Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samus: Atomic Heart - Egy kis nyafogás
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aprósólyom
addikt
válasz
ArchElf
üzenetére
Jajj neee... Akkor ez túl nagy dolog? És ha csak rosszul közelítem meg a dolgot? Ha valahogy név szerint külön-külön lehetne rendszerezni amit egy ilyen folytonos adatoszlopból nyerek ki, az kellene. Azt mondod ilyet nem is tudna hivatalosan az excel? Mert auto szűrés az van, másolni is tudom a szűrt adatokat, csak ha ezt macroval csinálom, akkor nem működik.

-
Aprósólyom
addikt
Sziasztok!
Szeretném úgy rendszerezni, hogy nevenként egy külön munkalapba átkerüljönenek a napi bejegyzések (minden dolgozónak lenne egy külön munkalapja, hogy jobban átláthassam). A lényeg, hogy automatikusan történjen. Egyébként egy munkaidő számítás lesz. Eddig sokat erölködtem, de egyenlőre nem tudtam megoldani, hogyan lehetne automatizálni. Macroval is probaltam de sajnos nem nagyon értek hozzá.
Tovább az is jó lenne, ha egy hónapon belül szépen rendbe lennének téve a munkanapok nevenként, vagyis: Az a baj, hogy nem mindenki jön minden nap, sőt hetente változik, hogy ki mikor... Azt szeretném elérni, hogy ha esetleg volt két napja a dolgozónak mikor nem dolgozott, vagyis adat sem jött be felőle, akkor automatán kihagyhatna az excel azoknak a napoknak üres cellákat, hogy be tudjam írni, hogy szabin volt-e vagy betegség miatt maradt távol, mert csak azt tudnám elérni, hogy egymás alá kerüljenek ahogy az adatok is bekerülnek de az így sokszor nem lenne jó. Nagyon sokat kellene szerkeszteni utólag.

Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xbox tulajok OFF topicja
- Apple MacBook
- E-roller topik
- Villanyszerelés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Google Pixel topik
- Lassú lett a Windowsod? Ezeket kapcsold ki elsőnek!
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Árváltozás: Deus Ex Human Revolution Collector's Edition
- Árváltozás+játék!The Witcher 2 Assassins of Kings Collector's Edition
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB AIGO B352A Chieftec 400W
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Red Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Hálás köszönet a segítésért! 

Fferi50