- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- aquark: RETRO: Idén lesz 30 éves az első full 3D-s játék!
- potyautas: Norvég nyár
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kraptor
őstag
''(1 fillért sem vont le róla, mondjuk ez nem is így működik, hogy bárki le tud emelni valahonnan pénzt, mert ahhoz kell a tulajdonos jóváhagyása stb...). ''
Tévetsz, ezért félnek sokan az internetes kártyavizetéstől, mert nem kell hozzá semmi csak egy számsor, lejárat és kész, meg persze név és cím de azt már könnyebb kikeresni.
Nekem volt egyszer egy külföldi hitelkártyám, amit a bank lecserélt Mastercardról visara. Na úgy jó 2 év mulva felhívott egy amerikai Western Union, hogy én akarok e átutalni 500dolcsit Egyiptomba a Mastercardommal...mondtam mivan, lol. Elmagyaráztam a hölgynek, hogy az a kártya már megszünt rég a bank bevonta és újat adott hellyette, de valahogy valakinek valamit sikerült feltörni ahol én fizettem azzal a régi kártyával. Lényeg a lényeg a hölgy nagyon kedves volt és törölte a tranzakciót. A mai napig nem értem, hogy tudták ezt véghez vinni a kis hackerek.
Másik, ami lemaradt a magyar dobozról az az, hogy rá van nyomva a kinti dobozokra, hogy aktiváláshoz CC vagy gamecard kell
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó egy hűtőbordás, Corsair Force MP600, NVMe Gen4 500GB-os SSD!
- ELADÓ: 8GB SKHynix 2400MHz DDR4 SODIMM (laptop) memória (+gari/számlás)
- GAINWARD PYTHON III RTX 5070 12GB GDDR7! 3 VENTIS! GARANCIA/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)!
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (Te nevedre kiállítva)!
- MSI GF63 Thin 9SCX
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- Egérpadok, billentyűsapkák(keycapek), csuklótámaszok /ARCANE/DUCKY/GLORIOUS/
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H310M i5 8500 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1060 6GB Zalman T3 Plus CoolerMaster 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest