Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sh4d0w: Ez van, srácok...
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Fire/SOUL/CD #8693 üzenetére
Szóval egy "kicsit" másabb lett a makrókód, így egy az egyben beillesztheted a PH-ra való hozzászólásod folyamán.
Function GetLinkAddress(MyCell As Range) As String
GetLinkAddress = "[L:" & _
MyCell.Hyperlinks(1).Address & _
"]" & _
MyCell.Value & _
"[/L]"
End FunctionA Function az visszaad valamilyen értéket, ez esetben STRING-et, azaz amelyik cellából meg van híva, annak a cellának a tartalma megváltozik, mint egy hagyományos pl SZUM esetén...
-
atesss
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD #8693 üzenetére
Köszi
A szűkítést nem autoszűrővel oldottam meg, hanem sorbarendezéssel (+hogy a Gold legyen az elején, beszúrtam egy "=HA(H2="GOLD";1;0)"-s oszlopot), hogy benne legyen a többi is egyben, csak a szükségesek legyenek az elején.
A makrótól elsőre féltem, de aztán egész könnyen meg tudtam oldani.Jó néhány éve használtam VB-t egész alap szinten.
De azóta csak C-t és (ebben a félévben) Assembly-t. Hát azért a C-hez képest eléggé más a szintaktika...
Az Excelben mindenképp rá kell menni a "Új makró rögzítése"-re ?
Illetve mi a különbség a "Sub" és a "Function" közt ?
Mert nekem furcsa hogy csak így megy, hogy a "Sub" le van zárva, és nem benne van a "Function":Sub GetLink()
End Sub
Function GetLinkAddress(MyCell As Range) As String
GetLinkAddress = MyCell.Hyperlinks(1).Address
End FunctionDe egymásba ágyazva nem engedi.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3332
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3677
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3394, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest