- Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- Keychron B6 Pro billentyűzet az iPad mellé
- WLMouse BEAST X MAX Gamer egér és WLMouse Xsoft L egérpad
- Intel Core Ultra 5 245KF teszt - az alsó középkategória csúcsa átlagosan közepes
- Fizetőssé teszi a start gomb megnyomását a Microsoft?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 Ultimate gamer egér és ATK Sky Pro egérpad
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Kalandor: SYNTHONY - Darude Sandstorm (Live from Melbourne)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
-
LOGOUT.hu
A topikban hirdetni TILOS! A hirdetések helye a HA-n van.
Új hozzászólás Aktív témák
-
coolpet
senior tag
válasz
SpazzMaticus #2523 üzenetére
Csak igazolni tudom
Bányászás annak való, aki meló mellett egy klánban leparkol és napi 8-10 órában csak fél óránként ránéz, miközben védik a hajóját. Kikonténerezi a kibányászott ércet, és elszállíttatja.
Bányászat másra nem jó. Alphában marhára nincs értelme egy Venture-vel sem.
Exp. frigate, megtanulod azt a 4-5 must-have skillt, és mész black hole-ba relicezni.
Persze tudnod kell használni a safe spotokat, tudnod melyik relic site-on vannak rat-ok, és a DScant spammelni minden scannel combat scannerek után kutatva. Ott nincs Local, ne írj be mert tudni fogják, hogy ott vagy.Így ha jó szériát fogsz ki, van hogy 1-1 site C3-ban dob 40-60M ISK lootot, volt hogy 1 óra után úgy jöttem ki, hogy 300M volt nálam. De megesett, hogy 3 órán keresztül csak bolyongtam lyukról lyukra, és összeszedtem 2 millát. Ez ilyen.
-
coolpet
senior tag
Sziasztok!
Működik nektek az Eve?
Nekem tegnap este óta ha be is tölt, akkor sem reagál, ma meg már a launcerből el sem indítja vagy belefagy.
Shared cache ellenőrzés megvolt kapcsolati hibát ír ki.
A honlap is nagyon lassú, veszettül alig tölt be valamit, viszont minden más megy.
Eve-offline szerint minden ok.Nektek?
-
coolpet
senior tag
válasz
beluschi #2445 üzenetére
Annyira nehéz?
Egy 8 launcheres Raven 100Km-ről azért csak megeszi őket nem?Tegnap bepróbáltam 0.4 SEC-ben egy Class 7 Guristas Port-ot. 50Km-ről kaptam az ívet, a 4000-es shieldem 4 aktív shield Hardenerrrel (Caracal) 60%-ra esett vissza kb 10 másodpercen belül.
Nem is maradtamOda nagyobb hajó kell meg bőven nagyobb hatótáv, több drónal.
Az a 2 kis light scout drone nem sok vizet zavarna ottMost SOE-nek csinálok security missionokat, ha minden igaz LVL3-as secu misionokhoz 3-as loyality kell a SOE-hez...
HS bányászkodással menne a 10M/hour, de az dög unalmas...
-
coolpet
senior tag
Sziasztok!
Tolom ímmel ámmal egy ideje alpha accounttal.
Van egy Caracalom HML-ekkel, és Gurista piratekre vadászgattam HS-ben. Guristas Den megy simán.Scannelgetni nem scannelgetek, viszont a pénz sem jöm. 4-5 óra alatt sikerült bounty + loot + salvage-ből kiszedben kb 4 misit. Semmi nem esik...
Biztonságosan hogy tudok jó pénzt keresni?
Van egy venturém is, ~8M/h a ratioja, de unalmas nagyon...
Kereskedni és gyártogatni sem szeretek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HIBÁTLAN APPLE WATCH SERIES 7 GPS 45mm Midnight - 1 ÉV GARANCIA, 97% Akkumulátor, SS7
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 49mm - 1 ÉV GARANCIA, 96% Akkumulátor, UU1
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite - Kártyafüggetlen, 1 ÉV GARANCIA, ZT12
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold - Kártyafüggetlen, 1 ÉV GARANCIA, ZT11, 100% Akkumulátor
- ThinkPad L14 Gen2 27% 14" FHD IPS i3-1115G4 16GB DDR4 256GB NVMe gar
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W11 I Garancia!
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Samsung Galaxy Note 9 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest