Hirdetés
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Meggyi001: Hasznos helyek és tippek Párizsban, amiket jó eséllyel keresni is fogsz...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Haworth Aloha – egy nemcsak szavakban ergonomikus szék
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tgumis
tag
válasz
Delila_1
üzenetére
Mondtam, hogy jó fej vagy. Megtaláltam a témaösszesítőt asztali gépen nem volt nehéz
és jól tippeltem és jól is csináltam meg. És amit javasoltál az A oszlopot kijavítottam N oszlopra most már jól működik csak egy a bibi. Szűrt táblázatnála sorok számához igazodik. Így az elrejtett sorokat is belevonja.
Ezt ki lehet küszöbölni? De azért hálás vagyok mert ez is is haladás csak sokszor szűrt adatokat tartalmazó táblázattal dolgozom.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Starlink
- AliExpress tapasztalatok
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- SSD kibeszélő
- Fujifilm X
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- ASUS routerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 32GB 1TB GTX1650 500nit 4K 1 év teljeskörű gar.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone X 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3586, 100% Akkumulátor
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
és jól tippeltem és jól is csináltam meg. És amit javasoltál az A oszlopot kijavítottam N oszlopra most már jól működik csak egy a bibi. Szűrt táblázatnála sorok számához igazodik. Így az elrejtett sorokat is belevonja.
Ezt ki lehet küszöbölni? De azért hálás vagyok mert ez is is haladás csak sokszor szűrt adatokat tartalmazó táblázattal dolgozom.
Fferi50