- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Gurulunk, WAZE?!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- vrob: 1991 - játék a PC-n
- Argos: Szeretem az ecetfát
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hali!
Egyben válaszolok a 2 hozzászólásodra.
Természetesen hibáztam, mert talán...
Pont ez a lényeg, hogy nem hibázol. Te és még jó páran itt a topikban remek szakmai közösséget alkottok, segítőkészek vagytok és nem utolsó sorban magas szinten űzitek ezt a szakmát. Sokszor adtok briliáns megoldásokat (programozói vénával Én látom/tudom értékelni egy kód vagy megoldás szépségét)
De hiába a lenyűgöző megoldás, ha az MS "agymenésének" köszönhetően nem tudják használni a kérdést felvetők... Már nem csak arra kell figyelni, hogy hányas Excel van használatban, hanem eljutottunk oda, hogy az sem mindegy, hogy milyen Build-re frissíti valaki. (Valakinél megy 2021-s Excelben, másnál meg nem megy, szintén 2021-s Excel-ben)
Az MS-nek kutya kötelessége lenne egy gyűjtőoldalt létrehozni, ahol az adott Office összes frissítési kiadások vannak (az elsőtől az utolsóig) és részletesen leírva, mi változott (nem kihagyni semmit belőle, mert ez is gyakori), nem pedig csak az utolsó év vagy félév frissítési infói (amiket egyenként lehet megnézni) utána meg megy a süllyesztőbe és válik elérhetetlenné.
Az MS okozza ezt a káoszt és azokat "bünteti", akik ezzel foglalkoznak, O365 oltárán feláldozva a normalitást. Ezt el lehetett volna kerülni, ha azt tették volna, hogy egy adott Office csomag (pl. 2021/2024 vagy bármelyik (O365-t kivéve persze)) a hivatalos támogatási ideje alatt, az O365-l párhuzamosan megkapná ugyanazon függvény-frissítéseket, aztán ha lejár a támogatási időszak (3-5 év, most nem tudom mennyi) onnantól meg már nem kapna funkció-frissítéseket...Ezek szerint nálad telepíteni kell ezt a függvényt, hadd segítsek benne...
Pont erről írtam az 1. pontban, telitalálat.
Próbálsz segíteni, adsz egy kiváló lehetőséget/megoldást/kerülőutat csak épp nem használható, mivel Excel 2021-ben nincs LAMBDA... És nem, nem Te hibáztál, még véletlenül sem...Az való igaz, nem kell 30 éves függvények megléte, ha elavult vezessék ki, turbózzák fel, tegyék összetettebbé, vezessenek be hasznos új függvényeket (csak évekbe került az EGYEDI bevezetése, pedig ez igen hasznos tud lenni, sok kerülőmódszertől megkíméli az embert stb stb) csak ezt a funkció-frissítési káoszt kellene megoldani.
UI: Ha Google keresőbe beírod, hogy
nincs darabteli függvény
, tudod melyik oldalt dobja fel első találatnak? A gyakorikerdesek.hu-t... Aszzem erre mondják, hogy no comment...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Dark Souls sorozat
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- PayPal
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- Robogó, kismotor
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Gombászkönyvek egyben
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- AKCIÓ! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged