Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Meghalt Chuck Norris
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jeffjn
tag
Természetesen melyik volt az első hunter, amit megvettem......Bucket

Második Griffin volt de a harpoon nerf/bug miatt szinte használhatatlan, pedig az egyik legidegesítőbb hunter lehetne.
-
Jeffjn
tag
válasz
John_Deere
üzenetére
Wraith ellen 1x sikerült stage 3-ban nyerni, kisebbfajta csoda volt egyébként tényleg auto-loose.
Másik nagy győzelem volt egy 13x win streakes szörny ellen győzni (lehet nem szörnnyel érte el mindet). Annyi volt a taktikája, hogy ahogy földet értünk már ránk is ugrott. Ki is tudott nyírni egy csapattársat de aztán felszedtük és lenyomtuk.A játékban már tavalyi kiadásakor is hatalmas potenciál volt, csak éppen nem éltek a lehetőséggel. Több, jobb kommunikáció és rendszeres havi frissítés (skinek, hunterek, szörnyek, pályák, játékmódok). Megállás nélkül nyomatni ezeket, okos marketinggel. Ja és ami a legfontosabb, folyamatos patchelés (bugok, kiegyensúlyozás). Ha mindez teljesül, akkor működhet a dolog de ahhoz fel kell kötni a gatyájukat.
-
Jeffjn
tag
válasz
John_Deere
üzenetére
Gratula, az szép teljesítmény! Mivel szoktál játszani?
Én azt vettem észre, hogy a csapatmunkán sok múlik, számtalanszor azért vesztettem mert a csapatban lévők nem tudták mi a dolguk. Ha nincs heal, nem töltik a pajzsot, a trapper nem lassítja a szörnyet és az assault nem tol elég DPS-t, akkor nehéz nyerni. Elég ha ebből 2 nem teszi a dolgát.
Másik nagy gond, hogy nem várják be a csapattársakat és dome alatt 1v1, 2v1-ben keménykednek a szörnnyel.
Új hozzászólás Aktív témák

- Lexus, Toyota topik
- E-roller topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- BMW topik
- Parkside szerszám kibeszélő
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- PlayStation 5
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
- UTOLSÓ! 27% Áfás, Új, Bontatlan Apple Mac Studio M2 Ultra 24/60 mag, 64GB RAM, 1TB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
- Canon MG2450 multifunkciós nyomtató + új színes patron
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest