Új hozzászólás Aktív témák

• Kraptor

őstag

válasz bélanéni #740 üzenetére

Cuccokat receptekből lehet gyártani és minden receptbe levan írva, hogy mi kell ahhoz a cucchoz. Examineval megtudod nézni a pontos adatokat. 10 szintig mindenki artisan és ugyanazt tudja. Utána lehet specializálódni, majd a következő az 20 szinten lesz. Egyszerre csak 1 mesterséget tudhatsz régebben vlt lehetőség, hogy 20 szintig megtanúlj mindnet de az uccsó peccs az megváltoztatta ezt. Mindent tudsz ugyanott gyártani, csak más padot kell használnod hozzá.

Háznak/lakásnak van gyakorlati jelentősée ig. Csak onnan tudsz dolgokat árulni más játékosoknak. ez egy kicsit hülyén lett megoldva, mert online kell lenned és a szobádban merchant modeban, hogy árülni tudd a portékád, ez nagyon béna megoldás szerintem. Guildek házakat is tudnak venn, ennek annyi a jelentősége, hogy padokat is tudtok majd veni kraftoláshoz saját használatra.

Régebben írtam erröl valamit és be is linkeltem egy jó kis angol leírást erröl az egészről.

Kraftoláshoz is tartoznak spellek, aszem tradeskill pselleknek hívják őket és a knoweledge könyvedbe benne van . Ezeket tárgyak készítése közben kell használni, mikor valamilyen probléma lép fel a gyártási folyamatban. Minden egyes gyártási folyamathoz 3 tartozik. főzéshez van 3, fegyverkésyatéshez van 3, stb. Ezekből újakat kapcs mikor specializálodsz 10 és 20 szinten, persze csak azokból kapsz újat amiböl specializálódtál.

ui. Bocs a sok hináért de most nincs időm átfutni mit írtam.

Új hozzászólás Aktív témák