- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 második felvonás - Puskill PSK-D5M4800BH-16G
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gerid
csendes tag
Szia mindenki!!
Van egy jó kis mondatom, megpróbáltam lefordítanni az én nézetemben így néz ki.
Szerintetek jó???
A cikk címe:New tax plan on landowners.
This Land is Our Land, by Marion Shoard, suggests that landowners who choose to destroy hedges, woods and streams should be made to pay for the privilege, but the tax would also work in reverse to reward those who plant deciduous woodlands, improve public access and carry out ozher works deemed to be ''socially desirable''. (ö lenne az a kis aranyos)
Szerintem:Ez a föld a mi földünk, ,javasolja, hogy azon földtulajdonosok és gazdák akik úgy döntöttek, hogy kiirtják a sövényeket, erdőket, folyókat, ezen kiváltságukért fizetniük kellene, de ez az adó működhetne fordítva is, jutalom képpen azoknak akik lombhullató erdőket telepítenek és a közterületeket tartják karban és .....(itt elakadtam)
És még azt monják ne ír hosszú mondatokat
Akkor nem értem a nyelvvizsgán miért szí......-nak ilyennel
Előre is köszi a segítséget
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ZSÍR Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Iphone 14 ProMax Space Black 128GB Garanciás
- Huawei Watch GT2, 1 Év Garanciával
- Intel Pentium I Celeron I Core 2duo I Quad Core I I3 I I5 I I7 I LGA775 - LGA1200-ig. 500ft-tól.
- Eladó Streamplify Screen Lift 1.5 m!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest