- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Drivv: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
Új hozzászólás Aktív témák
-
hobizoli
nagyúr
válasz
npera #104457 üzenetére
ja a masik, anno volt az a dizel Volvo V40-e 2.0 5 henger 150lojj... lehet emlexel ra
olvastam vhol, hogy a generator feszszabalyzo okozza annal az ilyen fantom hibakat, ami neki is volt, a feszultsegingadozas miattde tenyleg, inditaskor 16V volt a kapocsfesz az akksin, neztem is mi-a-fasz, kapcsolj be mindent is, hogy lejjebb menjen, es akkor dobta be a hibakod sorozatot, amikor 16V-rol kb 30sec utan lepottyant a feszko az akksinal par sec alatt 12V-ra
mondtam neki, vegyunk egy Bosch feszszabalyzot ra itt az Unix-ban es csereljuk ki, alig kell hozza par kulcs, az van is, es tok jol hozzaferheto helyen volt a generator a jobb elso lampanal fent
neeeem, majd a szerviz megcsinalja
sosem csereltek ki rajta azt, de akksit 2x isa Bosch feszszabalyzo kerult volna 20k-ba (se) hozza kedvezmeny nelkul
azert ennyit csak megprobaltam volna elotte.... -
hobizoli
nagyúr
válasz
npera #104457 üzenetére
kb ja
de mondtam neki elotte, hogyha nyaron 35fokban 70-75fokos a viz 20km utan is, akkor a termoszta nyitva van
neeeem, mert a forumban mondtak, hogy allofutes kell bele telre
demoztam neki, hogy innen a sulitol indulva a Lakatos utcai viztoronyig meg vissza, az 3km es 90fokos a viz klimaval a 147-ben nyaron ugy, hogy tobb, mint egy napja all az auto egyhelyben (OK, a klimakondenzatorrol levalo levego is melegiti a vizet a hutoben)
meg utana februarban is, hogy -10fokban elindulva az M5-re erve (ami 4km) mar 70-75fokos a viz a digo kotlaban, de meg ha a Méta utcan megyek is mar 50+ 2km utan, mert akkor valt uzemmodot az automata klima, amikor kimozdul a hofokmero az 50-rol (az alatt nem mutat erdemben semmit)
aztan vegre kicsereltette a termoszatot a bajorvagenben marcius vegen (....idoben), azota erdekes modon jo abban is a futes
ugyhogy csak 550k-ba kerult ez az allofutes beepitettese + a kenyszeru akksicsere miatta, egy huszonparezerforintos termosztat helyett
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- SZÜNETMENTES TÁPOK
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged