Új hozzászólás Aktív témák

• Kraptor

őstag

''(1 fillért sem vont le róla, mondjuk ez nem is így működik, hogy bárki le tud emelni valahonnan pénzt, mert ahhoz kell a tulajdonos jóváhagyása stb...). ''

Tévetsz, ezért félnek sokan az internetes kártyavizetéstől, mert nem kell hozzá semmi csak egy számsor, lejárat és kész, meg persze név és cím de azt már könnyebb kikeresni.

Nekem volt egyszer egy külföldi hitelkártyám, amit a bank lecserélt Mastercardról visara. Na úgy jó 2 év mulva felhívott egy amerikai Western Union, hogy én akarok e átutalni 500dolcsit Egyiptomba a Mastercardommal...mondtam mivan, lol. Elmagyaráztam a hölgynek, hogy az a kártya már megszünt rég a bank bevonta és újat adott hellyette, de valahogy valakinek valamit sikerült feltörni ahol én fizettem azzal a régi kártyával. Lényeg a lényeg a hölgy nagyon kedves volt és törölte a tranzakciót. A mai napig nem értem, hogy tudták ezt véghez vinni a kis hackerek.

Másik, ami lemaradt a magyar dobozról az az, hogy rá van nyomva a kinti dobozokra, hogy aktiváláshoz CC vagy gamecard kell

Új hozzászólás Aktív témák