- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sto1911: Pinball FX3 PH! verseny
- Napkollektor - csak úgy
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
matekmatika
tag
válasz
Rayman15 #1343 üzenetére
''Hogyan tudom változtatni esetleg a helyiségek nevét''
Egyszerüen a listak munkalapon átírod, és itt tudsz hozzáírni is az egyes listákhoz.
''hogyan tudok betenni több helységcsoportot?''
Ez már nem olyan egyszerű, de ha megadod hány helységcsoportod lesz max., akkor annyinak elkészítem a helyét, és egyen megmutatom hogyan a kell, utána a többit már te is megtudod.
''Esetleg lehetne, hogy a helyiségcsoport nevek félkövérrel legyenek írva? ''
Megoldva.
''Ezzel a megoldással ugye az összesen sor a számításokkal nem idomul a helységekhez.. Ami probléma mert nekem egy félig-meddig automatikus dolgot kéne létrehoznom, ők az irodában már nem akarják ezt szerkesztgetni...''
Ezt nem teljesen értem, majd még gondolkodnom kell mit is értesz ez alatt, de most megint beütött a dologidő
''A helyiségcsoport kiválasztása az tetszik, és hogy utánna a megfelelő lista jelelnik meg, nem lehetne azt megoldani hogy automatikusan a következő cellába tegye? Tehát ezek mindig az A oszlopban vannak és egymást követő cellák. Úgyhogy sztem az nem kéne hogy kattintással lehessen szabályozni hogy hova kerüljön a lista eleme: úgy lenne az igazi hogy rákattintasz és egyből az A cella következő üres sorába teszi. De ez csak a lista elemeire vonatkozik, a helyiség neveknél jó a kattintós, mert ott úgyis kell üres helyet kihagyni, az előző helyiségnév összesen sora után.''
Ezt is megcsináltam, a helységcsoportoknál még kattintani kell oda ahová kerüljön, de ha azt természetesnek lehet venni, hogy minden helységnév csoport előtt hagyjon ki egy sort, akkor ezt is megcsinálhatom, hogy ne kelljen kattintani. A helységek viszont már automatikusan oda kerülnek ahová kell.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- E-roller topik
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Robotporszívók
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OLED, Mini-LED, IPS, VA, TN - melyik panelt válaszd 2025-ben?
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Hardcore café
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ASUS TUF Gaming F16
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest