Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- leslieke: leslieke farmerzsebe
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bsh
addikt
válasz
Delila_1
üzenetére
miért van annyi képlet? ezt kérdezd attól, aki a táblázatot csinálta
gondolom fogott egy képletet és autofillel lerántotta a végtelenbe és tovább, hogy "biztosamibiztos" 
de a ctrl+end az működik ezeken a táblázatokon rendesen, az utolsó értéket tartalmazó sorra (és oszlopra) ugrik, képlettől függetlenül. ezt kéne valahogy kihasználnom vba-ból.a "táblázattá alakítás" az egy teljesen másik projekt, semmi köze nincs a lastrow-os dologhoz, sőt az excelhez sincs egyáltalán semmi köze. és kimaradt egy lényeges sor a kódból, mert figyelmetlenül másoltam be:
For Y = 1 To RefDocs.Count
Call CreateRow(Y)
FrmTáblázat.Frame1.ScrollHeight = FrmTáblázat.Frame1.ScrollHeight + RowHeight
Next Y
és a rowheight az egy konstans.
de a lényeg, hogy szerintem meg van adva a userform mérete is, na.
az event kezelés csak arra kellene (de végülis nem életbevágó), hogy csak azokat az értékeket kelljen visszaírni a megfelelő ojjektumokba, amiket megváltoztat a user (vagy a makró, lehet teszek bele ilyen autocorrect funkciót). nekem annyi elég lenne, hogy ha egy (közös, many-to-one) combobox_change event lenne, ami tudná a változott "cella" nevét (amiből én tudom, hogy azt hová kell majd visszaírni) és mondjuk az adott *box .tag-jét beállítom "changed"-re, onnan már sima ügy.
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- 159 - Lenovo LOQ (15APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060 (ELKELT)
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen MS4010
- Eladó Xiaomi Redmi 10 64GB / 12 hó jótállás
- Gyönyörű iPhone 13 128GB Fehér (100%) - 12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártya független
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
gondolom fogott egy képletet és autofillel lerántotta a végtelenbe és tovább, hogy "biztosamibiztos" 
Fferi50