- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kempingezés és sátrazás
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PistiSan
addikt
válasz
föccer
üzenetére
Elhiszem!
Sajnos anno suliban hiába tanultam sok ilyet, amikor nem tudnak életszerű példát hozni rá, hogy mire is jó ez, akkor könnyen el lehet felejteni a dolgokat.
A munkahelyemen mostanában egyre több a 20-as évei elején járó fiatal, gyakran ECDL vizsgával jönnek, borzasztó hogy még egy szum függvényt sem ismer a legtöbbje, mondom is nekik mindig, hogy ennyi tudással, és megbuktattalak volna téged.
Nekem is van sok olyan függvény, amit nem használtam nagyon régen, vagy nem igazán tudtam mire is való, aztán egyszer előjön egy probléma, és lám van rá egy kész függvény, csak használni kell, sokszor pedig ismerős is, hallottam már róla.
Örülök nagyon, hogy még vannak ilyen topicok is prohardveren, ahol ilyen szinten megy az egymás segítése, sok helyen csak a cseszegetés megy.
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux Mint
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Suzuki topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Motoros topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Ableton Live 12 Suite Education
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Lenovo T14 Gen3 I5 1245U Refurbished - Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- GAMER PC! i7-14700F / RX 9070 XT / 32GB 6000MHz / 1TB NVMe / 850w Gold! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Fferi50