- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- aquark: RETRO: Idén lesz 30 éves az első full 3D-s játék!
- potyautas: Norvég nyár
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kraptor
őstag
válasz
bélanéni
üzenetére
Cuccokat receptekből lehet gyártani és minden receptbe levan írva, hogy mi kell ahhoz a cucchoz. Examineval megtudod nézni a pontos adatokat. 10 szintig mindenki artisan és ugyanazt tudja. Utána lehet specializálódni, majd a következő az 20 szinten lesz. Egyszerre csak 1 mesterséget tudhatsz régebben vlt lehetőség, hogy 20 szintig megtanúlj mindnet de az uccsó peccs az megváltoztatta ezt. Mindent tudsz ugyanott gyártani, csak más padot kell használnod hozzá.
Háznak/lakásnak van gyakorlati jelentősée ig. Csak onnan tudsz dolgokat árulni más játékosoknak. ez egy kicsit hülyén lett megoldva, mert online kell lenned és a szobádban merchant modeban, hogy árülni tudd a portékád, ez nagyon béna megoldás szerintem. Guildek házakat is tudnak venn, ennek annyi a jelentősége, hogy padokat is tudtok majd veni kraftoláshoz saját használatra.
Régebben írtam erröl valamit és be is linkeltem egy jó kis angol leírást erröl az egészről.
Kraftoláshoz is tartoznak spellek, aszem tradeskill pselleknek hívják őket és a knoweledge könyvedbe benne van . Ezeket tárgyak készítése közben kell használni, mikor valamilyen probléma lép fel a gyártási folyamatban. Minden egyes gyártási folyamathoz 3 tartozik. főzéshez van 3, fegyverkésyatéshez van 3, stb. Ezekből újakat kapcs mikor specializálodsz 10 és 20 szinten, persze csak azokból kapsz újat amiböl specializálódtál.
ui. Bocs a sok hináért de most nincs időm átfutni mit írtam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen autót vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- SSD kibeszélő
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- Autós topik
- További aktív témák...
- Eladó egy hűtőbordás, Corsair Force MP600, NVMe Gen4 500GB-os SSD!
- ELADÓ: 8GB SKHynix 2400MHz DDR4 SODIMM (laptop) memória (+gari/számlás)
- GAINWARD PYTHON III RTX 5070 12GB GDDR7! 3 VENTIS! GARANCIA/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)!
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (Te nevedre kiállítva)!
- MSI GF63 Thin 9SCX
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TB (210-ARJD), WD19TBS (210-AZBV)
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- FANTASZTIKUS áron eladó dobozos új Hp Laptop 17 /Ryzen 7-7730U/16 GB RAM /512 SSD/FHD/IPS/Garancia/
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest