Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Samus: Atomic Heart - Egy kis nyafogás
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
petir
senior tag
válasz
Delila_1
üzenetére
Ez stimm így van van 5 oszlopom. amiből egyedül az idő hianyzik.
Ezt az auto szűrőt nem teljesen értem van egy minta táblám ha autoszurot hasznalok akkor a többi elemet miért tünteti el?
Illetve a beírt eredményt ahogy képen szemléltetted , hogy tudom kiiartni ?Úgy hogy már minden adat szerepel benne?
Meg most kicsit elbizonytalanodtam kell Nekem az acces adatbázis vagy elég ha simán excellbe irom be? -
petir
senior tag
válasz
Delila_1
üzenetére
Igen valami hasonlóra csak nekem kell egy kereses mező. Ugye vannak a mérő emberek akik mérnek ők felírják a mért eredményt és gyerekek sorszámát a papírrra. Ezt behozza hozzám a futár Nekem pedig sorszám alapján meg kell keresni a gyereket és párosítani őt az idejével...egyre biztosabb vagyok, hogy ebbe VB is kell...

-
petir
senior tag
Sziasztok!
Régen excelleztem de aztán mivel nem volt rá szükségem jól kiestem belőle , szeretnék valamit megcsinálni én úgy gondoltam meg lehet oldani valószínűleg meg is lehet csak én nem tudom kivitelezni...
Egy kis háziversenyrol van szó ahol gyerekek versenyeznek amugy ,,,
Szóval a accessba létrehoztam egy adatbázist amely tartlmazza a következő oszlopokat
sorszam, nem , nev , kategoria , ido ezt szepen be is illesztettem excellbe.És most jön a csavar ami már nem megy - excellbe kell nekem egy mező ahol en beírom a gyerek sorszamat majd az excell feldobja nekem a nevet a fent emliett adatokkal beírom az idejet és kategoriajat nyugtazom majd szépen kiiratom mellette az eredmenyeket..1-től ahányan vannak az adott kategoriaba.
Kifogott rajtam nem boldogulok vele...Nyugtassatok meg ,hogy nem kell hozza VB scriptezni mert akkor lehet mas megoldast kell keresnem...
Új hozzászólás Aktív témák
- EA Sports WRC '23
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Linux Mint
- Ha nem növelnéd feleslegesen a villanyszámlád, a Chieftecnek van pár új ajánlata
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Tesla topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Autós topik
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 64GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- Garmin Vivomove 3S Hybrid okosóra Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
- SK Hynix 32GB DDR4 2666MHz PC4-21300 laptop RAM
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Fferi50