- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- aquark: KGST processzorok 1984-ig
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
nem tudom hogy a tegnapi patchelés eredménye-e vagy csak eddig nem tűnt fel.
szóval azt vettem észre hogy a Küldetésnaplóban (Quest Journal) most 3 fül található: Active, Completed, Group.
Tehát rendre ''Aktív'', ''Elvégzett'' és ''Csapat''. Az Aktívban láthatóak kategóriákra bontva a már megkapott, de még el nem végzett (magyarul elvégzendő
) küldetések. Az ''Elvégzett''-ben értelemszerűen az olyan küldetések, amiket már megcsinált az illető karakter, és mindez ugyancsak kategóriákra bontva.
Az utolsó, ''Csapat''küldetések több részre vannak bontva, láthatók a Megosztott (Shared) küldetések, és az egyes csapattagok elvégzendő küldetései.
Ha jól emlékszem eddig nem lehetett megnézni a csapattagok küldetéseit, illetve ömlesztve voltak az ''Elvégzendő'' és ''Elvégzett'' küldetések. Vagy csak nekem rémlik így?
én buggal korábban sem találkoztam
(eddigi játékidőm olyan 25-30 óra)
[Szerkesztve] -
ez az első hónap ingyenjáték nekem sem teljesen tiszta. mert ugye az ingyen azt jelenti ingyen. de nem teljesen erről van szó. ugyanis az account létrehozásakor kér egy fizetőeszközt és egy hozzá tartozó számot.
én bankkártyát választottam (credit card), és megadtam a saját bankkártyám számát, amit el is fogadott. (1 fillért sem vont le róla, mondjuk ez nem is így működik, hogy bárki le tud emelni valahonnan pénzt, mert ahhoz kell a tulajdonos jóváhagyása stb...). Szóval nekem működött az 1 hónap ingyen játék, de mi van ha egy olyan gyerek vagy akár felnőtt szeretné kihasználni ezt az ingyen időszakot, akinek nincs épp kéznél egy ilyen kártya sem
ekkor csak GameCarddal lehet aktiválni a játékot, de mivel annak a számát meg kell adni, az gondolom elúszik, szóval ebben az esetben sehol sincs ingyenjáték.
tehát az lett volna a teendő, hogy mondjuk egy bankkártyaszámot adsz meg, de lehet hogy még nem késő, nem tudom.
az lenne a fair GameCard esetében, ha kapásból 2 hónap játék járna hozzá (ingyen hónap + GameCardos 1 hónap)
[Szerkesztve] -
Szőrös
veterán
tegnapi peccshez mit szóltok ? szerintem jóra sikeredett eddig buggal nem találkoztam /bár biztos lesz aki igen/ csak így tovább SOE

-
Sitix
csendes tag
Azt írja hogy az elöfizetésem február 19. én jár le
Akkor most vagy az ingyen játélot nam fogadta el vagy a gamecardot Mert ugye jár egy honap ingyenjáték de ezt csak gamecardal lehet aktiválni Akkor most mi van ? Az ingyen játék autómatikusan jön vagy azt is rgisztrálni kell valahol? -
AlyArkhon
őstag
- Ezekkel én mind eggyet is értek , de azért ne feldkezzünk meg olyan aprócska dolgokról mint pl.: >> Diablo 3

Ki tudna biztosat mondani róla ??? ..............
>> szerintem senki !
.... a Blizzard már alkotott egy két nagy dolgot , kitudja ..... -
egyetértek, hogy nagyon király. sajna nagyon sokan szapulják, ami érthetetlen, mert szerintem egy ilyen játéknál szinte csak a játékosokon múlik a játékélmény. ehhez szerintem adva van egy nagyon jó alap (világ). az az egyik érv , hogy nem fut Extreme High beállítás mellett egy gépen sem. Szerintem meg nagyon jó elgondolás a fejlesztők részéről, hogy ha 5 évig akarja valaki élvezni, később is tudjon újat mutatni a program.
és mivel nekem ez az első (és asszem egy jóideig az egyetlen) MMORPG, egyáltalán nem hiányzik a PvP, amire meg fog addigra biztos benne lesz.
[Szerkesztve] -
''Már többször előfordult hogy délután 3 tól reggel 3 ig nyomtam''

így lehet könnyem eljutsz az 50. szintig
az utolsó kérdésre néhány hsz-al lentebb találod a választ. valami Subscription-ra vonatkozó üzenetet kap. ha GameCardod van, vigyázz, hogy kötőjelek nélkül kell beírni a kártyán lévő számot! :
-
''Már többször előfordult hogy délután 3 tól reggel 3 ig nyomtam''

így lehet könnyem eljutsz az 50. szintig
az utolsó kérdésre néhány hsz-al lentebb találod a választ. valami Subscription-ra vonatkozó üzenetet kap. ha GameCardod van, vigyázz, hogy kötőjelek nélkül kell beírni a kártyán lévő számot! :
-
Sitix
csendes tag
Ja és utálom a Diablót
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Sitix
csendes tag
Na akkor még egy kérdés ezt mindig elfelejtem Honnan lehet tudni hogy mikor jár le az előfizetésem ?
-
Szőrös
veterán
Igen egyelőre 50. szint a max. De figyi ez RPG !!! Ne csak a hentelés legyen fontos számodra /ha azt akarsz akkor ott a diabló/ segíts a Veled egyszintűeknek vagy alacsonyabbaknak is beszélgess a játékosokkal stb. 1 csapatabn 6an lehettek de több csapatot össze lehet csatolni /raid/ ennek max számát nemtom talán abból is 6 ami már 36 fő. Nem kevés!

Egymást nem lehet támadni mert nincs benne PvP. Lehet , hogy később beteszik erről nem tudok semmit. Olyan pedig előfordul , hogy 1 gonosz faj képviselőjét látod pl Queynosban....merthogy átált. Ami nem könnyű. -
Sitix
csendes tag
Hello Fórum
Nagyon király ez a játék !!!!!
Már többször előfordult hogy délután 3 tól reggel 3 ig nyomtam
Le a kalappal a részletessége előtt Van egy csomó apró dolog amit csak pár hét játék után veszel észre és csak nézel hogy ''ez hihetetlen hogy mikre nem figyeltek a készítők''
Szeretném megtuni a következőket Biztos könnyen tudtok válaszolni
Első igaz hogy csak 50 szint van a játékban (kevésnek tűnik)és sajnálnám ha csak ennyi lenne mert utánna miért hentelsz ha nem fejlődz tovább ?Természetesen akkor ez nem baj ha mondjuk csak fél év rendszeres játék után lehetne elérni
A második kérdés:Remélem hogy a jók a gonoszokat meg tudják támadni
Sajna én még nem tudtam gonoszok közelébe férkőzni mert csak 15 szinten vagyok (nemes elf druida everfroszt server név Sitix) de már láttam olyan kasztot a városban ami feltétlen gonosz és mégis ott járkált a jók között( Tudom hogy van olyan áruló küldetés )
Tehát egymást meg tudjuk támadni?
Ja és még egy Hányan lehetünk egy csapatban ? Pl lehet olyat hogy mondjuk 60 ember átugrik a másik fél táborába köszönni?

-
megoldódott a dolog. az volt a baj, hogy úgy ahogy volt az 5*4 karaktert a 4-es csoportok közti kötőjellel írtam be, csak úgy ahogy a lekapirgált felületen láttam. De természetesen kötőjelek nélül kell írni
ha emiatt nem lesz 100.000 telefonnal/emaillel több az ügyfélszolgálaton, akkor egyel sem. de az már legyen az ő bajuk, ha ennyire bénák
na persze ez a baki a játékról alkotott véleményemen nem változtat
-
villámgyors segítséget kérek.

SOE-ból kezdek besokallni -
-
nagyon körülményes ez az egész fizetés. na most kiírta, hogy (szószerint idézem): ''You do not have a EQ2 subscription''
2 gomb: Close és Subscribe.
Ha Subscribe-ra nyomok, akkor bejön egy új oldal, ahol látom az Accountomat. Itt írja is, hogy
Account Status: Closed
Orig. Purchase Date: December 30, 2004
Account Open Until: January 30, 2005
Ez mind stimmel.
Itt csak a ''Edit Subscription'' az egyetlen szóba jöhető választás. Ezután a fizetés módját kell megadni, választom a GameCardot. Ezután kéri a számát, kipróbáltam mind a 2 kártyám számát megadni, de egyiket sem fogadja fel! mi a túrót csinálok rosszul? ez nagyon kész
[Szerkesztve] -
Kraptor
őstag
Azt automatikusan vonja le a számládról csak ha bemész accoutn view/edit billing akkor ott láthatod, hogy mikor voltak a megterhelések, de a megterhelés automatikus nem fogsz semmi figyelmeztetést kapni, hogy most terhelik a kártyád.
WOWhez is lesz gamecard, de 60 napos és 6800 az ára, tehát egy kicsit drágább mint EQ2. Kraftolás az sokkal jobb EQ2ben első ránézésre, mint WOWben. -
AlyArkhon
őstag
az offline szerveren vagyunk !! hali

-
most hívott kicsi párocskám otthonról, hogy megjött a pcgurum. bediktáltattam vele az EQ2 értékelés pontszámát: 79% (!!!
)
ennyire sz@r ez a játék? ezt nem is tudtam
ehhez képest WoW a béta alapján várhatóan: 94-96%

ízlések pofonok. ha őszinte akarok lenni így abszolút kezdő és hobbi MMORPG játékosként nem sok különbséget észlelek a két game között. már ami a hangulatot, összetettséget, és a világokat illeti. a mérleg grafika téren némileg (vagy nem is kicsit) az EQ2 felé billen, a hangulat terén a videók és beszámolók alapján talán a WoW felé. bár ez meglehetősen szubjektív, nekem speciel egyáltalán nem tetszik a Warcraft világa.
[Szerkesztve] -
-
én is vettem 2 GameCardot, de úgy néz ki nincs rá szükség

komolyra fordítva a szót, lehet, hogy félreszámoltam, bár tisztán emlékszem, hogy dec. 31-én (Szilveszter) regisztráltam, és tegnap azaz 30-án még tudtam játszani. barátok közt is ez már a 31. nap volt
[Szerkesztve] -
''de lehet , hogy Neked kapásból levonja a kártyáról.''
ha jól tudom a játék fizetéséhez valamilyen speciális kártyára van szükség vagy nem? mert én egy ErsteBankos kártyaszámot adtam meg. Egyébként azért csak kell a tulaj aláírása vagy valamilyen hozzájárulás, hogy vonhassák, mert ha pl. egy vadidegen bankkártyaszámát adnám meg, akkor tőle vonnák a pénzt a tudta nélkül?
na mindegy majd kiderül, csak arra vagyok kíváncsi, hogy nálatok ez hogy megy. -
válasz
AlyArkhon
üzenetére
az a probléma, hogy elég kiszámíthatatlan, hogy mikor vagyok bent. néhányszor lejjebb már megígértem, hogy ekkor-meg-akkor leszek, aztán mégsem úgy alakultak a dolgok. csak lopva tudok időt szakítani erre a nagyszerű játékra

de az 99%, hogy ma nem leszek
a lentebbi kérdésemre tudja valaki a választ? nem mintha panaszkodnék, hogy tovább tudok játszani, mint 30 nap, csak nem akarom hogy ennek később következményei legyenek. Hogy néz ki az amikor már nem enged játszani? A bejelentkezéskor kiír valamit? -
AlyArkhon
őstag
írd meg hogy mikor leszel fent ma !!

-
hogy lehet, hogy már 31 napja enged játszani a játék? dec. 31-én kreáltam az accountot.
bankkártyát adtam meg, remélem nem arról vonják a pénzt, bár elméletileg az lehetetlen.
csak azokat a napokt számítja bele a 30 napba, amikor játszok is? -
AlyArkhon
őstag
Help mee, because I can't understand my quest !!
My quest is : osztály-választó küldetések :
>> Mágiahasználók : Magister Niksel , South Qeynos
>> '' Path of the Summoner ''
- Most mizu van ?
- Hol van ez a muksó , mert nem találom ?
? - pedig Sitixxel felkutattuk South Qeynost !!
-Kérlek segítsetek !!
-
AlyArkhon
őstag
válasz
bélanéni
üzenetére
- szigorúan Alyarkhon néven futok ,bármelyik szerveren is vagyok !
!
Most jelenleg SitixxXel ( mivel az eggyik legjobb haverom ) egy szerveren segítjük egymást >>most kapcsolódott be az EQ2 - világába még egy jó barát >> szó 3-an nyomulgatunk , ami szerintem tuti
mert elég gyorsan összejön egy group > ha kell > és ez coÓóol ! 

Szó , ha kedved támadna egy nagyjából állandó brigádhoz csatlakozni , szólj ,s megmondom én vagy Sitix , hogy melyik szerveren szoktuk tolni ( most nem tom fejből , BOCSI )
És te milyen szervereken szoktál nyomulni , és milyen neveken , csak mert amikor fent leszek majd rádkeresek egy párszor !
!
!
! oksa?? -
Köszi a válaszokat, egy kicsivel talán okosabb lettem

ha van valakinek kedve most együtt tolni, jöjjön a Runnyeye szerverre egy kb. 9-es karival. Tmonyesz néven leszek most 1-2 óráig.
AlyArkhon, te milyen néven vagy? -
Kraptor
őstag
válasz
bélanéni
üzenetére
Hát ja abba sajn nincs beleszólásod, hogy mit tanulsz. Ezeket mikor megtanulod, akkor csak apprentice 1 es szinten tudod őket, ezek léteznek appr 1-4, majd utána adept verziójuk, eddig csak 1 és 3at láttam, majd Master. Minél jobb a rangod, app, amster anál hatásosabb a varázslat. Tehát szintléés után megtanulod őket és fejleszteni tekercsekből tudod őket, hogy jobbak legyenek.
SHa tradeskillekről beszélsz az a barkácsoláshoz tartosik. -
még 1-2 dolog:
- vannak harci képességek és harci tudományok (vagy mik), amikből ha jól sejtem lesz 1-2száz a vége felé. ezeket tekercsekkel is lehet tanulni, vagy csak szintlépés után kapom automatikusan? az nem nagyon tetszik, hogy úgy látom, hogy az új harciképességek tanulásába nincs beleszólásom
- léteznek ezen kívül Skillek (vagy mik) azok mire jók? -
Kraptor
őstag
válasz
bélanéni
üzenetére
A leülök szitu kilett véve a játékból a beta végefelé, tehát nem kell leülnöd. HPt pap tud adni, energiát nem tudom én mivel summoner vagyok átdudom alakítani a kis megidézett petemnek a hpját az én energiámmá, bármikor még csata közben is. Kaja tudja jól regenálni mind HPt és rnrtgyt, pontosabban HPt kaja, energiát ital, tehát mindig igyál és egyél. Kajáknák is megvan adva, hogy melyik milyen szintre jó, lvl 10 kaja általában lvl 10-19 jó, lvl 20 20-29, stb. Itt még nincs vége, mert minden kaja és italnak megvan az az adottsága, hogy milyen gyorsan hat, saturation aszem angolul, ez lehet average, high, superior és hasonlók. Ez azt jelenti, hogy ha eszel 1xszer akkor az egy adott idei elég, NPctől vett kajáknál ez kb 30 perc, míg ha te csinálod vagy játékos, akár több óráig is jó lehet, 4-5 óra és hasonlók. Na visszatérve a saturationhoz, az azt jelöli, hogy a kaja milyen gyorsan adja vissza a hpdet, italnál ugyanígy. Ha average kajád van, akkor sokat kell várni míg vissya megy a csík fullra, superiornál nagyon gyorsan megy vissza. Persze ezek úgy hatnak ha nem harcolsz, de aszem valamennyira harc alatt is hatnak, de minimálisan.
-
Kraptor
őstag
válasz
bélanéni
üzenetére
Tudsz NOCtől venni, más játékostól, csinálni saját magad vagy pedi szörnyek dobnak egy kis ládikó formájában és benne szoktak lenni különböző fegyverek páncélzatok, stb. Általában zöldek és sárgák dobnak a legjobb tárgyakat. Nekem egy sárga egyszer egy master 1 varázslatot dobott.
Szörnyek hulláit ha kifosztod egyrészt azokat eltudod adni, késöbb mikor magasabb szintre jutsz akkor egy pár NPC elég szép árakat fizet értük. Nekem egy ráknak az ollojáért 12ezüstöt adott egy NPC. Némelyik dolgok miket a szörnyeg testéből szerzel jó lehet különbözö questekhez vagy ha valamit alkotsz.
Arany, mint fizető eszköz vagy mint pl Gol cluster, ha a második, akkor azt bányásznod kell, aszem Thundering Steppesben van.
Tárgyak készítése is jó móka tud lenni, de vigyázni kell vele, mert egy pénznyelő automata.
Ha benne vagy egy guildbe, akkor lehetőséged nyílik, hogy ugynevezett Writs vagy Vity Taskokat csinálj, ezek ált változók és ha megcsinálod akkor kapsz valamennyi státusz pontot, amiből ha a Guild Patronusa vagy akkor egy része a guildbe is megy. Ez lényegébe arra jó, hhogy házat vegyen a guild meg hasnonlók, neked azért jó mert ha több pontot gyüjtessz össze akkor neked is lehetőséged nyílik majd hogy szupi ezközöket vegyél, pl tudsz saját faragópadot venni, vagy repülőszönyeget és hasonlók. Meg vannak ugye a Guild Raidek, ezeket meghatározott szinteken kapják az emberkék és sokat lendíthet a guild statuszán, meg ronthat is ha elpuskázzátok.
Az uccsó kérdésedre nem tudom a választ, mert az egy kicsit sok, de általában van fegyver kovács, ki fegyvereket árúl, van szabó ki könnyű és nagyon könnyő páncolzatot, majd van aki nehéz és közepes, utána vannak olyan kovácsok kik csak pajzsot árulnak, vannak akik különböző kotyvalékokat, varázlatokat és hasnolól persze mindegyikből több van több szintre osztva. pl Fegyver kovács 1 kardokat árul, amik jók 10-20 szint közötti emberkéknek, kovács 2 olyan fegyvereket amik jók 20-30 szint között, sb. -
Szőrös
veterán
válasz
bélanéni
üzenetére
hali, megpróbálok válaszolgatni.
Fegyvereket NPCktől is lehet venni, játékosoktól is és szörnyek is dobnak de akkor felugrik 1 ablak szal látod is , hogy hopp kapás va.
Aranyat eddig én nem nagyon találatm, rezet meg ezüstöt kaptam a teljesített küldetésekért meg állandóan eladom a talált cuccokat.
céh sok minendre jó lehet gondolom nem kell kiveséznem milyen előnyökkel is jár ha van 1 állandó csapat aminek a tagjai segítik egymás. alapításhoz x fő meg jósok arany kell . egyébként van magyar guild Sidhe a neve be lehet lépni. kontak személyt most nem tok mondani de ha jól emléxem pl Aredhel az 1ik aki fel tud venni.
NPC árusból bezony sok van, van aki fegyvert , páncélt árúl , van aki skill tekercseket meg mittomén. ki kell tapasztalni
hirtelen ennyi. -
ja bocs, és az egyik legfontosabb kérdés kimaradt:
- hogy lehet a MANA-t (energy) és a HP-t feltornászni pl. csata közben? vannak gyógyitalok vagy ezt csak gyógyító tudja végezni a megfelelő varázslattal?
(azt tudom, ha nem csatázok, leülök akkor gyorsabban regenerálódok)
- és mire jó az, hogyha megeszek/megiszok valamit? valami olyasmit ír ki jobb oldalon egy kis ikonban hogy 25-30 percig elegendő a kaja/pia, de nem vettem észre ilyen tulajdonságát a karakternek, hogy éhség vagy szomj. szóval ennek most van értelme/kötelező vagy nem?
[Szerkesztve] -
lenne pár kérdésem a játékkal kapcsolatban, mert nagyon zavar, hogy ezekkel nem vagyok tisztában, pedig úgy érzem sokkal több lenne a lehetőségem:
- fegyvereket vagy bármilyen felszerelési tárgyat csak NPC-ktől lehet kapni és venni lehet vagy pl. megölt szörnyekből is ''kieshetnek''?
- a szörnyek hulláit érdemes kifosztani, van egyáltalán bennük néha hasznos holmi is?
- aranyat hol lehet találni?
- a küldetések felkutatása/teljesítése és a szörnyek legyakása műveleteken kívül mikre érdemes még koncentrálni?
- mire is jók pontosan a céhek és hogy lehet egy ilyenbe belépni? (guild)
- rengeteg olyan NPC van, akikkel lehet kereskedni. hány féle van és pontosan melyik milyen cuccokat árul? (rengeteg féle cuccot láttam és egyszerűen nem igazodok ki rajtuk, azt sem tudom mi-mire jó)
légyszi válaszoljatok ezekre, mert nagyon tetszik a game, de idegesít, hogy úgy érzem hogy a sötétben tapogatózok.
[Szerkesztve] -
Sitix
csendes tag
Na közben csak sikerült megoldanom a küldit
A következő küldim hogy öljek meg 5 toxic peat bog ot
Hol találok ilyet?
Azt már tudom hogy nem béka nem százlábú és nem bogár és nem is kígyó
Akkor mi lehet és hol lehet?
Előbb utobb megoldom ezt is csak azért kérem a segítségetetket mert már nagyon várom az osztályválastást
Már vagy 4 napja szaladgálok a küldik után de szerintem még ezen kívül is ad egyet
-
Sitix
csendes tag
A sasos küldit megcsináltam de nem lettem még mindig kaszt
Ez a küldim
I need to heal the Fletcher, Nightbow, in the Elddar Grove
Mi a fenét jelent ez? Gyógyítsak meg egy éjjeli íjat Elddarban?
Ez hülyeség !!! Mit jelent ez
Elddar meg van de csak egy ember beszélt Nightbow ról neki kellett az 5 sas De most is azt mondja amit elösször hogy nincs neki ilyen
Nem tudjátok azt hogy mi lehet ez?
-
Allien
veterán
Ma megint nekiülök. Kiváncsi vagyok, mit segít egy proci csere. Lecseréltem a durcimat egy barcira (duron 1600@2160 -> Barton M 2600+, 11x200 jelenleg).

-
Kraptor
őstag
Ja, Forest Ruinsba menj! Ott kell ölnöd hawksokat. Ott Antonican hawksok vannak, fenn a magasban

-
Sitix
csendes tag
Közben rájöttem hogy a Forest bármilyen erdőt jelenthet Csak az a baj hogy ott már öltem sast és nem fogadja el küldinek
Ti mit gondoltok hová kéne mennem? -
Sitix
csendes tag
Srácok
Nézzétek már ezt meg !
Ezt a küldim
I need to kill five hawsk in the Forest ruins for Gregor Earthstride in Eldar Grove
Egy szót nem ismerek ezt a ruins t de szerintem ez azt jelenti hogy öljek meg 5 sast Foresztben az Eldar Grove i Gregornak
Na most csak egy Forest van a térképen Nektulios Forest Ez pedig Freeport mellett van
még nem néztem de ez kemény lesz az evilek miatt mert én good vagyok na most én 9. szinten vagyok biztos jól értelmezem a küldit
Ez lenne a gyógyítok osztályválastó küldije?
Szereznem kell Nightbow t de ezt csak akkor kapok ha megölök 5 sast
Akkor most megyek a gonoszokhoz a 9 es szintü karimmal (nem hiszem hogy ezt túl fogom élni
Ha van más Forest a térképen írjátok már meg
Köszi

-
AlyArkhon
őstag
-
Sitix
csendes tag
Már megint megzuhant a szerver

Kérdés mi legyek?
DRUIDA v. SÁMÁN
-
Kraptor
őstag
Magyar kell vagy angol? Ha angol az már van, magyarul szerintem nincs. Egy kicsit maceráns de néha kell ezt is csinálni, mert megkattan az ember a sok xp hajhászástól.
-
AlyArkhon
őstag
-nagyon tuti ez a game !- és ezek az árnyékok , még nem is láttam eddig !
Valakinek sikerült már használnia a Kreálást ? Mert nekem nem ! Hogyan kell új tárgyakat vagy akármit is csinálni ? Hogyan lehet használni , a varázslatok melletti képességeket ? Hogyan lehet a recepteket használni ?
Ha valaki leírná , azt biztos a többiek is megköszönnék !!
-
AlyArkhon
őstag
-hááát igen !
Ati Raedon 9200 , vagy Ati raedon 9800 Pro nem mindeggy !!
Egy hangyányit jobban fut a gépem , és az Everquest is , no szaggatás, csak még nincs megzuhintva a grafika !! 
-
hétalvó
addikt
Egy két hasznos linkecske.
http://eq2.ogaming.com/db/layouts/skills.php
http://www.gry-online.pl/eq2/index.asp -
Sitix
csendes tag
Hello kéne még egy kis segítség
''Egyszer mindem férfi életében eljön egy nap mikor el kell döntenie hogy merre tovább
8(Karakter választás)
Tudom hogy mit akarok de nem tudom hogy melyik ez a kaszt
Olyan kasztot szeretnék ami hátul marad és onnan irányít Most 9.szintü gyógyító vagyok Lehetek pap,sámán vagy druida
Olyan kasztot szeretnék ami tud lényeket idézni,átváltozni állattá
Tehát PAP v.SÁMÁN v. DRUIDA legyek szerinted?
-
van kedve ma este (21:00 - ) valakinek csatlakozni hozzám? Lvl 8-as Barbarian, Fighter vagyok és egy kissé tanácstalan a továbbjutással kapcsolatban.

jó lenne most már nem egyedül barangolni.
-
hétalvó
addikt
Nekem se az a gépem már sajnos. Ati9550 van és CeleronD@3.6 + 1G
-
Sitix
csendes tag
Sajnos az árnyékokat nekem is ki kellett kapcsolni Kéne még 1G ram
Sajna a kövrtkező város gépigénye mégiszonyúbb a vinyom folyamatosan pörög Ki kell kapcsolni az egyiket mert még kinyírja Nem gondoltam hogy az én gépem is megakasztaj De szerencsére én tudom játszani csak sajnálom az árnyékokat
-
Kraptor
őstag
10 majd 20 szinten. Szerintem érdemes várni míg 10 nem ütsz, akkor ugyis megkell csinálnod és vannak olyanok, pl Wizard amiknek egy kicsit nehéz a küldijük főleg ha alacsony szinten vagy.
-
Sitix
csendes tag
Még egy kérdés a tapasztalt játékosokhoz

Szerintem én még mindig nem választottam Kasztot pedig már 8. szinten vagyok
Eddig csak az életutam választottam ki ha jól gondolom(ahogy megérkezek a szigetre)
Most csináltam meg a polgárosodási küldetést (itt ugyan választanom kellet valamit mirok lenyomtam azt a 4 csávót de ez sem a kaszt volt)
Kihagytam valamit?
Mikor lehetek már kaszt ?(Paplovag v. Erdőmester)
-
Sitix
csendes tag
Hello
Igen tényleg volt egy papír az inventorimban Most már megcsináltam a küldit
Köszi
-
Szőrös
veterán
Kraptor : EQ II magyar fórum Neked se jön be ?
-
hétalvó
addikt
dudunga ha játszol . én is ''Sidhe''-s vagyok gyere Ventrilora.
17 Crusade vagyok. . ''Agyas''
A hardware igény egy rémálom. semmmi nem elég neki, -
Sitix
csendes tag
Már vagy 3 órája folyamatosan foglalt a serverem ezért nem tudom megnézni hogy van e olyan papírom

-
Kraptor
őstag
Nem voltam elég világos, akkor

Ezt mindenkinek megkell csinálni, tök mindegy, hogy jó vagy rossz vagy
De tudom már mi a problémád
Tegnap álmos voltam és nem fogott az agyam...mikor ráklikkeltél a falon lévő jelre, akkor kaptál egy papirost, azt examine-álnod kell és elfogadnod, majd kapsz egy küldit, hogy 5 tokent kell gyüjtened, a begyüjtés helye fajonként változik, valakinek a Cave-be kell menni, másnak a Oakmyst Forrestbe, stb. 5 token gyüjtése abbol áll, hogy addig ölsz álatkákat a megadott hellyen míg 5 tokened nem lesz, majd vissza és megint klikk.
Nézd meg az inventorydat és ott találod a papirost. -
Sitix
csendes tag
A kasztom nemes elf De szerintem ezt minden jó beállítottságú karakterrel meg kell csinálni legalábbis azt írja a leírásban Szerintem ez lehet a polgárosodás fő küldije Az a baj hogy szerintem ez az NPC nem ebben a városban lesz de azért megkérdem majd az őrt
De ha valaki jóknál már tovább jutott írja már le légyszi a küldit (ez egyszerűbb lenne)
Polgárosodás: Marshal Glorfel (klikk a falon lévő jelre aztán beszélj a Marshal lal
(csak a Marshalt nem találom )
ÍÍÍÍrjatok
Köszi -
Kraptor
őstag
Milyen faj vagy, törpe, fél-elf, etc? Jókkal még nem nagyon játszottam, de ha NPCt kell megtalálno akkor jobbklikk a körbe-körbe rohangászó örre, mejd find NPC és írd be a nevét. Az esetek 80%-ba megmutatja neked az utat, hogy merre menj.
Dwarfoknál tudom, hogy 5 tokent kell gyüjteni Oakmystből, aszem ha jól emlékszem, majd visszamenni a signup helyre ahol, ha újra klikkelsz akkor egy instanced zónába kerülsz ahol találkozol egy nevezett npcvel, aki lemondja, hogy mi a teendőőd, ez elég könyű. Freeportnál kikell nyírni Qeynosnáll jú útra kell téríteni az elvándorlókat
-
Sitix
csendes tag
Közben kiderült hogy ez nem csak a gyógyitók feladata ahol elakadtam hanem a jók feladata
Polágjógi küldetés tehát előttem már biztos sokan megcsináltátok
Valami álmos kis faluról ír a küldiben de melyik az a falu?
Segítsetek mert enékül nem tudok tovább menni
Sajnos az angolomon még van mit csiszolni
-
Sitix
csendes tag
Hello tudnátok nekem segíteni egy picit ?
Elakadtam a játékban a második szigeten
Az életutam gyógyító és most vagyok a plogárosodásnál
A feladat: Nyomd meg a polgárosodás jelet a falon a kapunál, ha ezzel meg vagy beszélj Marshal Glorfel lel
A falon az ikont megtaláltam és aktiváltam de Marshalt nem találom sehol sem
Lehet hogy rosszul fordítottam le
Ha valaki tovább jutott már a játékban gyógyítóval akkor kérem mondja el a megoldást
6. szintü gyógyító
-
AlyArkhon
őstag
hát ez a város rész , tényleg nem egyszerű !!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
na nyomultam ismét egy fél órácskát. súlyosan jó ez a game.

nem tudom hogy jövök ki ezzel a 20 órás ADSL-e!?
-
válasz
AlyArkhon
üzenetére
A Runnyeye szerver már akkor is azt írta, ki hogy ''full'', amikor én csatlakoztam be, de ettől függetlenül beengedett.
Én is rengeteg dolgot nem értek, nagyon bonyolultnak tűnik a szabályrendszer. De egyrész ettől lesz a játék sokáig élvezhető, másrészt nem feltélenül kell mindent 100%-ig ismerni, hogy játszani tudj.
Én is remélem hogy találkozok valakivel. Most pedig irány a Runnyeye szerver!
-
AlyArkhon
őstag
Jó lenne veletek tolni a Runnyeye-on , csak állandóan fullon van a szerver !! Kár, haverommal egy másik szerveren toltuk egész délelőtt , meg este is fogjuk ,bár ha belehetne jutni a Runnyeye-ba az jó lenne!
Este 10-körül megyünk tolni , akkor fent lesztek??
Amúgy is jó lenne ha fel tudnánk menni hoozátok , mert egy csomó dolgot nem tudunk és nem is értünk!! Komolyan , angolul több dolgot tudtam megkérdezni , mint ami rájöttünk haverommal !!! Egy Texasi nőci segítet a legtöbbet , majd 2 órán át csak dumáltunk , és magyarázott!
Na szóval remélem mihamarabb találkozunk!!
Új hozzászólás Aktív témák
- 3D nyomtatás
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- VGA kibeszélő offtopik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Több ezer műholddal bővülhet az Amazon flottája
- Battlefield 6
- Elvonult a zimankó, de a hardverek nem mennek sehová
- Érdemes elővenni a Diablo II-t: érdekes újdonságot kap a játék
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- 1TB NVMe SSD, 1 év gar 2230
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- -65% Off Dobozos Új HP EliteBook 860 G10 i5-1355U 16 GB DDR5 1 TB SSD FHD+ több mint 2 év gari!
- Beszámítás! Logitech G920 Driving Force Racing kormányszett garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) küldetések. Az ''Elvégzett''-ben értelemszerűen az olyan küldetések, amiket már megcsinált az illető karakter, és mindez ugyancsak kategóriákra bontva.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)