Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Szabályok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crytek
nagyúr
válasz Dreadloord #32950 üzenetére
Tippem: Rebel Galaxy-t tedd mellé a kosárba (már ha ebben a hulladékban van ilyen és lehet ilyet) az csak 3.2 euro és így már jó lesz rá a kupon.
[ Szerkesztve ]
Next PC Upgrade: 2022
-
TheNewDawn
addikt
válasz Dreadloord #32950 üzenetére
Season Passre és DLC k re NEM MŰKÖDIK a kupon, ha meghaladja a 15 eurót akkor sem ( Ha működne akkor simán behúztam volna így az Odyssey Season Passt 20 helyett 10 ért)
Szóval a következőt javaslom ( én legalábbis ezt csináltam) Várd meg amig a Syndicate Season pass akciós lesz uplayen ( mondjuk pont most 4 héten át az volt folyamatosan szerdáig de pár héten belül az lesz megint tutifix és addig úgysem jutsz el az alapjáték végéig se) és válaszd ki belőle a neked szükséges dlc ket .
Legalábbis engem az ilyen 30 perces és borzasztó unalmas maharaja vagy mi a neve című fos nem igazán érdekelt, meg a kozmetikai cuccok se, kb egy értékelhető tartalom van a Season Passben, az viszont NAGYON JÓ, a Jack the Ripper, meg 1 másik, ami még csak nincs is benne a Season Passben sem, a Dreadful Crimes.
Egyik kerül 6, a másik 2 euróba, ez így összesen 8, a 100 ubi ponttal meg lejön a 20% vagyis 6.40 -
Crytek
nagyúr
[Dying Light: The Following Enhanced Edition PC - €10.39] Még 2-3 év és egész emberi ára lesz
-
őstag
válasz TheNewDawn #32956 üzenetére
Hiaba, nekem akkor nem sikerult megvennem.
-
őstag
-
TheNewDawn
addikt
válasz Executioner #32958 üzenetére
Hja, sajnos ennyit jelent az euróra való átállás....Kerek 1 éve vettem ugyanúgy a húsvéti akcióukon, 8.9 fontért, ami akkor is olyan 10.1 eurónak számitott . Szóval 15% al drágább minden azóta kb.
Persze ezzel nem elijeszteni akarok bármit, ennyiért is megéri bőven.
-
Frod
addikt
DEEP SKY DERELICTS Deluxe Edition - 14,64€
A megjelenés után alig pár héttel a második legolcsóbb ár (közvetlen release után volt ennél olcsóbb 1€-val).
Darkest Dungeon-szerű, rougelike indie cucc, ezúttal scifi tematikában.
Alapjáték + 2 dlc.Valaki amúgy már próbálta? 1 hete láttam meg először, de azonnal beleszerettem.
[ Szerkesztve ]
Do you see the white shadow?
-
Beniii06
addikt
Yakuza Kiwami 2 €11.29 gamebillet vagy ha valakinek jobban bevált ugyanez [chrono.gg]-n 5 centtel drágábban.
"Got any other secret weapons?"
-
MrTwister
őstag
Úgy néz ki el vagyok átkozva! Megpróbáltam yuplay.ru-n vásárolni, ok nem lehet csak úgy rátudtam, most akciós a Titan Quest: Atlantis (DLC) a gamebilleten elvileg nem szürke bolt, erre már a második kártyával próbálom(Curve, előtte OTP webcard) és folyamatosan ezt a hibát dobja: Sorry! Your bank does not respond, try again later! Egyébként yuplay is valami hasonlót dumált, mármint ő is a bankra hivatkozott. Akkor ezekszerint nemcsak a yuplay hanem a gamebillet is régiókorlátos tehát mi magyarok nem tudunk onnan vásárolni? Nuuvem, yuplay.ru és most már a gamebillet is?
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S20 Ultra@128GB Cosmic Grey##HP Elitebook 8540W@SSD@1TB HDD##ALPENFÖHN WING BOOST 2 PLUS 14cm PWM Blue * 4 db(2*front&1*rear&1*bottom)##RoS gém'tag:MrTuuist3r#2966
-
huskydog17
addikt
Egy apró tapasztalat-megosztás (GameBillet):
Nem tudom volt-e itt bárkinek problémája a GameBillet nevű, hivatalos bolttal, de nekem most sajnos negatív tapasztalom van velük. Egyszerűen nem tudtam megvenni a Borderlands GOTY-t, háromszor próbáltam, minden adatot jól adtam meg, de mindhárom esetben transaction failed, pedig itthon aktiválható verziót árulnak, a bolt írta is, hogy aktiválható Magyarországon.
Három sikertelen próbálkozás után elegem lett és átmentem a Fanatical-hoz, ahol rögtön elsőre sikeresen meg tudtam venni, igaz, itt kb 1,5 euróval többe kerül, de legalább normálisan működik a fizetés.
Most először szerettem volna vásárolni a GameBillet boltban, csináltam is emiatt egy fiókot ott, de erre nem számítottam.
Fizetésnél azt írta, hogy a bank nem válaszol, érdekes módon a Fanatical nem dobott semmilyen hibát, soha sehol nem volt még gondom az online fizetéssel, most először fordult elő, hogy sikertelen lett. Nem tudom mi van a GameBillet-nél, de az biztos, hogy valami nem jól működik náluk.Gameplay csatornám: https://www.youtube.com/channel/UCG_2-vD7BIJf56R14CU4iuQ
-
Mr.Csizmás
titán
válasz MrTwister #32965 üzenetére
bank tiltja vszeg gyanúsnak látszó tevékenység miatt, ruszki + kis értékű, így szokták próbálgatni hogy behúzható-e a kártya, van-e fedezet. nálam egyszer alzán 10 ft-ért tiltottak banki oldalról, de 5 perc alatt megoldotta a call center
[ Szerkesztve ]
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
MrTwister
őstag
válasz Mr.Csizmás #32967 üzenetére
Nemrég beszéltem velük, azt mondta az ügyintéző, hogy nem lát próbálkozást sem a yuplay.ru-ról(állítólag itt csak a hárombetűssel lehet vásárolni), sem a gamebilletről. Szóval értetlenül állok a dolgok előtt. Tegnap cdkeys-ről vígan ment a dolog.
Samsung Galaxy S20 Ultra@128GB Cosmic Grey##HP Elitebook 8540W@SSD@1TB HDD##ALPENFÖHN WING BOOST 2 PLUS 14cm PWM Blue * 4 db(2*front&1*rear&1*bottom)##RoS gém'tag:MrTuuist3r#2966
-
Dilikutya
félisten
válasz huskydog17 #32966 üzenetére
Borderlands alap volt 1€-s bundliban a Humble-n. Amikor kijött az Enchanced, megkaptam automatikusan a fiókomra azt is, meg az eredetiből is GOTY lett.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
MrTwister
őstag
Hzoltan969, Bluerainbow: köszi a tippet, írtam a supportnak én is!
-
TheNewDawn
addikt
Aki még olyan szerencsés, hogy Epicen megvan a kuponja, az ne felejtse el ( mint én hülye pedig ha eszembe jut tuti nem az Odysseyre költöttem volna nem mintha az rossz lenne na mindegy))
hogy mind a
HEAVY RAIN ILL A BEYOND: TWO SOULS is elérhető kuponnal 8 euróért. -
Anonymusxx
senior tag
válasz TheNewDawn #32974 üzenetére
kösz, lehet el is felejtetteem volna, a A HEAVY RAIN és A BEYOND: TWO SOULS megjelenik valamikor a steamre? mert akkor megveszem majd ott, bár mire lemegy ott az ára...
Egyébként hogy lehet még kupont szerezni?
[ Szerkesztve ]
-
TheNewDawn
addikt
válasz Anonymusxx #32975 üzenetére
Hát a Control az jön, annyit tudok, ahogy a gamek 99% a 1 év után, amik Epic exluzívak voltak, de ez a 3 cím ( Heavy Rain Beyond: Two Souls ill Detroit Become Human) kakukktojások. Mármint sajnos senki nem tud róluk kb semmit hogyha jönnek egyáltalán, akkor mikor.
Kupont jelenleg nem lehet szerezni, téli vásáron lehetett bármennyit ( mármint ahányszor vásároltál 15euró felett mindig kaptál + 1et) gondolom olyan sok lehetőség azért nem lesz, szerintem következő az vagy nyáron, vagy majd megint a télin.
[ Szerkesztve ]
-
Crytek
nagyúr
válasz TheNewDawn #32976 üzenetére
Minden ami epicen van lesz steam-re is. Egyetlen cég se létezik aki a steam mellőzését be meri vállalni (kivéve ha ubisoft vagy és van saját boltod) Max 1 év exklúzivitás van így nem kell diplomásnak lenni hogy tud mikor jön a 3 QD game steamre!
[ Szerkesztve ]
-
Dilikutya
félisten
válasz huskydog17 #32973 üzenetére
Engem se, de 1€-ért gondoltam, hogy érdemes félretenni rosszabb időkre.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Jinxb1rd
addikt
válasz huskydog17 #32966 üzenetére
A gamebillett úgy vettem észre direkt figyeli az akciókat és pár centtel mindig alá vág a legolcsóbbnak. Na már most amikor megláttam, hogy csak kártyaadatok megadásával lehet fizetni és nincs paypal, rögtön lemondtam arról a pár centről.
Tökmind1 hogy fenn van oldalakon ajánlásként, biztos nem vásárolnék tőle.
Egyébként én most kaptam kedvet hogy végigjatszam a szériát, a tales from borderlands miatt. Eddig csak a 2-őt toltam végig futtában
[ Szerkesztve ]
We are only Stardust...
-
morfondőr
őstag
Üdv!
Aki Epic-en vett AC: Odyssey season pass-t, az ugyanúgy megkapta Uplay-en az AC 3 remestert is?Steam/Uplay/Origin/GOG: racka_HUN /// Nintendo: SW-1554-0800-8714
-
TheNewDawn
addikt
válasz Jinxb1rd #32981 üzenetére
Kedvem nekem is lenne, csak épp az 1 ért azért mert goty meg enhcnaced meg uber hiper turbozott faszsetudja milyen edition nem vagyok hajlandó ilyen 10-15 eurókat kifizetni
Főleg hogy a handsome collectiont 4 ért sikerült behúzni.Ugyanígy vagyok amúgy a Dark Souls szériával dettó... A 2 megvan abból is, a 3 at pedig csak azért nem vettem meg soha ( pedig 12ért is ment már a deluxe is és ha 1 meglenne tuti lecsaptam volna rá) mert a fostalcsika felujitott változat miatt az 1 et ilyen 15-20 ért kinálgatják, hát anyád.
Bár ha már gamebillet , pont most néztem hogy 7.69 ért megy a borderlands 1 .
[link]
Előbb utóbb csak megérkezünk, majd 5 ért jó lesz egyszer, a DS 1 el egyetemben.[ Szerkesztve ]
-
FunPro
őstag
válasz TheNewDawn #32983 üzenetére
Mondjuk a dark souls esetében nem csak grafikai tuningról beszélünk, mint mondjuk a borderlands esetében.
I'll try my best, and that's the best anyone can do.
-
-
Dilikutya
félisten
-
Beniii06
addikt
válasz Dilikutya #32987 üzenetére
Akkor inkább már a Premium Online Edition ugyanannyiért.
-
bobalazs
nagyúr
SteamDB keeps a list of upcoming free promotions so you can keep abreast of all the free weekends on Steam in advance. It also notes when games will be free-to-keep, which is why we can see that Total War: Shogun 2 will be given away to anyone who grabs it between April 27 and May 1.
Total War: Shogun 2t ingyen fogják adni Ápr. 27 és Máj. 1 között steamen.
-
kwzatz
őstag
válasz FunPro #32986 üzenetére
"játszhatóvá kellett tenni az eredeti retket"
DSFix-szel tökéletesen, hibamentesen játszható volt nekem. Talán még egyetlen fagyást sem sikerült produkálnia ráadásul. Én pl. pont ezért nagy szükségét nem érzem a felújított változatnak."Everything is high risk, if you are a pussy."
-
l.skywalker
félisten
Fallout Classic Collection - 5,52€ (GreenManGaming)
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
bobalazs
nagyúr
-
l.skywalker
félisten
Ingyenes:
Assassins Creed 2 - Ubisoft Store
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Beniii06
addikt
-
Beniii06
addikt
[Sid Meier's Civilization VI : Platinum Edition] $29.49 Indiegala store PC-re még nem volt ilyen olcsó HL
-
nimfas
addikt
válasz l.skywalker #32995 üzenetére
Ugyan megvan DVD dobozos verzióban a sorozat, de bedobtam a listába. Köszönöm! 🙂
-
TheNewDawn
addikt
Húha. Rég nem vásároltam Steamről közvetlen, de most muszáj lesz.
Xcom rajongóknak kb instant vétel és kötelező , új Xcom standalone game jön 1 hét múlva, és 50% kedvezmény elővételben.
Durva, én pl nem is tudtam róla:
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Ingyenes vagy akciós szoftverek
● Bestbuy játékok
● Bundle topik
● Steam topik
● Steam Trade topik
● GamePod #akciófigyelő
● Teljes verziós, ingyenes MOBIL játékok és alkalmazások
● Eredeti játékok OFF topik
● IndieGala groupbuy topik
Aktuális játékdealek gyűjtőhelyei:
● Isthereanydeal
● GG.deals
● Salenauts
● CheapShark
● Reddit GameDeals
● SteamDB Sales
● Steamgifts Sales
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Sorozatok
- BestBuy topik
- Háztartási gépek
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Apple notebookok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest