Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Picco

addikt

válasz CptAdamica #2856 üzenetére

100 meternel ha scopeot nem allitod hozza (pgup/down) siman lehet bullet drop, foleg bizonyos ammok eseten amik recoil bonuszt adnak, mar brutalis drop van, labujjat sem talalod el..neha en is raszaladok.

factory: mp153+8as tar+flechette/magnum buckshot, opcionalis lazer/okp sight/flashlight olcso es effektiv loadout.
    kesobb ha szintet lepsz es elerhetoek lesznek mar az ultima modok akkor mp155 ultima shoti is nagyon popec.

en factoryn gyakoroltam be a PVPt es hipp-hopp szet kapsz a fent emlitett komboval barkit mint morzsi a labtorlot.

UMP is olcso es hatasos ha begyakorlod, mostanaban (hogy boven van eleg penzem) p90/SB193-al is tolom eleg sokat es nagy a szerelem...meg idonkent a buko is :B :DDD

02/27: elso wipe-om, 30. napi statok (aznap keszitettem amikor mentem egy kort a sherpaval) kb egy retteges volt az egesz jatek szamomra, hangok nem tudtam honnan jonnek, esetek 80 szazalekaban gozom sem volt honnan lottek le...nem volt konnyu, ezert is probaltam ki a sherpa programot mert mar kezdett elegem lenni a benasagombol

03/24 statjaim, sherpa tanacsara rafekudtem factoryra, PVP gyakorlas(sok halal aran is) megtette hatasat. foleg hogy ami nem latszik a kepen: 30 napnal meg csak 10 pmc killem volt 184 raid utan, a tobbi scav.
    az utobbi kep elkeszultenel kb 150 PMC killnel jarhattam.

vegul: mai stat 188pmc/22 boss

PS: online orak szama kicsit csaloka, sokszor fut a jatek talcan nalam, craftolgatok szorgosan melo kozben

Új hozzászólás Aktív témák