- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- aquark: KGST processzorok 1984-ig
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kraptor
őstag
Reggelés ingyens és csak onnan tudod leszedni máshonnan nem.
Lootnál az opciók:
Lotto - elég egyértelmű Lotto a gép találomra választ, hogy ki kapja
Free for all - A leggyorsabban lootoló kapja meg, magyarán baárki veheti
Leader only - csak a vezér lootolhoat
aszem ezek vannak de fejből nem tuom a pontos megnevezéseket -
XanD3R
senior tag
Honnan lehet leszedni az Everquest 2 trial-t? (Nincs fileplanet accountom)
-
Srácok lenne egy kérdésem:
- a Loot (zsákmányszerzés)-nál a csapatfőnök be tudja állítani a Loot option-t, asszem 3 közül lehet választani. Mit jelentenek azok? (Pl. van egy olyan is hogy Lotto
)
asszem ezentúl egy szótárral a kézben fogom tolni a game-t
[Szerkesztve] -
Allien
veterán
Kezdek morcci lenni! MIÉRT lép ki rendszeressen? Néha a wint is újra indítja a progi!
-
Allien
veterán
Megnézné valaki, mit írnak a Trial verzióra? Bagaméri azt írta, hogy nem látta, hogy lenne időkorlát, és csak annyi, hogy nem mehet el a szigetről, illetve, a karakter nem fejlődhet 6-s szint fölé!

-
srácok, hogy lehet letölteni az opcionális (tehát nem kötelező) dolgokat?
tehát nem arra gondolok, amikor a program frissíti önmagát az induláskor, hanem állítólag játék közben valahogy (Optionban vagy paranccsal) lehet állítani, hogy a nem muszály zenéket meg egyebeket leszedje. én azt szeretném, ha minden zene fullra lejönne
-
Szőrös
veterán
válasz
bélanéni
üzenetére
itt olvashatsz erről : Bővebben: link ha jól értettem akkor a nagyobb karik a kisebbeket oktathatják vagy mi és xp-t kapnak /elég tömören/ jah és már 350ezren vagyunk.
a /kill amolyan amotional dolog vagy télleg megfexik kari ?
[Szerkesztve] -
Kraptor
őstag
válasz
bélanéni
üzenetére
/groupsay nél csak elég megnyomnod a gt és az automatikusan azt fogja jelenteni
/tell valakinek mondassz valamit, itt is csak simán elég a t billentyűt lenyomnod
/reply válasz az uccso tellre ugyanúgy elég csak rt nyomnod utána a nyilakkal tudsz válogatni, hogy kinek menjen a válasz, ha több játékos is tellelt neked
/mood a hangulatodat befolyásolja lehetsz, happy, mad, normál, stb
/disband kiléspz a csapatból
/shout kiabálsz a chatben
/ooc chatben mondasz vlalamit ami a karin kívül értendő, pl lvl x wizard LFG(csoportot keres)
/r raidchat
/showhood a fejedet jeleníti meg sisak nélkül
/kill megölöd magad
/played mennyit játszottál
/time valós és a játékbeni időt mutatja -
mivel nem sokat ismerek, össze tudnátok foglalni a legfontosabb parancsokat? (asszem több száz van, de csak a leglényegesebbek érdekelnek, meg biztos másokat is)
én ezeket ismerem:
- /pizza (ez a legeslegfontosabb
, de MO-n tudtommal egyelőre nem muxik)
- /AFK (Away From Keyboard - Azaz Távol a Billentyűzettől; ugyanezzel a paranccsal lehet kikapcsolni)
- /invite KARAKTER_NEVE (ezzel a paranccsal lehet úgy is valakit beinvitálni a csapatba, ha nem látszik a képernyőn)
- /who KARAKTER_NEVE (ezzel a paranccsal lehet úgy is valakiről lekérdezni, hogy hányas szintű, milyen típusú karakter, ha nem látszik a képernyőn)
- /tell KARAKTER_NEVE ÜZENET (ezzel a paranccsal lehet úgy is valakinek privát üzenetet küldeni, ha nem látszik a képernyőn)
- /groupsay ÜZENET (ezzel lehet a csapattagoknak üzenetet küldeni)
mindenki egészítse ki legyen szíves az általa ismert itt nem felsorolt parancsokkal
[Szerkesztve] -
Allien
veterán
válasz
bélanéni
üzenetére
Hát, az tény, hogy kell egy kis önbizalom, hogy bele lehessen vágni a questekbe. Most már vígan megtámadom bármely ellenséget (kivéve, ha főellenség, mint a pirates küldetésben), némely főellenfelet is levágok, mint a 6-s szintü cápát, vagy a goblin örzőket, melyek kettessével támadnak (2x5-s szintüek).

-
én nem mondtam, hogy egyedül játszok, akkor már rég nem a szigeten lennék.
mindig csapatban, csak mivel ''egyéni'' tempóban nyomom
, ezért nagyjából mindig másokkal (mostanában Allien az egyetlen állandó tag
)
sajna srácok én nem tudom tartani a tempót másokkal, mert van (és lesz) úgy hogy napokig nem tudok játszani, úgyhogy nektek kell(ene) hozzám igazodnotok egy kimondottan erre a célra létrehozott karakterrel
(már ha van kedvetek)
[Szerkesztve] -
Szőrös
veterán
válasz
bélanéni
üzenetére
Jaja igaz nem csak tápolásról szól de néha muszály, hogy az ember beérje a többieket ...mert ugye csapatban jobb jáccani mint egyedül .
Ha átjöttök Queynosba és lesz fent officer felvetetek mindenkit guildbe is. Jah és ha vki szerepjátékos akkor irja be csetmezőbe : /role és szép kis roleplayer felirat fog díszelegni neve alatt. 
[Szerkesztve] -
igen, pontosan én is erről beszélek.
én is az első karimmal végigrohantam a szigeten, beleugrottam a ''mélyvízbe'' aztán csodálkoztam hogy azt se tudom mit kő csinálni.
arra nagyon jó volt, hogy tudjam, mit kéne jobban csinálni a köv. karimmal.
Torz: akkor nem fogok (mostanában) új karit kezdeni, ha tudom tartani a tempót. valószínűleg később fel fogok kicsit pörögni, ha jobban vágom már mi mit jelent stb..., de addig maradok nyugiban
különben számomra ez a játék elveszti a varázsát (mint ahogy te is korábban írtad, ez nem csak arról szól hogy tápoljuk a karaktert ész nélkül)
de nem vitatkozni akarok, várunk a csapatban
[Szerkesztve] -
Allien
veterán
Szvsz, azért van lehetősség több karakterre, hogy lehessen mozgatni őket.
Már át akartam menni, de nem sikerül, sehogyan sem!
Ami a questeket illeti, van egy halommal már a szigeten is, csak az a baj, hogy a karakterfejlődés megállt 6-s szinten, és kész. Viszont, még mindig van 3-4 olyan feladat, amit még el sem értem. Észre vettem 3 sziklát/átjárót, mint pl. az Orc quest-nél is. De, vannak kisebbek is, melyeket megcsináltam.
Egy jó dolog van az itteni questek megoldásában, hogy ha most indítanék új karaktert, nem vennék egy ruhát/páncélt sem, mert ezeket mind megkaphatja az ember, ingyé, sőt, jobbak, mint amit a kereskedőtöl be lehet szerezni!
-
ok torz, köszke
az van, hogy Tmonyesz barbárommal nagyon uncsi volt, hogy csak rohangászok, és azt sem tudom mi hol van, meg hogy nem tudom, honnan szedtem fel azt a 40 küldetést, ami bent van a QJ-ban. meg nem olvastam el semmit
most kissé lassabban haladok és rengeteg új dolgot fedezek fel, elolvasom a küldiket, felfedezem jobban a dolgokat. mondjuk főleg nem emiatt tartok még mindig a szigeten, hanem mert kb. 2 naponta 2 órát játszok, szóval szerintem számodra nem én lehetek az ideális partner
de amikor bent vagyok, van kedved csatlakozni ezzel a karival, akkor nekem OK -
Szőrös
veterán
válasz
bélanéni
üzenetére
Csináltam egy kiskarit, lvl5ös human priest Otiq névvel, ha gondolod segíthetek , hogy átgyertek Queynosba. Őszintén szólva annyira nem érdemes kezdő szigeten tökörészni mert semmi lényeges nincs ott , inkább gyertek át városba ott rengeteg jó móka /quest hegyek/ várnak rátok. No meg annak sincs sok érteleme , hogy állandóan új karit kezdtek /hacsak nem tetszik amit indítottál/ mert a büdös életben nem tudjátok használható szintre tornászni.
[Szerkesztve] -
Allien, Speedyus ma este? nekem ma asszem lesz 1-2 órám
(Speedyus láttam te már átmentél Q-ba, ha van kedved gyere egy ''kisebb'' karakterrel) -
Allien
veterán
Akkor még 1, sorry. Van egy Coin-m. ''Acommemorative Qeynos coin''. Examine-ra jön egy hosszu duma, és ezt írja: 'As you examine the coin, a magical voice fills your mind''.

Ezen kívül, van egy rúnám is, meg egy csomó cucc, amiről nem tudom, mit kellene tennem velük.
[Szerkesztve] -
Allien
veterán
Van 1 kérdésem. Kaptam könyveket, melyben feladatok (?) vannak. Mint pl. 'Aquatic Research notebook''. Ezt ki lehet dobni, vagy őrizgettni kell, amíg el nem végzem a quest-t?

-
Kraptor
őstag
Van egy jó kis trükk, ha nem akarod fizetni az 5 ezüstöt a lakásért. Mielött lejárna a 7 napod és fizetni kéne, csak simán relinquis ownership oszt kész, majd beszélj újra a fogadossal és új szobát kapsz ingyé ezt így tudod csinálni végtelenségig.

-
Kraptor
őstag
válasz
Lord Speedyu
üzenetére
Menj a városrészbe és ott mikor látsz őröket álldogálni vagy rohangálni jobb klikk rájuk majd ''find npc'' és a felugró ablakba írd be a keresett npc nevét

-
Lord Speedyu
tag
Valaki játszott Priest karakterrel? Mert akkor segíthetne abban a küldetésben, amit Priest Training név alatt ad az Heirpohant nevű csávó, akinél Queynosban ,,fakultálni'' lehet egy-egy alosztályra. (Shaman, stb...) Na most ebben a küldiben meg kell gyógyítanom 2 embert. Az egyik az Eldák városában van (valami Eldar...nevá helyen), valami fletcher, a nevét már nem tudom
, de azt az istenért nem találom! Már átfésültem az egész várost, de semmi. Nem emlékeztek rá véletlenül, hogy merre van???
Egy kis off: regisztráció után a felhasználói nevet már nem lehet változtatni? Mert nem fért ki, hogy Lord Speedyus, ez a Lord Speedyu meg elég gagyi.
[Szerkesztve] -
Kraptor
őstag
Bővebben: link
Képek az új Adventrure Packből.
Egy kicsit off. WOWben nagyon rossz szervert választottam. Most újra kell kezdenem az egészet de nem sok kedvem van
-
Allien
veterán
Hol, kitől tudom felvenni az Orc küldetést:
Bevettek egy csapatba, 6-n vagyunk, MIND bement, én nem.
-
XanD3R
senior tag
Sorry lusta vagyok visszaolvasni

Mennyi a játék havidíja?
A teljes játék ugye 7900Ft? (én mintha ennyiéert láttam volna) -
Kösz a segítséget, ez hasznos volt. (ne sértődj meg Torz, neked is egy pirospont
)
Most már nagyjából világosan látok. Még hozzáolvasom a kézikönyvet, úgy emléxem ott írják is hogy pontosan milyen mesterségek vannak, melyik szinten mik közül lehet választani.
Sokszor örülök, ha 1-2 órára be tudok lépni játszani, szóval engem sem érdekel nagyon részleteibe menően, hogy pontosan mit merre meddig, csak szerintem ha felváltva csinálok több mindent, sokkal élvezetesebb a progi
-
Kraptor
őstag
válasz
bélanéni
üzenetére
Cuccokat receptekből lehet gyártani és minden receptbe levan írva, hogy mi kell ahhoz a cucchoz. Examineval megtudod nézni a pontos adatokat. 10 szintig mindenki artisan és ugyanazt tudja. Utána lehet specializálódni, majd a következő az 20 szinten lesz. Egyszerre csak 1 mesterséget tudhatsz régebben vlt lehetőség, hogy 20 szintig megtanúlj mindnet de az uccsó peccs az megváltoztatta ezt. Mindent tudsz ugyanott gyártani, csak más padot kell használnod hozzá.
Háznak/lakásnak van gyakorlati jelentősée ig. Csak onnan tudsz dolgokat árulni más játékosoknak. ez egy kicsit hülyén lett megoldva, mert online kell lenned és a szobádban merchant modeban, hogy árülni tudd a portékád, ez nagyon béna megoldás szerintem. Guildek házakat is tudnak venn, ennek annyi a jelentősége, hogy padokat is tudtok majd veni kraftoláshoz saját használatra.
Régebben írtam erröl valamit és be is linkeltem egy jó kis angol leírást erröl az egészről.
Kraftoláshoz is tartoznak spellek, aszem tradeskill pselleknek hívják őket és a knoweledge könyvedbe benne van . Ezeket tárgyak készítése közben kell használni, mikor valamilyen probléma lép fel a gyártási folyamatban. Minden egyes gyártási folyamathoz 3 tartozik. főzéshez van 3, fegyverkésyatéshez van 3, stb. Ezekből újakat kapcs mikor specializálodsz 10 és 20 szinten, persze csak azokból kapsz újat amiböl specializálódtál.
ui. Bocs a sok hináért de most nincs időm átfutni mit írtam. -
Szőrös
veterán
válasz
bélanéni
üzenetére
No akkor tessék ide elnézni : Bővebben: link remélem segít.
-
Ja, a Skilleket az ''L'' billentyűvel tudod előcsalni.
Minden Skillnek van egy értéke, illetve minden felszerelési tárgynak van egy alapkövetelménye. Ha az adott Skill értéke ennél kisebb, akkor nem tudom használni a tárgyat (piros színű a tárgy). Illetve csak eladásra érdemes
szívesen fordítgatok, ha az neked úgy ok
legalább csiszolódik az angolom 
Torz: kösz a segítséget, bár sokkal okosabb nem lettem

[Szerkesztve] -
Szőrös
veterán
válasz
bélanéni
üzenetére
Craftal kapcsolatban nem nagyon tudok segíteni ahoz nincs türelmem de ha jól emléxem akkor ott lehet megnézni , hogy milyen alapanyag kell ahol látod , hogy mit tudsz csinálni /vmelyik bill.re jön elő ez az ablak/.
Lakás : végül is jó poén meg ha veszel ládát akkor tudsz cuccokat is tárolni merg ha a piacon /vagy mi a franc az/ meghirdetsz cuccokat playereknek akkor ott kell csücsülnöd. Ha minden igaz.
[Szerkesztve] -
ja, meg az sem lehet túl jó érzés, amikor nem látsz a fűtől

Torz és egyéb tapasztalt kalandorok!
lenne egy-két kérdésem (főleg a craftingal kapcsolatban):
- hogy lehet cuccokat gyártani, honnan lehet tudni, hogy egy adott tárgyhoz milyen alapanyagok kellenek?; Most csináltam meg Isle of R-n a craftolós küldetést (ki kellett takarítani a Workshop-ot + Új zárat kellett előállítani), de mivel itt mondta a fószer, hogy miket kell hozzá használni, nem derült ki számomra, hogy ha magamtól akarok valamit, ahhoz milyen alapanyagokat kell használnom?
(gondolom valami receptek kellenek nem?)
- hogy tudom kiválasztani, hogy milyen mesterséget akarok tanulni és azt fejleszteni? vagy az magától fog megtörténni, ha csinálok valamit?
- minden mesterséget ugyanott lehet gyakorolni? vagy minden egyes szakmához külön helységek/eszközök vannak?
- lehet egyszerre több mesterséget is űzni? akár az összesben tevékenykedhetek?
egy más jellegű kérdés (ez még egyelőre nem aktuális, csak szeretném megérteni):
- mire jó, ha valakinek szobája/lakosztálya/háza van? ez csak egy státuszszimbólum és jó poén meg szórakozás vagy van valami gyakorlati jelentősége/haszna is?
(mint korábban is írtam, azért kezdtem új karaktert, hogy lassabban haladva alaposabban felfedezzem és megértsem a dolgokat; eddig sokkal jobban tetszik, mint amikor csak rohantam előre)
[Szerkesztve] -
Allien
veterán
válasz
bélanéni
üzenetére
Azt olvastam, hogy nincsen külömbség női-férfi karakter között, meg a méret sem számít!
Persze, mint észre vehettétek, azért számít a méret, mert ahol én nekem már úszkálnom kell, ti simán mászkáltok még. Ez ott gáz, ahol varázsolnom kellene, mert úszás közben nem enged.
[Szerkesztve] -
Új képek bélanéni remekbe szabott honlapján
(Bővebben: link). Nem túl érdekfeszítő, de legalább látszik rajta félelmetes sárkányölő Tendancer is 
Király volt a parti, holnap nem leszek

-
már elő is lehet rendelni az első Adventure Pack-ot!

The Blooddline Chronicles. Ezek a fiúk nem alszanak?
-
Allien
veterán
válasz
Lord Speedyu
üzenetére
KÖSZÖNÖM, kipróbálom!

-
Lord Speedyu
tag
Ha elérted a 6-os szintet, menj el a kikötőbe. Az egyik stégen (nem azon, ahol megérkeztél, hanem a másikon) van egy harang, kattints rá jobb gombbal, és próbáld meg megcsengettetni. (hm, ez elég fura szó...
) Ekkor kiderül, hogy előbb beszélned kell az Ambassadorral. Ő a tengerpartnál álló fa kunyhóban van. Beszélj vele, mond, hogy el akarsz menni a szigetről. Ő átküld a Drake-hoz, ő ott áll kint a ház előtt. Vele is beszélj, majd menj vissza a haranghoz, és csengesd meg. Ha minden ok, akkor eljutsz a fajodnak megfelelő ,,Elő-Queynosba''. -
Allien
veterán
válasz
Lord Speedyu
üzenetére
Hogyan lehet elmenni innen? Lehet, azért nem tudok, mert van még befejezettlen quest-em?

-
válasz
Lord Speedyu
üzenetére
Az Isle Of Refugee-t teljesen fel akarjuk fedezni, szóval egyelőre még ott vagyunk. Szerintem kezdj egy új karit, akivel ebben a csapatban nyomulsz. Jó lenne

Nagyon király lenne 4-esben menni, én + Speed + Allien + Reya . (Reya-val Allien még nem találkozott.). Mondjuk az jó, hogy egyikőnk sem tud túl sokat játszani, mert így nem szakadozunk le egymástól.
[Szerkesztve] -
Természetesen ''J'' mint Journal

Speedyus: akkor jó, remélem akkor fogunk együtt nyomulni
Allien: Végülis mindegy melyik kariddal jössz, de Tendancert már megszoktuk
lehet hogy 1 órácska erejéig mégis megnézem mi van Inea karimmal. hiába nehéz a kísértésnek ellenállni
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Allien
veterán
válasz
bélanéni
üzenetére
Mondjuk úgy, hogy szívessen megyek innen bárkivel (persze, akikkel már mentem, szívesebben megyek ismételten), de ha sikerülne elhagyni a karakteremmel (Tendancer-el) ezen helyet, akkor is ott maradna még másik kettő, jelenleg 3. szintüek. Feltápolom őket, legrosszabb esetben, de legalább van esély segítenem másokat is, ha lesz kit.

-
Allien
veterán
Köszi a tippet! Csak NEM tudok tovább menni!
Hiába, nem megy. Valamit rosszul csinálok (ez tuti). Elmegyek, akarok beszélni egy csajjal, akinek hasonlít a neve ahhoz, akit emlegetnek a kikötőben a harangnál, de meg sem nyikkan a sz*mét!
Igaz, a quest-eknél is, meg kellene találjak pár tárgyat, de minden questnél hiányzik 1-2 tárgy még.
-
Szőrös
veterán
válasz
Lord Speedyu
üzenetére
Akkor menj tovább
Én ma lettem swashbuckler. -
a hajós küldetést nem ismerem. viszont, ha megnyomod a ''Q'' betűt, akkor előjön a Küldetés Napló, amiben láthatod egymás alatt az elvégzendő küldetéseket.
általában legfelül ecseteli kicsit részletesebben a tennivalót (rizsa), és abban ott van valahol beleszőve, hogy hol is van a helyszín -
Speedyus, Allien, nagyon nagy volt ez a tegnap/ma éjszakai partizás

igaz csak egy küldetést sikerült teljesíteni 2-3 óra alatt, de az nem gond. hogy az orkbarlangos küldetésre miért nem tudtott mindenki bemenni, nem tudom
bocsesz a vasszigorért, de ha mindenki csak összevissza elpoénkodja, abból állandóan nagy káosz van. az 10 percig poén, de aztán kezd idegesítő lenni
Nagyon király lenne, ha Speedyus és Tendancer karakterek kizárólag ebben a felállásban szerepelnének. Tehát ha egyedül nem nagyon játszanátok velük. Vagy legalábbis küldetést meg a tápolást együtt kéne csinálni. Benne vagytok?
Én ma biztos nem leszek, mert a netszolgáltató ma telejes napos szervízt végez, így internet sincs, meg ma amúgy is akartam tartani egy pihenőnapot
[Szerkesztve] -
Allien
veterán
Köszi az esti csatázást!
Végre, van 1 (!!!) questem!
Nem tudja valaki, hogy hol kell keresnem egy hajót? Ebick küldetése.
-
Allien
veterán
válasz
Lord Speedyu
üzenetére
Milyen néven ''futsz''?

-
Lord Speedyu
tag
Én mindjárt megyek!(kb.: 10-15 perc) Az Orcbarlangost questet akarom megcsinálni, segítetek majd?
-
Allien
veterán
Mintha megragadtam volna a 6. szintnél. Előfordulhat, hogy nem lehet tovább lépni quest teljesitése nélkül? No, nem baj, mert most eljutottam első quest-em teljesitéséhez, amiben ráadásul már egyszer segédkezdtem. Csakhogy, ehez csapatot kell szerveznem. A vízfal-hoz kell mennem, és ott megidézni egy főellenséget. Megpróbáltam egyedül, de hát, nem nagyon van esélyem ellene egyedül. ma este 23 óra körül megpróbálok ott egy csapatot szervezni, hátha.

-
Allien
veterán
? Kidobott a szerver. ''Trying login server # (itt számolgat)''. Ez mitől van?
-
Allien
veterán
A karakterem neve: Tendancer.:b Esettleg, felvennétek a listátokba, aztán, ha arról van szó, én segítek bárkinek gyógyítani!

Új hozzászólás Aktív témák
- 3D nyomtatás
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- VGA kibeszélő offtopik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Több ezer műholddal bővülhet az Amazon flottája
- Battlefield 6
- Elvonult a zimankó, de a hardverek nem mennek sehová
- Érdemes elővenni a Diablo II-t: érdekes újdonságot kap a játék
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- Pixel 6a
- magyar billentyűzet - 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Dell Latitude 9420 i5-1145G7 14" FHD+ 16GB 256GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4370
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)

Kezdek morcci lenni! MIÉRT lép ki rendszeressen? Néha a wint is újra indítja a progi!

, de MO-n tudtommal egyelőre nem muxik)
Ami a questeket illeti, van egy halommal már a szigeten is, csak az a baj, hogy a karakterfejlődés megállt 6-s szinten, és kész. Viszont, még mindig van 3-4 olyan feladat, amit még el sem értem. Észre vettem 3 sziklát/átjárót, mint pl. az Orc quest-nél is. De, vannak kisebbek is, melyeket megcsináltam.