Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
-
LOGOUT
Extrém tuning topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Achill3uS
nagyúr
válasz
üzenetére
Andre mar visszavonult pár hónapja, fredyama nem valami aktiv mostanában uh csak Xtreme_Addict, Vivi, Dancop, Splave, 8 Pack, Sam, der8auer, és a többi 20+ esetleg induló profit kell lealázni
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
igen, ő az
amikor én kb kezdtem foglalkozni extrémmel akkor már rég ő volt a "zombi" király, hwbot még nem is volt. olyan modokat csinált gyártói támogatás nélkül, hogy az ember szava elállt. és mindent megosztott. az volt a golden age sokak szerint. sok link mar nem mukodik, sajnos XS-en volt mar tobb szerver leallas és adatvesztés de pl ez még él:
The-ULTIMATE-ASUS-CT-479-Adapter-Modifications (ezt anno miis megcsinaltuk brasil kollégával, és müködött, fsb-ben feljebb ment a dothan tőle)
hipro5 mods Radeon 2900XT, 1377MHz core frequency
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen program, ami...?
- Steam topic
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kiszivárgott az Oppo Find X9s Pro adatlapja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- További aktív témák...
- LG UltraWide 38WR85QC-W IPS Monitor! 3840x1600 / 144Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- Apple iPhone 13 mini / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- Apple iPhone 14 Pro Max / 128GB / Független / 12Hó Garancia / Akku: 100% / Kijelző utángyártott
- AKCIÓ! ASRock A520M R5 5500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon RGB Slider 400W
- Infinix Hot 12 Pro / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
amikor én kb kezdtem foglalkozni extrémmel akkor már rég ő volt a "zombi" király, hwbot még nem is volt. olyan modokat csinált gyártói támogatás nélkül, hogy az ember szava elállt. és mindent megosztott. az volt a golden age sokak szerint. sok link mar nem mukodik, sajnos XS-en volt mar tobb szerver leallas és adatvesztés de pl ez még él: