Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
K.Andras.Vfx
tag
Én vagyok az, és persze a tévedés lehetősége is benne van, a fakewatchbusta is tévedett, pedig 90%-ban kiszúrták melyik hamis melyik nem. De az a rolex szerintem akkor is gyanús, pl nézd meg 7 óránál azt az indexet, göröngyös nagyon és több más indexnél is hasonló ahogy a fény rávetül látszanak a göröngyök, így szerintem nem jön ki egy rolex a gyárból... Emellett nézd meg a számok szélét is a minőségéét, szerintem több mint gyanús ez a rolex.
Másrészt nem, semmi választ nem adtál az általam felsorolt dolgokról, csak elkezdtél most terelni és más témát idehozni, azzal bizonygatva, hogy te mennyire szaki vagy. De nem, még csak órás sem vagy, semmiféle képesítésed nincs ahogy egyébként nekem sem, csak ne akard itt eladni, hogy te bármiféle extra erkölcsi bizonyítványt állíthatnál ki erre hivatkozva magáról a svájci óraiparról, és ne akard már eladni, hogy aki mást gondol mint amit a svájci marketing megenged, hogy gondolhass, hogy azt ne lehetne és szabadna meghaladni. Mert miért is ne? Ezek nem próféták ám ott, hanem kőkemény üzletemberek akiknek elsősorban az eladások és pénz az érdekük...
Amúgy itt van nagyobban és be is jelöltem a kérdéses részeket, hogy meg is lehessen nézni:
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Exkluzív órák topikja, elsősorban mechanikus svájci órák számára, de szívesen látunk német/japán/egyéb közép- és felsőkategóriás órákat is.
Az ide nem illő órák a következő topikok valamelyikébe tartoznak:
Óra topik
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest