Gyula84
veterán
-
coco2
őstag
Angol szinonímát keresek:
"Lehúzni a rolót" - amikor egy cég tönkremegy / feladja / megszűnik
moonlight115
őstag
Exactly!
"Holdfényszonátának összedőlt a könyvespolca, mert bétóven sors szimfóniát rakott rá..." /by old rocker/ -
coco2
őstag
-
Aureal
őstag
-
coco2
őstag
Normál esetben szofisztikálatlan kommunikációs stílusra utal, ami a politikailag korrekt stílus gyökeres ellentéte. Példa. A "hü**e ku**a" egy explicit stílusú kifejezés.
Aztán hogy abban a béna-nyál videóban mi az explicit, azt kotorja végig valaki más, mert én csak elkezdtem nézni, és a gyomrom fordult fel tőle. Inkább normális zenét halgass (egy példa explicit stílusra).
Aureal
őstag
-
Louro
őstag
-
coco2
őstag
Információs társadalomban élünk. Nincsen hova menekülni az elől a tény elől. Aki fél tőle, netalán megijed, az előre borítékolhatóan túl fogja kompenzálni a vele járó problémákat, ami még többet fog ártani. Ha nem tudod abbahagyni a játékot, hát játszd végig
Louro
őstag
Képregényeket imádtam gyerekként. Jó ötlet. Pár X-men sorozatot lekapok
Az mmorpg-től örülök, hogy megszabadultam. 2 év elment. Bár az tuti, hogy a mai gyerekeknek az segít a legtöbbet. Tényleg hasznos lenne...csak félek beszippant
Mess with the best / Die like the rest -
coco2
őstag
Az egyik legjobb kezdeti forrás szerintem a képregények. Korlátos szókincse van, tudod szokni a pongyola stílust - ami főleg arra jó, hogy használhass valamit a gyakorlatban, mert ami az irodalmi angolt illeti, hát az nem hétköznapi használatra lett kitalálva

A képregényeket illetően egészen pontosan állj meg minden szónál. Valamikor muszáj a szókincset fejleszteni. Ha a pongyola regények sem megy szótár nélkül, az biza baj.
Aztán ott vannak a youtube videók, főleg a privát vlog-ok. Pongyola stílus az is. Főleg azért jó kezdőknek. Szókincs erősen korlátozott az adott csatorna stílusára, ahogy a tartalom-kötött vlogok általában. Legalább youtube felirattal meg kell tudnod érteni.
Aztán ott vannak a netes játékok global chat-jei, mint például a wow. Ott aztán fecseghetsz te is non-stop. Gyakorold kicsit.
Végül vannak az olyan ingyenes cuccok, mint a Busuu.
A fentiek mind a szórakoztatóbb kategória, ami nem olyan érzés tanulni, mint üveggyapotot enni.
Válassz valamit.
Louro
őstag
Köszi mindkettőtöknek. Én is ebookon kezdtem el a kedvenc könyvem. Igaz van rajta szótár, de nem írom ki a szavakat és bár a sztorit ismerem, mégis rengeteg új szó van benne. Lehet, ha ki is írnám , hasznosabb lenne.
A breakingnews-t pedig meglesem. Régen a delfin könyvekkel próbálkoztam. De a sztorik nem kötöttek le. Ráadásul mára piszkosul megdrágultak. Tudom, le lehetne tölteni, de így próbálom támogatni az írók és kiadók munkáját.
Mess with the best / Die like the rest -
Hasaggymeg
veterán
Elmondom én hogy szoktam...letöltök könyvet pdf-ben (szinte mindent megtalálsz), átalakítom e-book formátumra, olvasom telefonon, (gépen, e-bookon, tábla gépen) és így már a kezemben van a szótár is, csak kijelölöm amit nem ismerek és máris rákeresek. Én szinte minden ismeretlen szót kiszótárazok, ugyanakkor azt ajánlom aktuális tudásodhoz igazított könyvet olvass, vagyis elején még ne kezdd nehéz szépirodalommal, vagy bonyolult nyelvezetű szakirodalommal, tele van a net ponyvaregénnyel meg egyéb szórakoztató irománnyal kezdetnek.
"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg -
b0bcat
addikt
-
Louro
őstag
Ti mit javasoltok? Angolul elgagyogok. Nem is a megszólalással van bajom, hanem a szókinccsel.
Van egy író, akinek a könyveit többször is olvastam már. Nem mondom, hogy kívülről tudom, de vajon így is érdemes-e angolul elkezdeni olvasni. Ha igen, akkor minden szónál érdemes megállni és szótárazni? Vagy extenzíven olvassam, azaz ne álljak meg minden ismeretlen szónál?
Vagy inkább mi lehet erre a jó? TV előtt nem tudok leragadni, hogy a háttérben BBC szóljon. Angol nyelvű oldalakat amúgy is olvasgatok munka miatt. De ott is a lényegre fókuszálok.
Sorozatot elkezdtem nézni angol nyelven, angol felirattal, de ott se túl hasznos megállni minden ismeretlen szónál.Mess with the best / Die like the rest -
n0rbert0
senior tag
-
törölt tag
-
n0rbert0
senior tag
Sziasztok
valaki legyen szíves elmagyarázni a poént
https://youtube.com/shorts/qqw8Jt2nZEQ?feature=share
-
Hasaggymeg
veterán
-
Schnorkel
tag
-
Hasaggymeg
veterán
-
Schnorkel
tag
-
tothbe
addikt
-
coco2
őstag
-
törölt tag
-
coco2
őstag
Angolban nem találtam utalást olyan mondásra, mint "levesben a hús". Mit használnak helyette?
Hasaggymeg
veterán
-
coco2
őstag
Köszönöm a tippeket. A "crown jewels" tutin hangzik
moonlight115
őstag
Or: Kick in the crown jewels.
"Holdfényszonátának összedőlt a könyvespolca, mert bétóven sors szimfóniát rakott rá..." /by old rocker/ -
Hasaggymeg
veterán
-
coco2
őstag
-
coco2
őstag
Köszönöm a tippeket. Sajnos ezek hangulatilag egyre távolabbi dolgok
Inkább kajak átfogalmazok.កុំភ្លេចប្រើភាសាអង់គ្លេសក្នុងបរិយាកាសអន្តរជាតិ។ -
Hasaggymeg
veterán
-
tothbe
addikt
-
coco2
őstag
"Szarból nem lehet várat építeni" - létezik angolban arra valami kultúrális szintű megfelelő?
Hasaggymeg
veterán
-
coco2
őstag
-
törölt tag
-
coco2
őstag
Ez most vicces lesz, de az a játék a hoki, és az nem, amit Kanadában játszanak

Szóval van az a köztudat, hogy hockey==jégpálya, mert Kanada azt terjesztette el. Ez a videó említi az elején, hogy Kanadán kívül a hoki az mindenütt gyepjáték. Lehet nevezni gyeplabdának, de a valódi neve: hoki. Csak úgy simán. Amit Kanadában játszanak, annak van külön neve: "jéghoki". De a kultúrharc úgy alakult, hogy a köztudatban azt felülgányolták.
Hasaggymeg
veterán
-
törölt tag
-
coco2
őstag
Bizony van labdajátékokból pár.
törölt tag
Otthon van vki a brit sportéletben annyira, h mi a fenét fordíthattak félre hokinak egy jégpályamentes bentlakásos lányiskolát illetően???

Mármint magyarul hogy híjják. Ez lenne a gyephoki? Vmi ilyesmi derengett fel halványan közben. -
Hasaggymeg
veterán
-
Gyula84
veterán
-
coco2
őstag
Argo context, a magyar "szellemileg koszlott" kifejezéséhez közelit keresek. Amit fordítanom sikerült: "You are a walking mental contamination."
Ha létezik szégyentelenebbül fogalmazott beszólás az amerikai szokványok szerint, tippeknek örülnék.
coco2
őstag
Közösségi bemutató blogot írok egy készülő projecthez (github). A project valamikor május vége .. június közepén kerül nyilvánosságra (emberi számítás szerint). A leírása most formálódik. Főleg azt nem tudom eldönteni a jelenlegi formájáról, hogy stilisztakailag mennyire béna? Az elmúlt héten 2x írtam át emiatt. Információs stílus, story telling, call to action - valahogy nem érzem, hogy "tuti" keverékké állna össze. Vagy lehet, csak én túlzom el. Nem tudom. Lehetőség szerint másodvéleményt kérnék róla.
Grammarly azt mondja róla Characters 6,103, Words 1,051, Sentences 95, szóval nem egy disszertáció, de azért nem is kicsike. Fogalmam sincs, a modik szétkapnak-e érte, mint puli a szőnyeget, ha ide bekoppantom. Esetleg privátban átküldöm annak, aki szívesen ránéz.
A téma blockchain, webszolgáltatás teljesítményfokozása, szakmai szöveg, bár Grammarly szerint 13-14 évesek már megérthetik (reading score 67). Nyelvtani hiba nincsen benne, és amennyire DeepL visszafordította nekem, jelentésben sem túl borzalmas, de hogy stilisztikailag mennyire van mélyponton, ilyesmi analízist nem ad nekem az AI.
Hasaggymeg
veterán
-
Gyula84
veterán
-
coco2
őstag
Van közöttünk, aki műszaki területen újságírással foglalkozik?
b0bcat
addikt
-
törölt tag
-
coco2
őstag
"Fresh from the bridge"
Sűrűn találkozok vele, használom is, mégsem gondolkodtam még el azon, konkrétan mi a sztori a kifejezés mögött. Google nem dobott rá érthetőt, csak a "water under the bridge"-et találta meg.
Ismeri valaki a sztorit a kifejezés mögött?
coco2
őstag
Oké, köszönöm, beletörődök, hogy mégsem trollkodás.
Hasaggymeg
veterán
-
coco2
őstag
Oké, és van arra jegyzetten régi-keletű objektív bizonyíték, hogy az Old Norse használta a "mother tongue" kifejezést?
Eddig az osszes objektív visszajelzés mondjuk innét van: Britannica blog, de az internet. Majd időm engedi, ellátogatok könyvtár fele nyomtatott példányt megnézni. Az vélhetően elég régi ahhoz, hogy tuti ne 3 napos legyen. A blogban ami zavar: jegyezve van a többes szám.
Hasaggymeg
veterán
Ja, az ezen való megrökönyödésem is van vagy 3 évtizedes...ha nem több.
...azt hittem anno, hogy valami a szent xarhoz hasonló magyar tükörfordítás eredménye."Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg -
Gyula84
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
-
26400 - 26301
26599 - 26501 26500 - 26401 26400 - 26301 26300 - 26201 26200 - 26101 26100 - 26001 26000 - 25901 25900 - 25801 25800 - 25701 25700 - 25601 25600 - 25501 25500 - 25401 25400 - 25301 25300 - 25201 25200 - 25101 25100 - 25001 25000 - 24901 24900 - 24801 24800 - 24701 24700 - 24601 24600 - 24501 24500 - 24401 24400 - 24301 24300 - 24201 24200 - 24101 24100 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Prohardver app (nem hivatalos)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Facebook és Messenger
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Kutya topik
- Opel topik
- Kedvenc zene a mai napra
- További aktív témák...
- DELL Latitude 5520 Intel Core I7-1185G7, 32 GB, 512 SSD MAGYAR VILÁGÍTÓ BILLENTYŰZET
- PlayStation Portal - Midnight Black - Garanciával
- Új ASUS RYZEN 5 7600X GAMER ERŐMŰ PC 32Gb DDR5 512GB SSD NVIDIA RTX 3070TI 8Gb DDR6 750W TÁP 2ÉV GAR
- REDRAGON K530 TKL Draconic Compact RGB Red Switch
- ÚJ GAMER MAX PC CORE I5 14400F 16-32GB RAM 512GB SSD GAINWARD RTX 3070TI 8GB DDR6 750W-TÁP 2ÉV GAR!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- HP EliteBook 830 G5 13,3" i7 8650u, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Lenovo ThinkPad T470,14",HD,i5-6300U,8GB DDR4,256GB SSD,Win11
- 27% - ASUS TUF Gaming VG28UQL1A Monitor! 3840x2160 / 1ms / 144Hz / G-Sync / FreeSync BeszámítOK!
- szinteÚJ Dell Pro 14 Ultra 7 255U 32GB DDR5 512GB AI PC FHD+ 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

A common sense az nem "általános műveltség", hanem "józan ész". A kettő nem ugyanaz. 

Ha a nyelv tanulása a célod, akkor nézz olyan filmet angol hanggal és angol felirattal, amit már (többször) láttál magyarul.

Inkább kajak átfogalmazok.