Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ketogén étrend
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- Gentoo telepítés kezdőknek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
-
LOGOUT
Extrém tuning topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
otimo
újonc
sziasztok !
gondban vagyok es a segitsegetekre lenne szuksegem !
vasaroltam egy Intel Xeon 5405 Procit ami 2ghz-t tud 12 mb cache-vel 4 magon ! es hozza egy
LGA 771 to 775 adaptert is ! a gepemben egy Asus P5KPL-AM EPU alaplap volt egy G31 es csippkeszlettel !
betettem a prit es valami hibat adott de F1 el tovabb tudtam lepni ! igen am de amikor elert a bootolashoz a kurzor csak pillog egy orat is akar es onnan tovabb nem megy ! na gondoltam ok az alaplapom valamit nem tud veszek a gepbe egy jobbacska lapot ami tobbet tud ! meg is rendeltem egy Asus P5B Premium lapot
ami nem volt draga de alitottak biztosra,hogy a proci is fog menni vele es tobbet is tud a masiknal ! itt is ugyanez a gond ! Microcode-be betettem a 771 hez tartozo cuccokat most semmi hibakodot nem ad de amikor elkene induljon a boot pillog a kurzor es tovabb nem megy ! mar nem tudom mit kezzek vele ! valakinek valami tippje? nagyon halas lennek !
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple MacBook Air 13 M1 8GB 256GB magyar bill 1 év garancia
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- Honor 90 /12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB ZALMAN I3 NEO EVGA 850W
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
gondban vagyok es a segitsegetekre lenne szuksegem !