Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Kalandor: Muti, mekkora a havad?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Picco
addikt
válasz
CptAdamica
üzenetére
100 meternel ha scopeot nem allitod hozza (pgup/down) siman lehet bullet drop, foleg bizonyos ammok eseten amik recoil bonuszt adnak, mar brutalis drop van, labujjat sem talalod el..neha en is raszaladok.
factory: mp153+8as tar+flechette/magnum buckshot, opcionalis lazer/okp sight/flashlight olcso es effektiv loadout.
kesobb ha szintet lepsz es elerhetoek lesznek mar az ultima modok akkor mp155 ultima shoti is nagyon popec.en factoryn gyakoroltam be a PVPt es hipp-hopp szet kapsz a fent emlitett komboval barkit mint morzsi a labtorlot.
UMP is olcso es hatasos ha begyakorlod, mostanaban (hogy boven van eleg penzem) p90/SB193-al is tolom eleg sokat es nagy a szerelem...meg idonkent a buko is

02/27: elso wipe-om, 30. napi statok (aznap keszitettem amikor mentem egy kort a sherpaval) kb egy retteges volt az egesz jatek szamomra, hangok nem tudtam honnan jonnek, esetek 80 szazalekaban gozom sem volt honnan lottek le...nem volt konnyu, ezert is probaltam ki a sherpa programot mert mar kezdett elegem lenni a benasagombol
03/24 statjaim, sherpa tanacsara rafekudtem factoryra, PVP gyakorlas(sok halal aran is) megtette hatasat. foleg hogy ami nem latszik a kepen: 30 napnal meg csak 10 pmc killem volt 184 raid utan, a tobbi scav.
az utobbi kep elkeszultenel kb 150 PMC killnel jarhattam.vegul: mai stat 188pmc/22 boss
PS: online orak szama kicsit csaloka, sokszor fut a jatek talcan nalam, craftolgatok szorgosan melo kozben
Új hozzászólás Aktív témák
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen egeret válasszak?
- Projektor topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- PlayStation 5
- Interactive Brokers társalgó
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro 1TB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
- 154 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3654
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest