Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gerner1
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Extrém tuning topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Achill3uS
nagyúr
válasz
üzenetére
Andre mar visszavonult pár hónapja, fredyama nem valami aktiv mostanában uh csak Xtreme_Addict, Vivi, Dancop, Splave, 8 Pack, Sam, der8auer, és a többi 20+ esetleg induló profit kell lealázni
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
igen, ő az
amikor én kb kezdtem foglalkozni extrémmel akkor már rég ő volt a "zombi" király, hwbot még nem is volt. olyan modokat csinált gyártói támogatás nélkül, hogy az ember szava elállt. és mindent megosztott. az volt a golden age sokak szerint. sok link mar nem mukodik, sajnos XS-en volt mar tobb szerver leallas és adatvesztés de pl ez még él:
The-ULTIMATE-ASUS-CT-479-Adapter-Modifications (ezt anno miis megcsinaltuk brasil kollégával, és müködött, fsb-ben feljebb ment a dothan tőle)
hipro5 mods Radeon 2900XT, 1377MHz core frequency
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Honor Magic 7 Lite 5G 8/512GB / ÚJ HÁTLAP / ÚJ KIJELZŐ / 12 hó jótállás
- Ventilátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - Már 12.52 FW-s PS4-ek is!
- ÚJ! AKRacing Arctica gamer szék
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
amikor én kb kezdtem foglalkozni extrémmel akkor már rég ő volt a "zombi" király, hwbot még nem is volt. olyan modokat csinált gyártói támogatás nélkül, hogy az ember szava elállt. és mindent megosztott. az volt a golden age sokak szerint. sok link mar nem mukodik, sajnos XS-en volt mar tobb szerver leallas és adatvesztés de pl ez még él: