Hirdetés
- weiss: Autó költségek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
-
LOGOUT
Extrém tuning topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Achill3uS
nagyúr
válasz
jones965
üzenetére
nos arra nem volt időnk, hogy teszteljük mert megint elvitte az időt a cmos clear és a boot loopok.
kb este 10re állt készen összerakva a konfig, átjött over és subaru és akkor kezdtük el locsolni a potba a nitrot.
a következő 3 óra pontosan ugyanúgy telt mint az összes eddigi ryzen nitrozás. majd hajnali 2-3 körül megvolt a szokásos megmagyarázhatatlan áttörés és utána szépen kezdett megindulni a rendszer, ment a fullpotos restart és elkezdtük végre küldeni a cinebench-et.a következő tények kerültek megerősítésre:
- az IMC tuningpotenciálja nitro alatt teljesen biosfüggetlen. hiába az uj biosok amivel 3800-at lehet menni léggel, minuszban ugyanaz van mint eddig. 3000+ felejtő néha postol de belefagy a bootba. 2900 kb a max stabil órajel, időzítés kb mindegy neki CL11 easy.
- a CPU ~5320mhz-et ment ujfent cinebench-re még 1.90v-al is. a kingpin pasztával annyit sikerült elérni, hogy ki tudtam próbálni magasabb vcore-t és valóban nem reccsen el terhelés alatt sem
de sajnos ott wallos a proci, amin semmilyen fesz és szorzó nem változtat, max LHe segítene szerintem ami sajnos nem játszik...mindazonáltal sikerült 2 azaz 2 ponttal megvernünk a korábbi rekordot

Cinebench - R15 - 2394 cb - Ryzen 7 1800X @ 5320MHz
és egy GPUPI ráadásnak.
2min 19sec 211ms with AMD Ryzen 7 1800X at 5280MHz
köszönöm a segitséget és a jó hangulatot srácok
hajnal 4kor szereltem szét a rendszert és tértem nyugovóra, asszem most kicsit szüneteltetni fogom a Ryzen-t és visszatérek Apex-et nitrozni mert ez a cpu+lap kombó most ki van maxolva.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 3510 15,6", i5 10210U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Intel Ultra 5 245K / RTX 3080 10GB / 16GB DDR5 / 1TB SSD!
- 155 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- Lenovo L13 Core I3-10110U / 8GB DDR4 / LAPTOP 2
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Green- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4200
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
de sajnos ott wallos a proci, amin semmilyen fesz és szorzó nem változtat, max LHe segítene szerintem ami sajnos nem játszik...
hajnal 4kor szereltem szét a rendszert és tértem nyugovóra, asszem most kicsit szüneteltetni fogom a Ryzen-t és visszatérek Apex-et nitrozni mert ez a cpu+lap kombó most ki van maxolva.