Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sziku69: Szólánc.
- Sundesz: 20 éve a PH!-n
Új hozzászólás Aktív témák
-
NauTiLUS_HUN
tag
válasz
2-More #154076 üzenetére
Tudtommal Magyarországon nincs olyan inverter engedélyezve, ami visszatáplál ÉS egyszerre tud szünetmentes módot.
Nekem 6. éve van fent a rendszer, támogatás nélkül rakattam fel, most gondolkodom mivel járok jobban?
- 4 év múlva lekapni a meglevő inverter, feltenni egy hybridet és elfelejteni a visszatáplálást
vagy
- egy párhuzamos rendszerbe belekezdeni már most, egy vagy több olyan fázis végigvinni az ingatlanon ami egy hybrid inverteren van akkupakkal és egy bypass kapcsolóval. -
Jahno
veterán
válasz
2-More #154076 üzenetére
Éppen elég azon vakaróznom, hogy odahaza annó spórolásból fürdővécékonyha körökben lehet van átfedés és lehet csak 1 nullát kapott, ami nem teljesen szabályos, viszont ha az egész házat egy áramkörre kötöm körbe akkor sem verjük fogyasztásban a 10 Amper feletti csúcsot, az meg 2.5 réznek röhögve. Most nézegettem a kiselosztót, de jobban bontani kellene, szóval meglátjuk mire jutunk. Max. 2 szálat kellene befűznöm valamerre.
-
blueboi69
őstag
válasz
2-More #154076 üzenetére
Igen, csak ők visszatáplálós rendszert csináltattak, így lehet a hibrid rendszerekben nem jártasak. Végülis el tudom hinni, hogy az akkus csomagot úgy használják, ahogy írtad. Kérdés, hogy hány napot bírnak majd így ki meg milyen akkuval? Litium vagy munkakku vagy akármi más.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- BestBuy topik
- Sekiro: Shadows Die Twice
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Dell G15 5530
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- BESZÁMÍTÁS! MSI X470 R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD ROG STRIX RTX 2080 Super 8GB Rampage SHIVA 650W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest