Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
m.zmrzlina
senior tag
Ettől a választól féltem, nagyjából én is ezt tudtam lederiválni a súgóból, csak gondoltam hátha rosszul néztem.
Az a feladatom, hogy egy ilyen struktúrájú: 63:37 (21.3 %) cellatartalomból (kb 12000 db cella) kell kiválogatnom a százalék értékeket majd azokkal egyszerű matematikai műveleteket végezni. A munkafüzetnek egymástól eltérő területi beállítású gépeken is működnie kell ezért nem mindegy, hogy a tizedeselválasztó "." vagy ","
Mivel az általam beidézett parancsnak nem látszik hogy lenne egyetlen munkafüzetre érvényes változata ezért marad a B terv miszerint a munkafüzet betöltődésekor le kell kérdezni a területi beállítást és az eredménytől függően vagy lefuttatni a cseréldleazösszespontotvesszőre makrót vagy nem.
A kérdés mostmár az, hogy hogyan lehet excelből lekérdezni a gép területi beállítását különös tekintettel a tizedeselválasztóra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Macbook Pro 2019 // i9 // 32GB / 2TB // Számla+Garancia //
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570 AORUS ELITE X570 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- Új és újszerű 17-18 Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- LG 32GS95UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő