Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Syl: UPS - te áldott!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Extrém tuning topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
jones965
Modder
A mai nap még utoljára gyorsba össze szerveztem magamnak egy session-t. Elég kapkodós volt a nap, mivel holnap már vissza kell vinnem az asus-nak a hardvereket, valamint én is pakolok ki a PlayIT-re, így még a gépeket is bekellett pakolnom a kocsiba. Azon meg ráadásul még nyári gumik volta, így a tényleges tuninghoz valamivel 12 óra után tudtam hozzáfogni.
A konfiguráció: asus R5E, 5960X cpu, 32Gb Crucial DDR4 ram, Samsung EVO 120Gb ssd,Corsair AX 1200W psu, valamint chillerrel hűtött 4 db HD 7970 cfx.A videó kártyák túlhajthatóságát illetően nem voltak kétségeim, ezek már jó pár alkalommal bizonyították, hogy 1300MHZ-en stabilak tudnak lenni kellően behűtött vízzel.
A cpu volt makrancos most is. Hiába próbáltam különböző bios beállításokat, a cold boot -80°C-nál alacsonyabb hőmérsékleten már jelentkezett,a cpu viszont 95 -100 között érezte jól magát. A szokásos 1,5 órai kínlódást, tesztelést követően sikerült valami fogyaszthatót elérni, aminek a pontszáma engem is meglepett. Vantage 5250mhz-es cpu órajellel hozta a +91K-t.
Többszöri finomítást követően sikerült 5300 mhz fölé vinni az órajelet, így összejött 4 gpu-val a +93K.
Próbálkoztam a gpu score pontszámot 100K fölé vinni, de mikor ez meglett volna, rendre elhasalt a rendszer.A konkrét eredmények. Vantage-ban és 3dm11-ben 4 illetve 3 gpu-val sikerült HWbot-on kategóriában az első helyeket megszereznem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Olvad a hó, de ez nem zavarja a hardvereket
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Samsung Galaxy A04 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A26 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4062
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest