Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• matekmatika

tag

válasz Rayman15 #1343 üzenetére

''Hogyan tudom változtatni esetleg a helyiségek nevét''
    Egyszerüen a listak munkalapon átírod, és itt tudsz hozzáírni is az egyes listákhoz.

''hogyan tudok betenni több helységcsoportot?''
    Ez már nem olyan egyszerű, de ha megadod hány helységcsoportod lesz max., akkor annyinak elkészítem a helyét, és egyen megmutatom hogyan a kell, utána a többit már te is megtudod.

''Esetleg lehetne, hogy a helyiségcsoport nevek félkövérrel legyenek írva? ''
    Megoldva.

''Ezzel a megoldással ugye az összesen sor a számításokkal nem idomul a helységekhez.. Ami probléma mert nekem egy félig-meddig automatikus dolgot kéne létrehoznom, ők az irodában már nem akarják ezt szerkesztgetni...''
    Ezt nem teljesen értem, majd még gondolkodnom kell mit is értesz ez alatt, de most megint beütött a dologidő :)

''A helyiségcsoport kiválasztása az tetszik, és hogy utánna a megfelelő lista jelelnik meg, nem lehetne azt megoldani hogy automatikusan a következő cellába tegye? Tehát ezek mindig az A oszlopban vannak és egymást követő cellák. Úgyhogy sztem az nem kéne hogy kattintással lehessen szabályozni hogy hova kerüljön a lista eleme: úgy lenne az igazi hogy rákattintasz és egyből az A cella következő üres sorába teszi. De ez csak a lista elemeire vonatkozik, a helyiség neveknél jó a kattintós, mert ott úgyis kell üres helyet kihagyni, az előző helyiségnév összesen sora után.''
    Ezt is megcsináltam, a helységcsoportoknál még kattintani kell oda ahová kerüljön, de ha azt természetesnek lehet venni, hogy minden helységnév csoport előtt hagyjon ki egy sort, akkor ezt is megcsinálhatom, hogy ne kelljen kattintani. A helységek viszont már automatikusan oda kerülnek ahová kell.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés