Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyon állatul néz ki és biztos hasznos is

na kipróbáltam az AA és AF bekapcsolását, de mivel cfg fájlt nem találtam az EQ2 könyvtáron belül (alkönyvtárakban sem), csak az nVidia vezérlőpulton. de így nem tudom egyáltalán változott-e valami, csak annyit vettem észre, hogy a grafika teljesen textúrahibás volt. (ahogy forgok a képernyőn, a régi textúrákat nem törli le a kártya, ott maradnak a képernyőn, egy idő után csak egy elmosódott pacni marad
) de most ezt találtam még az említett fórumon:
''Az AA+Anisot úgy lehet bekapcsolni, hogy csinálsz egy eq2.ini fájlt az EQ2 könyvtáradba (a gyökerébe) és nnyit írsz bele: r_aa_blit 1
Ennyi. Ezután, ha az ATI driverbeállításoknál felhúzod az AA-t, Anisot, akkor az menni fog az EQ2ben is. E nélkül az 1 sor nélkül nem megy.''
(igaz, hogy ATI-ra írja, de gondolom ez EQ2 sajátosság.)
este kipróbálom
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS RX 6700 XT 12GB GDDR6 ROG STRIX OC Eladó!
- Asus Dual Radeon RX 6500 XT 4GB
- BESZÁMÍTÁS! Asus Rog Strix Z390-F Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB WD RED WD40EFAX HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 8700F 64GB DDR5 1TB SSD RX 7800 XT 16GB Montech XR TG FSP 750W
- Gainward RTX 5060 Ti Python III 16GB GDDR7 Videokártya!
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Starlight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4676, 100% AKKSI
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Infinix Hot 12 Pro / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest