- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- aquark: RETRO: Idén lesz 30 éves az első full 3D-s játék!
- potyautas: Norvég nyár
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kampfi
csendes tag
Ket fele keppen lehet lova alacsony szinten a jatekosnak:
- paladin az istenadta(nem csipazom oket nem tudom miert...) es ekkor varazslat utjan tud maganak lovat csinalni
-kis karizo jatekos aki mogott ott all egy lvl50 karakter, aki menedzseli a kis karit.
A lo egyebkent ket es fel platinatol indul. Nekem lvl 30 on 25-30 aranyam van.....
Korul belul lvl 40 magassagaban lesz lova a jaetkosok tobbsegenek. -
Tomi13
senior tag
Hali!
A lóhoz nem tudok mit hozzászólni,viszont a pénzt nem értem.Én még csak 13. szintű vagyok és már most van majdnem 60 ezüstöm úgy hogy nem a pénzre hajtottam,csak eladtam amire nem volt szükségem.Elképzelhető hogy vki adott neki pénzt és úgy tudta megvenni,bár konkrétan nem tudom mennyibe kerül a ló
-
Sitix
csendes tag
Hello
Lenne egy kérdésem hogy lehet az hogy valakinek lova van 19. szinten ?
Nekem eddig a legtöbb pénzem 49 ezüst volt és 22. szintü vagyok
Egy ló nagyon drága azt hiszem hogy több platina Igaz?
Vagy lehet kapni küldetéshez?
Ja nekem soha semmi gondom nem volt a kreálással Lemegyek és gyártok csak recept kell és alapanyag Pesze sok alapanyagnak hasonló a neve és lehet hogy nem jót vettél meg azért nem fogadja el
Ha szintet lépsz veszel új receptet idővel pedig majd találhatsz is
Gyártás közben látsz egy csomó csikot fel és le szaladgálni Arra kell tötekedned hogy ezekből ne fogyon el egy sem különben csökken a gyártott anyag hatásossága Pl.:a levesed nem 1 órás lesz hanem csak 45 perces vagy a 3. szintű varázslatnak indult gyártás csak második szintű re sikerül Érdemes magasabb szinten kissebb dolgokat csinálni Ne csinál olyan varázslatot amire azt irja hogy nehéz a gyártása mert nem fog úgy sikerülni ahogy azt szeretted volna
Gyakorolj és csináld meg később mikor már nem okoz gondot
-
Kraptor
őstag
válasz
Lord Speedyu
üzenetére
Akkount kreálásától számítja.
-
Lord Speedyu
tag
Hello mindenki! Ha minden jól megy, holnap megrendelem a játékot a CD-Galaxistól. Nagyon kíváncsi vagyok már rá!! Egyébként a 30 nap játékot hogy számolja? Telepítés utántól? Tehát ha nem játszok vele 30 napig egyszer se, de fel van telepítve, akkor így is lejár a hónapos előfizetés? (gondolom sajna igen
) -
Tomi13
senior tag
Van egy másik érték az xp% mellett alul a kijelzőn,aminek advenutre vitality a neve és szintén %-ban van.Ez mit jelent?Tegnap még 16% volt nekem,de most valamiért lecsökkent 2.1%-ra

-
Tomi13
senior tag
Üdv
Valamit nem értek,kaptam egy mellényt ami 23-as védelmet adna,de azt írja hogy nem használhatom,mert 15-ös szint kell hozzá Lighting armorból.Ezzel szemben nekem a skill-nél 25/25 van.Ez nem a szintet jelzi?Ja meg még annyit,hogy lehet rosszúl tudom,de az rpgk-nél nem úgy van,hogy minél kisebb az AC annál jobb a karakter védelme?Mert itt ha ''levetkőztetem'' akkor mondjuk 180-as az AC ha felrakom rá a páncélt,stb. akkor meg 204.
-
AlyArkhon
őstag
- ha van roots - gyökerem , akkor hogyan lehet belőlle Raw rootsot csinálni ?
vagy ezt is hardvestelni kell mint a sima gyökeret ?
.....mááá azt hittem tudok kraftolni , és most meg kész vagyok ....
nem úgy műkszik a dolog , hogy harvestelek rootot , aztán ebből csinálok Raw rootot és így tovább egyre nagyobb rootot ?? -
AlyArkhon
őstag
- hali
- hát mit mondjak , megettem egy pár emberkét idegilek , mire elmagyarázták angolul , hogy hogyan műkszik a kreálás , ja meg ráment egy egész napom is , de MEGÉRTE !!

Nagyon zsYr dolgokat lehet csinálni , nem is beszélve az összes fejleszthető varázslat Master szintre emeléséről !!
egyszerűen zsyyyyyyyr ez a j
á
t
é
k !
/ -
Kraptor
őstag
Na ma este felnyomom a karim 22 szintre
Fallen Gate nagyon tutko. Jój ez a EQ2 azé, csak néha nehezen indul el az egész, persze csapatban nagyon tutko. EQ2 olyan EPIC feelingje van amit hiányoltam egy kicsit WOWböl. -
Kraptor
őstag
Nekem 100 az úszásom...hahahah, mondjuk csak lvl 20 vagyok de elötte már volt pár 20 szintű karim de lvl 20 felett a játék egy kicsit nyavajgóssá válik. Solozás az nuku és mindig gruppolni kell és azt meg néhe nehéz találni, nem gruppot, hanem jó gruppot.
-
Tomi13
senior tag
Okés,majd akkor figyelni fogok kinek a neve alatt lesz ez a guild.
A szerepjátékhoz annyit,hogy pont most kaptam egy olyan küldetést hogy öljek meg 7 szarvast vagy őzt.Hát nem tudom...A jó oldalon állok,ráadásul vszínű ranger leszek és akkor kapok egy ilyen küldetést
Vszínű nem fogom elvállalni mert teljesen ellenkezik a karakteremmel,még jó hogy lehet küldetést törölni.Amugy ma még tuti nem jutok be a városba,mert délelőtt szereztem meg a polgári jogot vagy mit (citizen) és itt még szinte semmit nem csináltam. -
Szőrös
veterán
Tomi minden nap van server leállás bár régebben ez csak fél óra volt. magyarokat névről nehéz találni de nézd a guild nevet : Sidhe , akinek a neve alatt ilyet látsz az magyar.
nem kemény. még csak 3 hónapja tolom. van aki már 50es szintű /gondolom hatalmas roleplayer a csákó pfff no comment/ de ez már a 2. karim az elözőt /törpe harcos abbahagytam az is 17es/
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Szőrös
veterán
minden szintlépéssel nő ez a használati érték /a 2./ az első mutatja , hogy valójában mennyire vagy járatos benne és minnél többet használod annál jobb leszel. huhh remélem érthető

AlyArkhon : hát nemtom hogy úszol de nekem 85ös az úszás skillem lvl17en pedig nem is úszkáltam olyan sokat.
[Szerkesztve] -
AlyArkhon
őstag
-
Tomi13
senior tag
Még egy kérdés:Mit jelentenek a számok a skillek mellett?Pl a daggerem 35/35 ha elérem a 100-at akkor fog egy szintet nőni a szakértelmem?
-
Tomi13
senior tag
Egy kérdés:ha átmegyek a szigetről Queynosra akkor a bankba lévő cuccaimmal mi lesz?Vagy vegyek mindent magamhoz távozás előtt?
-
Tomi13
senior tag
Na hi!
Ma egész délután játszottam,nagyon király a játék most hogy megismerkedtem pár külföldi emberkével.Asszem estére átmegyek a szigetről Qeynos-ra. -
AlyArkhon
őstag
-mentik autómatikusan .
Nekem szokott olyat is dobni , hogy egyszerűen leáll az egész gépem ( nem tom miért ) kap egy resetet , és mikor belépek ujra csak akkor halok meg !!
- ez egy érdekes szitu , mert nem tudom a többi játékos addig mit lát belőlem meg az ellenfélből ??? -
Tomi13
senior tag
Okés,majd elmegyek a kezdő szigetről,de előtte szeretném az ott található küldetéseket megcsinálni.Sajna most 2 óra kényszer szünet van,mert leállították a szervert

Amugy abból lehet vmi bajom ha játék közben állítják le a szervert és nem én lépek ki?Úgyértem elveszik az addigi játékom vagy ilyenkor mentik automatikusan? -
Szőrös
veterán
Tomi most még ne tudunk talizni mert még a kezdő szigeten vagy. Majd ha eljössz onnét Queynosba akkor igen majd a Sidhe guildbe is felvetetünk vhogy.
-
Kraptor
őstag
A Claim egy kis szobrocskát ad a házikódba, de csak egyszer tudod kérni, és passz.Ha törlöd a karit akkor a tárgyacska is törlődik. Ezért nem pörög, mert sokan átmentek WOWzni
-
Tomi13
senior tag
Üdv
Csak én írogatok ezen a fórumon? Érdekes hogy nem nagyon van olyan magyar fórum ahol az EQ2-ről pörögne a topic,na mindegy úgylátszik kevesen vagyunk. -
Tomi13
senior tag
Nos mint kiderült én vagyok a béna,nem a félszerzetem.

Azért nem bírtam megütni senkit,mert puszta kézzel harcoltam.Kiderült hogy az egyik zsákomba volt egy tőr amiről én nem tudtam így most már tudok harcolni.Persze a félszerzetek nem túl nagy harcosok (nem is ez a célom vele) de legalább vmennyi xp-t össze tudok gyűjteni.
Egy olyan kérdésem lenne,hogy mikor belépek a játékba akkor a chat ablaknál kiírja hogy mivel új vagyok jár ajándékba egy tárgy,csak írjam be a /Claim parancsot.Erről tudtok valamit?Még nem próbáltam,mert lehet vmi értékes és nem akarom hogy eltünjön ha meghalok vagy valami ilyesmi.
Torz on borz:Merre járkálsz?Jó lenne egy másik félszerzettel együtt kalandozni.Én jelenleg még mindig a kezdő részen vagyok ahova kitett a hajó,most próbálom a küldetéseket megcsinálni. -
Szőrös
veterán
Kraptor : runny mostanság abszolut nem lagol /512 kbit/ persze igaz azért mert csökkent a népesség.
-
Soni.20
tag
Valami olyan oldalt nem tudnátok nekem adni ahol van róla movie? Csak mert a hivatalos oldalon a movie és a srceenshot page nem jön be valamiért.
Csak nálam ilyen szar?
-
Kraptor
őstag
Az elején ugye kiválasztottad, hogy mi akarsz lenni? mage, priest, fighter vagy scout? Mert hanem akkor csak sima commoner vagy aki eléggé gatya mindenhez.
-
Tomi13
senior tag
Na akkor az első tapasztaltok a játékról.
A grafika jó,az élmény se rossz,de eddig azonkívűl hogy rohangál sok ember körülöttem más nem utal az MMORPG-re.Lehet választok másik fajt,mert a félszerzettel EGYETLEN xp-t se tudtam szerezni pedig már 3-4 órája játszom.Annyira béna hogy nincs olyan lény akit meg tud ütni,ergo így tök unalmas a játék.Valahogy eljutok odáig hogy citizen legyek és megnézem hogy utánna milyen a játék,gondolom onnan jobban előjön az rpg jellege.Ha marad ilyen,akkor nem vszínű hogy meghosszabítom ha lejár a 30 nap,mert annyira nem fogott meg. -
Soni.20
tag
Hm... kár hogy nem vettem részt a bétában.
Na mind1, majd lesz valami!
Most épp azon kaptam fel a vizet hogy a RYL-be ha találsz egy GM-et és azt mondod neki hogy szereted a RYL-t akkor felhúzza a a szinted 95ig.
Ez mekkora marhaság. Le is törlöm -
-
Soni.20
tag
Hmm... na most nem tudom mennyire érdemes egy olyan játékért fizetni 3000-et havonta ami laggol. A wownál a szerverkorlátozás az jó 5let volt azt hiszem!
A knight online-ot is a lag miatt hagytam ott, igaz azért nem kellett fizetni.
Sajna csak 15kbyte/sec-es netem van!
Gép az egy 2400+ os AMD meg egy 9800Se, majdnem prora húzva, 768 ram... hmm... mi kell még? -
Soni.20
tag
Úgy néz ki akkor ez esélyesebb a megvételre, már csak azért is, mert
WOWnál szebb. Viszont ennek a hátulütője : milyen internet kell neki?
Mennyit rak fel a wincsire a játék? És mennyit laggolnak a szerverek?
Sok szerver van? -
Tomi13
senior tag
Köszi,az imént belefutottam egy nagy bugba.Úszkáltam a vízbe erre megtámadott 2 cápa,nagy nehezen kiúsztam a partra és elszaladtam,de ők utánnamjöttek

Végülis megöltek,megvolt az első halálom. -
Tomi13
senior tag
Na egyre jobban tetszik a játék,bár se egy rákot,se egy bogarat nem tudok megölni

Hogyan lehet megoldani,hogy abbahagyjam a harcot?Úgyértem kiválasztom az ellenfelet majd már majdnem megöl ezért elszaladok,de utánna még mindig támadni akarom.Ezt hogyan lehet abbahagyni? -
Kraptor
őstag
Egy-pá emberke elvan varázsolva, mert azé a WOW se annyira jó mint ahogy mondják. Jó a PvP sokat dob rajta az igaz, de ott is megvan a sok kis probléma a játékkal. PL kraftingolás az közel nulla. Na mindegy, szerintem mindegyik jó, de EQ2nél jobban van a hangsúly csoportok vs computeren, míg WOWnél sokkal nagyobb hangsúlyt kapott pvp és szerintem azon is fan főleg a hangsúly. Ha durva és ubercool mobokoat akarsz öldökölni töménytelen mennyiségbe több tucat társaddal akkor EQ2 a te gamád.
WOWről még nem tudok teljes képet mondani, de nekem egyedül a PvP része jött be nagyon. A többi olyan mint EQ csak kicsit más.
Játék 8000FT havi díj 3000FT
[Szerkesztve] -
Soni.20
tag
Mennyibe kerül ez a játék, és mennyi a havidíj?
-
Tomi13
senior tag
Közben megoldottam,kellett vmi más név,mert vszínű amit beírtam már foglalt volt

-
Tomi13
senior tag
Megint én,hát ilyet nem gondoltam volna hogy ezt megélem...Nem tudok túljutni a regisztráción

Szal ezt a mezőt kéne kitöltenem: pick a station name,de bármit írok be nem fogadja el.Azt írja hogy ez a név nem létezik.Van rá vmi ötletetek? -
Tomi13
senior tag
Mivel a wow-t nem próbáltam így nem tudok ehhez mit hozzászólni.
Most fejeztem be a telepítést,mindjárt indítom a játékot.Annyit kérdeznék még,hogy miért van benne a játékba a tolvaj majd a zsebmetsző kaszt ha nem lehet lopni?
-
Tomi13
senior tag
Nézd meg te is : http://eq2.budo.hu itt van egy olyan topic,hogy ''Részemről az EQ2 leírva... jön vki wow-ozni?'' szal itt sok rosszat írnak,de majd miután kipróbáltam nyilatkozom.Bár ha le vannak állva a szerverek nem tudom hogyan próbálom ki

Ja amugy mennyi magyar szokott összegyűlni egyszerre? -
Kraptor
őstag
Bővebben: link
Angolul egy szép leírás. -
Kraptor
őstag
válasz
AlyArkhon
üzenetére
Minden fajta tudományt (harc, gyógyítás, varázslat, stb) tanúlsz, tehát pluszba nem tudsz venni. Venni csak olyan tekercseket tudsz, ami fejleszti a már meglévő tudományodat. Lényeket elég későn kapsz, most a ganétúroddal kell egy darabig szenvedne, amit fejleszteni tudsz pókká, ha Adept 1 es verziót veszer (Tellurian Recruit). Majd 20 szinten kapod a kövi lényedet. Tekercseket 20 szintig bármelyik külső faluban megtudod venni, Scrible ben, utána majd a anagy varázspalotában.
Nincs életvíz, tehát ha alacsony a HP akkor futni kell, de gyorsan, vagy kell egy healer a csapatba.
Kraftolás az elég bonyolult. Ahhoz, hogy valamit előállíts kellenek alapanyagok. Ezeket más játékosoktól tudod megvenni, vagy te magad tudod harvesztálni őket különböző helyeken. Van egy úgynevezett Receipe könyved, amiben benne van asz összes dlog amit már tudsz csinálni, ha examinálod, akkor leírja, hog ymikell hozzá. Utána elkell menni egy egy műhelybe és a megfelelő padhoz kell állni és ha megvan az összes komponens akkor eltudod kezdeni. Ha knoweledgebe bemész ott van egy olyan tab, hogy Tradeskill, ott vannak különböző spellek amiket a kraftolás folyamatában kell használnod, hogy a felmerülő előállítási problémákat leközd.
Ez így nagyon zavaros, de nagyon összetett a kraftolás EQ2ben és nem egy egyszerű dolog elmagyarázni. Van egy jó angol leírás azt majd megpróbálom lefordítani. -
Tomi13
senior tag
Üdv
Mivel nem válaszolt senki a kérdéseimre elolvastam az egész topicot és úgy döntöttem belevágok ebbe a játékba mert szimpatikus amiket írtatok róla.
Most jöttem haza az MM-ből megvettem és mindjárt feltelpítem,csak előtte lenne egy kérdésem.A sima Everquest 2-őt vettem meg,tehát nem az EQ2 limited editiont,mert az pár ezerrel drágább volt.Viszont a tokba 2 dvd van, az 1-esnek a képén az van mint a dvd tokon viszont a 2-esnek meg a limited edition kép illetve felirat van.Ez természetes?Nektek is így van?
Majd ha feltelepítettem meg regisztráltam még írok. -
AlyArkhon
őstag
-hali >>hail -- e !!
- a kraftilás tudományában mennyire vagy járatos , mert nekem nagyon magas .
- hogyan kell hozzá kezdenei ? - vagy ez szintfűggő dolog ??
- ja és hol lehet venni lény idéző tekercseket ? - mert ahol varázslatot tudok venni , ott nincs!!
- ja és mégegykérdés mindenki felé , légyszi mondjátok már meg , hogy van-e itt életvíz mert én eddig nem találtam semmit sem amivel gyógyítani tudtam volna magamat !!!::
-
Kraptor
őstag
AFK = Away From keyboard, nincs a klaviatúra közelében. Ezt az /AFK parancsal tudod a neved mellé tenni.
a vadász nevekem meg úgy kapod, ha egy bizonyos ellenségből 500 at megölsz, utána van más név is de aszem az 5000né vagy valami őrült magas számnál van. A kalandozásaid során te is biztos majd eléred ezeket a neveket. A persona opciónál tudod megnázni, hogy milyen elő és utó ''tag''okat tudsz viselni.
Aszem olyan 20 szint körul /lastname paranccsal vezetéknevet adhatsz a karidnak.
Ha kilépsz a játékból(camping) akkor a világból is eltünsz és passz. lopás lehetőség nincs, EQ az teljesen pvp mentes nem is tudod megütni az ellenfeled. Az egyetlen egy mód kicseszni másik játékossal, ha agrozól egy csomó mobot, mondjuk úgy 20at és felé szaladsz, hehe.
Itt is elég sok a harc, majdnem, hogy több mint WOWben, de it csak npc ellen folyik míg WOWben játékosok ellen is harcolhatsz. A kraftolás az bonyolult de jól ellet találva, ha szereted azt csinálni akkor EQ2 a játékod. Ez WOWben szinte semmi.
Szerinte nem rossz játék, de egy kicsit monoton és nagyon feltünően lett zónázva az egész. WOW is zónázva van de azért az annyira nem feltünően. Zonázás alatt azt értem, hogy minden egyes térség egy bizonyos szinthez van kötve, pl Antonica/Commlands olyan lvl 13-20, TS/Nek 20+, stb -
Sitix
csendes tag
Már csak azért sem lesz könyű dolog engem meggyőzni mert az a 17. szintü kari már 19 lett
Ráadásul már az egyik furya küldetésem is készen van Sőt már azt is tudom hogy hová kell mennem a második küldi miatt Tegnap meg s találtam csak még gyenge vagyok Kell + egy szint meg némi páncél
De azért egy pár kérdésre válaszoltok ha megkérlek?
Van akinek a neve mellett az van hogy (AFK) (ha jól emlékszem )Vagy van olyan akinek a neve lila Ez miért van ?
De gyakran találkozom olyan karakterrel is akib már Gnoll vadász vagy goblin vadász Ezt hogy lehet elérni??
-
Tomi13
senior tag
Sziasztok
Arról szeretnék érdeklődni hogy van a játékban más játékostól lopásra lehetőség?
Mert most néztem egy gyönyörű videót a játékról,és abban egy elég kistermetű karakter láthatalanná vált és lassan megközelített hátulról egy másik embert.Hogy npc volt a másik vagy igazi játékos azt nem tudom.
Hova kerül a kari ha kilépsz a játékból?Letáborozik vhol és addig alszik amíg újra be nem lépsz vagy egyszerűen eltünik addig?
Azért kérdezősködök,mert nagyon megtetszett a játék és mivel nem túl drágán hozzá lehet jutni,gondoltam kipróbálom milyen is egy MMORPG.Szóba jött a wow is,de a képek illetve videók alapján az nekem nagyon diablósnak tűnik,persze lehet csak a látszat.Szóval a kettő közül kéne választanom,de a szívem az EQ2 felé húz,mert úgy tűnik az nem csak a harcról szól.Egyébként az EQ2 mennyire hasonlít a morrowindre?Azt imádtam,csak hiányoltam a multiplayert belőle.
Bocs ha hosszú lett.
Üdv:Tomi -
-
Szőrös
veterán
WoWal is ugyanez a helyzet szal nem kell a duma /egyébként meg 30 nap igenis jár/.
AlyArkhon : mi az , hogy mit takar ?? Azokon a servereken vannak magyarok nagyobb létszámban de - tudomásom szerint - Runnyeye-on vagyunk a legtöbben azért mondtam , hogy gyertek ide , érdemes. A karakteretek meg még úgysem olyan magas szinbtű szal nem kár érte.
[Szerkesztve] -
Xelo
addikt
Venni akarok valami MMORPG-t... Ezt akartam volna megvenni, de hallom hogy már hiába veszem meg nemttoommenyiért a játékot boltban, nem jár hozzá a 30nap ingyenes cucc... Az meg nagy szopás.. Szóval még fizessem ezt is meg azt is meg amazt is.. Akkor már inkább WoW....

-
-
AlyArkhon
őstag
ja és 10.-szintű vagyok , és nem tudunk Sitixxel eggyütt nyomatni , mert ő 17.-szintű , és azt írja miután megöltünk egy ellent hogy a nagy szintkülömbség miatt nem kapok a leölt ellenfélből Xp-ét.
Szerintetek mennyi a szintkülömbség amivel lehet eggyüt tolni ???
Ja és Kraptor , nem tudnál leírni egy két infót a kreálásról , meg arról hogy mikor választottál szakmát vagy hogy választottál-e egyáltalán és hol ????
Előre is köszönöm !!!

-
AlyArkhon
őstag
- Már fent vagyok 15.-én jár le az egy hónapos ingyen hónap .

Haverommal szoktam tolni Sitixxel az Everfrost szerveren , jó lenne összefutni néha , csak szerintem nem ezen a szerveren szoktál nyomulni !!
sajna ..... pedig ma is elkellett volna a Forest Ruinsba kaptam egy küldit bent a várba csatlakoztam egy bandához ill. behívtak én meg igent mondtam , és az első kőgolem amit kinyírtunk adottt egy papír tekercset ( amit én halásztam fel kicsit pofátlan módon >> ezért szorry << ) és az adott egy küldit , ( Lost Spellbook Fragments : I recovered one of the spellbook fragments that the Concordium is looking for. They seem to be all over the Forest Ruins.
I need to take the fragment to the mages at the Three Towers.
Szóval ez a küldi amit adott , de iszonyatosan kemények az ellennek ott bent , jó vólna ha lennének magyarok is bent akikkel lehetne kommunikálni is ha hirtelen kell !!!

[Szerkesztve] -
Kraptor
őstag
válasz
AlyArkhon
üzenetére
MEgy már a bejelentkezés?
Nekronak lvl20 alatt bármelyik Scrible helyen tudsz venni tekercseket, de atok csak app2 tekercsek. Többit azt más játékosoktól vagy szörnyek dobnak. lvl 20 felettieket aszem North Freeportban a varázslók helyén, de ez nem biztos még nem vagyok lvl 20 Necro. -
AlyArkhon
őstag
-sirályság !!!
de mondja már meg valaki ( pl.: Kraptor ) hogy hol lehet venni a nekromantának idéző tekercseket ?
?
--- sirály ez a nekróóóó !!
[Szerkesztve] -
AlyArkhon
őstag
-előfizetett Axelerós tűzfalat használok , de ezt kikapcsolom amikor a frissítést le akarja tölteni , mert írta is hogy a virúskeresővel gondja lehet >> ergo kikapcsoltam !!!
Amúgy azóta ujra telepítettem , és próbálta letölteni a patcheket , de eredménytelenül . olyan 5 óra körül próbálkoztam , de haveromnak sem akar még most hat órakkor sem belépni !!
Még mindig frissítenének ???

-
AlyArkhon
őstag
ja és már 4 órája ezt írja akányhányszor indítottam is el a játékot !!!
Help !!!

-
AlyArkhon
őstag
Help !!!
Nem tudom mit akar ezzel :
- The Station LaunchPad is unable to connect to the network at this time. Please try again in a few minutes .
Ez mit jelent ???

-
Kraptor
őstag
válasz
bélanéni
üzenetére
Nem, a tranzakció már átment, de a hölgynek fura volt, hogy miért utalok én Egyiptomba és ezért hívott, különben nem hívott volna. Ennek a hölgynek az volt a munkája, hogy nézze a tranzakciókat és ami gyanusnak tünik azt ellenörizze. Ez ugyanolyan, mint amikor sokat telefonálsz mobilrol és felhívnak, hogy ellenörizzék nem lopták e el a mobilodat és nem e a tolvaj csinálja a számlát. A hölgy nem azért hívott, mert a beleegyezésemre volt szükség, hanem mert gyanus volt a tranzakció és ellenörizni akarta, ennyi.
Ha elveszted a kártyátad és valaki megtalálja de te még nem tiltottad le akkor az vígan vásárolgathat, mert ugye nem sok helyen kérnek személyit és a pinkód meg nem nagyon kell vásárlásnál.
Ez a western unionos utalás intereneten keresztül történt, tehát csak a kártyaszámra volt szükség, stb, nem kellett a pinkód. -
kissé ellentmondásos amiket mondasz. először azt írod, hogy elég hozzá a szám, lejárat, név aztán már lehet is pénzt leemelni róla. aztán meg azt írod, hogy valaki megtudta ezeket az adataidat, aztán egy csaj hívott, hogy tényleg mehet-e a tranzakció. nahát ezaz ami nagyon nem mindegy. ugyanis hiába tudták meg az adataidat (ezt szinte bárki megtudhatja), kérték a beleegyezésedet. ez nyilván nem egy kivételes eset volt, hanem ez az általános gyakorlat.
mert ha valaki ránéz a kártyádra, gyorsan leírja a számot, akkor máris tud róla pénzt leemelni? vagy pl. ha elveszted az utcán, akkor tök mindegy hogy aki megtalálja, tudja-e a 4 jegyű automata-kódját, vagy nem, mivel látja rajta a kártya számát, már tud róla utalni a saját számlájára. az nagy baj lenne.
annyira nem vágom ezeket a dolgokat, de ez nagyon átgondolatlan rendszer lenne.
pl. netbankos utalásnál is az van, hogy csak 3 adat kell a bejelentkezéshez, meg a tranzakciók bonyolításához, de ha utalni akarsz a számláról máshova pénzt, akkor küld egy SMS-t a szerver, hogy egy megadott 8-10 számjegyű számot 10 percen belül küldd tovább SMS-ben az XY tel.számra.
féltreértés ne essék, nem vitatkozni akarok
ha igazad van, akkor elnézést kérek, de akkor nagyon gagyi a rendszer.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Kraptor
őstag
''(1 fillért sem vont le róla, mondjuk ez nem is így működik, hogy bárki le tud emelni valahonnan pénzt, mert ahhoz kell a tulajdonos jóváhagyása stb...). ''
Tévetsz, ezért félnek sokan az internetes kártyavizetéstől, mert nem kell hozzá semmi csak egy számsor, lejárat és kész, meg persze név és cím de azt már könnyebb kikeresni.
Nekem volt egyszer egy külföldi hitelkártyám, amit a bank lecserélt Mastercardról visara. Na úgy jó 2 év mulva felhívott egy amerikai Western Union, hogy én akarok e átutalni 500dolcsit Egyiptomba a Mastercardommal...mondtam mivan, lol. Elmagyaráztam a hölgynek, hogy az a kártya már megszünt rég a bank bevonta és újat adott hellyette, de valahogy valakinek valamit sikerült feltörni ahol én fizettem azzal a régi kártyával. Lényeg a lényeg a hölgy nagyon kedves volt és törölte a tranzakciót. A mai napig nem értem, hogy tudták ezt véghez vinni a kis hackerek.
Másik, ami lemaradt a magyar dobozról az az, hogy rá van nyomva a kinti dobozokra, hogy aktiváláshoz CC vagy gamecard kell -
Új hozzászólás Aktív témák
- E-book olvasók
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Villanyszerelés
- Milyen autót vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Revolut
- Autós kamerák
- Intel Core i7 9xx "Bloomfield" (LGA 1366)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)

/ ált.20-30 között szokott lenni.