- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- skoda12: Webshopos átverések
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Baky1987
tag
Sziasztok!
Meglehet olyat oldani, hogy egy münkafüzetben található több munkalap más-más személyekhez legyen rendelve?
Pl.:
1 munkafüzet tartlamza 3 munkalapot, A,B,C névvel.
Mindenki látja az egész munkafüzet tartalmát , de az A munkalapba csak az A személy írhat, módosíthat, míg a B és C-be csak a B és C személy.
Köszönöm szépen előre,
Gergő -
Baky1987
tag
Sziasztok!
Szeretnék érdeklődn, hogy van-e valakinek tapasztalata makró tanfolyammal kapcsolatosan. Néztem neten ilyen pár napos, max 1 hetes tanfolyamok vannak a témában. Gondolom ez édes kevés, sok otthoni egyéni tanulást követel meg. Megéri a 50-60-70 ezret egy ilyen tanfolyam? Természetesen tudom, hogy a válasz szubjektív, eddig véleményekre vagyok kíváncsi. Köszönöm szépen!
-
Baky1987
tag
Sziasztok!
Esetleg tudja valaki, hogy miért lehet az, hogy:
Írok egy képletet (bármilyet) egy cellába, - a képlet helyes - majd annak "jóváhagyása" után a cellában nem az eredmény jelenik meg, hanem a beírt képlet. Ilyenkor 1-2 cellával odébbmegyek, ott megcsinálom újra a képletet, működik és visszamásolom az előző helyre ahová eredetileg akartam és akkor működik. Néha jön elő, de akkor elég zavaró. Bár tudom, hogy vannak ennél az életbe nagyobb gondok is, jó lenne tudni a miértjét
köszönöm!
-
Baky1987
tag
Sziasztok!
Van olyan képlet, ami megkeresi és megmondja, hogy egy adott szám (változó) egy bizonyos listában (ami szintén változó) hanyadik legnagyobb?
pl: 5-öt keresem és van egy 1,3,5,10 listám és kiírja, hogy a 2. legnagyobb.
De ez a lista változhat és utána lehet a 8 at kell keresi a 1,3,5,8 közül, ahol már az eredmény, hogy a legnagyobb.köszönöm szépen előre
-
Baky1987
tag
Sziasztok!
Szeretném a segítségetek kérni.
Van nekem egy txt fájlom, ami tartalmaz dátum értékeket század másodperces pontossággal.
példa: 2018.05.16 09:00:01.02
Ha megnyitom az excellel ezt txt fájlt a cellában ezt látom: 2018.05.16 9:00:01 (tehát itt már nem kezeli a századmásodpercet).
Ha formátumot megpróbálom módosítani éééé.hh.nn ó:pp:mm.00 , akkor a századmásodperc minden esetben ,00 lesz pl.: 2018.05.16 9:00:01.00 holott a txt ben, ezek sehol sem 00-ák hanem 02,03 stb.
Lehet az importálásnál ezek az értékek nem jönnek át?
Én rontok el vmit?Köszönöm szépen előre a segítséget!
Gergő -
Baky1987
tag
Sziasztok!
Excelt szeretnék tanulni (nem makrót, arra a korábbi fórum hsz-okat átnyálazva láttam ajánlott irodalmat) és szeretnék érdeklődni, hogy most van-e vmi ajánlott könyv, weboldal, tanfolyam, ami a segítségemre lehet?
Ha már volt erre válasz, neharagudjatok, egy negyedóra keresgélés után nem találtam.
köszönöm előre!
Új hozzászólás Aktív témák
- Poco F7
- Linux kezdőknek
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Napelem
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3400, 94% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2980
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3273, 100% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest