Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bakabaka
csendes tag
válasz
alfa20
üzenetére
Igen, kössz a segítséget, eddig én is nagyjából így gondoltam, viszont igazán biztos akkor lennék, ha megértettem, ha mind a négyféle hivatkozást rutinból tudnám kezelni. Mivel nem akarok visszaélni az időddel és a segítőkészségeddel, úgy érzem, az lenne igazán hatékony, ha két kérdésre teljesen rövid, konkrét választ kaphatnék:
1. Mi az alábbi két parancs közötti lényeges különbség, mikor melyiket használhatjuk/használjuk:
Range("D4").Formula =
Range("D4").FormulaR1C1 =2. Maradva az eredeti felállásnál, tehát D4-ben állunk, és a B3-as cellára hivatkoznánk, konkréltan milyen makróparancs hatására kerülnek bele D4-be az alábbi képletek:
=$B$3 (amennyire megértettem, ez "=R3C2)
=B3 (amennyire megértettem, ez "=R[-1]C[-2])
=B$3 (amennyire megértettem, ez "=R[-1]C2)
=$B3 (amennyire megértettem, ez "=R3C[-2])Bocsi, de azt hiszem, hogy nekem ez a dedós módszer kell ahhoz, hogy biztonsággal tudjam használni

Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Steam Deck
- Bloomberg: Az iOS 27 a stabilitásra és az AI-ra fókuszál majd
- Kuponkunyeráló
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mobil flották
- Milyen autót vegyek?
- Router gondok
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Xiaomi 15 Ultra Silver Chrome 120 Hz WQHD+ LTPO AMOLED, Leica 1 + 200 MP periszkóp 16/512 GB
- Bomba ár! HP Revolve 810 G2 - i5-G4 I 8GB I 180GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 2TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Fferi50