- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- Gurulunk, WAZE?!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT
Extrém tuning topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Achill3uS
nagyúr
ujabb platformokkal 1366 utan meg nem volt dolgom, de ahogy elnéztem a dolgok csak egyszerüsödtek a normalis base clock tuning lehetosege nelkul, es minden valamire valo tuningalap unlocked procira epul. de termeszeteseb minden platformnak megvannak a maga trukkjei amit idő és energia kitapasztalni igy minden tiszteletem azoké akik ezt űzik. "Overclock till death. Overclocking is life." Hipro5
ami a szponzoraciot illeti, szerintem az, hogy mindenki egyforma cuccot hozzon sajat koltsegen eselytelen. szemely szerint en az ln2-n kivul nem szeretnék ebbe tul sokat invesztalni. ellenben vannak mindannyiunknak olyan kapcsolatai akik szerintem szivesen adnak függetlenül egy-két hw-t tesztre ez anno sem volt probléma, nem platform rivalizálásról lévén szó hanem egy kozos sessionrol. azt hozunk amit tudunk.
én viszont szvsz nem szeretnék nézőket és bugyuta kérdéseket magunk körül, mert ez nekünk szóljon ne másoknak. persze lehet stream-elni, vagy utána cikket irni belőle, de ez ne egy veletech legyen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Temu
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- PlayStation 5
- Hardcore café
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! I5 6500 / GTX 1050Ti / 8GB DDR4 / 240GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Dell Pro Plus 14 Core Ultra 5 238V 32GB 1000GB FHD+ TouchScreen ProSupport Plus gar: 2028.10.07
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i7-8550U I 16GB I 512SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest