Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kraptor
őstag
Én nem Freeport területen voltam, hanem Qeynosi területen. Thundering Steppes Antonicából nyílik, elvileg ez még Qeynosi terület, mert az őrök elég rossz szemmel néztek rán
A centaurok meg nem is támadtak, csak sajna valakinek nekiugrottak a csapatomba és megkellet ölni őket és mostmá elleséggé váltak...
Igen, arra vigyázni kell, hogy ne csak XPt hajhássz, mert akkor belehet sokalni a játéktól elég hamar. Keress valami csapatot, aki nem csak xpre megy, hanem kalandozásra, az az igaz. Amikor összeállsz és behatolsz egy dungeonba, az nagyon tutkó élmény. Kraftolást is csinálj egy kicsit, mert az kompenzálni tudja az xp hajhászást és még pénzt is hosz, ha ügyes vagy, akkor még elég jó sok pénzt is
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
-
köszi a tippet, ami a kasztválasztást illeti.
figyuzz, a GameCardot mégsem adom el, mert újból rákattantam a game-ra. az vette el a kedvem az egésztől, hogy 2 hétig kb. 1 percet sem játszottam, és elegem lett, hogy ketyeg a pénzem a semmiért (internetre is csak emiatt fizettem elő).
asszem kicsit elhamarkodottan akartam véget vetni EQ2 ''pályafutás''omnak, de most már (szinte) biztos, hogy megtartom. de azért köszi -
Kraptor
őstag
Egyetlen egy dolog ami nem tetszik, hogy a lovak sebességét lecsökkentették, míg az árai megmaradtak a régiek

Tomi:
EQ2/Options/Controls/Window Settings (or something like that) and press alt+i for the bottom option, try that?
A hivatalos oldalon ez megoldotta az emberek alit i problémáját. -
Allien
veterán
Nagyon érdekes!
De, a linket nem így kellene, hanem így:
Bővebben: link -
Átküldtem a számlaszámot az adataidnál lévő email címre.
Val.szeg 2 azaz kettő GameCard számot is elküldök majd, mert történt ugyanis (lejjebb már írtam), hogy vettem 2 GameCardot is, de nem fogadta el az egyiket a program, lekapartam a másikat azt sem, mire kiderült, hogy kötőjelek nélkül kell beírni a számot. És mivel mindkettőt lekapartam már, nem tudom, melyik az amit febr. 2-án végülis elhasználtam. Szóval a két szám közül csak az egyik fog működni, de én sem tudom melyik. Majd ki kell próbálnod. Remélem nem nagy gond
[Szerkesztve] -
minimum 2000-et jó lenne érte kapni. Csak mivel szekszárdi vagyok, lehet hogy azt külön nem is tudom eladni, ugyanis Utánvéttel küldés asszem minimum 500-600 ft. de ha 2000-et akarok kapni, akkor neked 2500-2600 ba lenne

de majd megkérdezem a postán, hogy mennyibe lenne nekem a feladás ok?
[Szerkesztve] -
kampfi
csendes tag
Ket fele keppen lehet lova alacsony szinten a jatekosnak:
- paladin az istenadta(nem csipazom oket nem tudom miert...) es ekkor varazslat utjan tud maganak lovat csinalni
-kis karizo jatekos aki mogott ott all egy lvl50 karakter, aki menedzseli a kis karit.
A lo egyebkent ket es fel platinatol indul. Nekem lvl 30 on 25-30 aranyam van.....
Korul belul lvl 40 magassagaban lesz lova a jaetkosok tobbsegenek. -
Szőrös
veterán
Tomi minden nap van server leállás bár régebben ez csak fél óra volt. magyarokat névről nehéz találni de nézd a guild nevet : Sidhe , akinek a neve alatt ilyet látsz az magyar.
nem kemény. még csak 3 hónapja tolom. van aki már 50es szintű /gondolom hatalmas roleplayer a csákó pfff no comment/ de ez már a 2. karim az elözőt /törpe harcos abbahagytam az is 17es/
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
AlyArkhon
őstag
-
AlyArkhon
őstag
-mentik autómatikusan .
Nekem szokott olyat is dobni , hogy egyszerűen leáll az egész gépem ( nem tom miért ) kap egy resetet , és mikor belépek ujra csak akkor halok meg !!
- ez egy érdekes szitu , mert nem tudom a többi játékos addig mit lát belőlem meg az ellenfélből ???
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Diablo IV
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kutya topik
- Formula-1
- Anime filmek és sorozatok
- Gitáros topic
- Sorozatok
- Magyarországra érkezett a Mijia, a Xiaomi okos háztartási nagygépeinek márkája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Sony Ps5 konzol slim
- PXN V9 Gen 2 Kormány+Pedál+Váltó BONTATLAN!
- Apple iPhone SE (2020) / 64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:82%
- Asus STRIX Gaming PC! 7800X3D / RoG RTX 5070 TI / 32GB 7600MHz / SSD 1TB / 850w Gold! BeszámítOK!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

De, a linket nem így kellene, hanem így: