- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 második felvonás - Puskill PSK-D5M4800BH-16G
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jahno
veterán
válasz
Grillo #117313 üzenetére
Ezek a gyűlések most egyre "jobbak", hamar kialakult némi feszkózás a niggerek és a középosztály közt. Főleg a működésképtelen elképzelésekkel van baj, szóval reggel beköszöntem, meghallgattam, elköszöntem aztán most megy a vakarózás. Minek szóljak bele.
Leendő új szomszéd jött Dunakesziről Erdőkertesre tömegközzel. Ott sem irigykedtem, mert eleve Vácon át kell szállni, állomástól-állomásig nettó 1+ óra az út, de hát az meg MÁV. Vasútállomás ide 2.5 kilométer (4 sör + Jack kombináció után már rövidebb), valami busz szokott járni az állomásig, csak ahhoz is igazodni kell. Szóval majdnem jó, emeletes mindenféle is megy, minden Amerika csak mégsem
Pénteken majd mókás lesz, megyek délután haver szülinapi bulijára Fehérvárra, így reggel már hozom magammal a motyót ami este kell a Parkba. Levonatozom, pár fröccs és világmegváltó eszmefuttatás, aztán vissza Park és majd valami éjszakaival hazavergődöm. Utóbbi célirányos és remélem nem vodka lesz hűtőbe készítve. Még lehet agyalok egy csomagmegőrzőn, ha belefér a költségvetésbe.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Háztartási gépek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Ukrajnai háború
- EA Sports WRC '23
- Bluetooth hangszórók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Teljes magyar Logitech Mx Keys Mini billentyűzeted lehet.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32 RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 15 Pro 128GB, Szép állapot, Független, 100%, Garanciával!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- LG 38GL950G-B - Ívelt Nano IPS / 3840x1600 / 175hz 1ms / G-Sync Modul / FreeSync / HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest