Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Szabályok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Maxxy10
addikt
Köszi mindenkinek
Sikerült behúzni. -
Franklin
addikt
Nem úgy van, hogy a Terran és a Zerg kampány ingyenes? Vagy csak a single része?
-
s7evcsenko
addikt
"Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."
-
Executioner
aktív tag
Tom Clancy's The Division 2 - 3 Euro
Elvileg jó rá a 20%-os kedvezmény is.
Exec
-
Anonymus23
veterán
Epic Store heti ingyenesek:
Kingdom come: Deliverance
Aztez;) - The Power of the Light Side
-
Maxxy10
addikt
válasz Executioner #32107 üzenetére
Boxra már megvan de ennyiért közelező. köszi!
-
mepet
addikt
Ori and the Blind Forest: Definitive Edition - steam store - €4.99
-
bigrob
őstag
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz ForRedGlory #32114 üzenetére
Lesz még annyi, őszi szél óta ez az akciós ára.
armegoszto.hu - akciók egymás közt :::..::.. https://www.facebook.com/armegoszto ::..::
-
Beniii06
addikt
Akkor most ténylegesen is rámegy a -20% promo kód vagy csak elvileg? Vett így valaki?
"Got any other secret weapons?"
-
Beniii06
addikt
válasz ForRedGlory #32117 üzenetére
Nem, csak BestBuy topik szelleméhez híven kérdezem.
"Got any other secret weapons?"
-
Segal
veterán
köszi
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
bullseye
addikt
Epicen próbálta már valaki, hogy a karácsonyi -10 EUR kupon most már csak egyszer jó, vagy még mindig újratermelődik?
'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%
-
A_Papa
aktív tag
-
Segal
veterán
válasz wjbhbdux #32122 üzenetére
Nekem még választási lehetőségem sem volt mert épp csak 60 pontom van de hogy erre tutira nem sütöttem volna el 100-at akkor sem ha lenne. Egyszerűen nem látom értelmét. Majd inkább valami komolyabbra
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Segal
veterán
válasz echterion #32128 üzenetére
Mondjuk ez is érthető. Én viszont szoktam drágábban is vásárolni. Jó lesz oda is a 100 pont
-
kalozhun100
őstag
Megvettem a Division 2-őt, viszont valami gondok vannak a bolttal, mert még nem adták hozzá a fiókomhoz. Viszont megrendeléseknél meg mindenhol mutatja, Uplayen keresztül is storeba azt irja play now.
Xiaomi Mi 11 Ultra
-
BullZeye
veterán
válasz s7evcsenko #32105 üzenetére
Most épp 99.99 euro.
Amúgy ahogy nézem ubistoreban elég sok csalásként használható dolgot lehet venni a játékhoz utólag, alapanyag stb. Na most ha egy mezei trainert ráengedek, vagy cheatenginet, akkor bannol az ubisoft érte?
[ Szerkesztve ]
Eladó Yuka 1000 robotfűnyíró + sweeper!
-
arty
veterán
respekt a gerincedért
sajnos az átlag inkább megeszi a vetőmagot... holnap majd lesz ami lesz alaponDivision2 akcióért köszi, ennyiért megdemózom! (a demo nem tetszett... de most coopban kap +1 esélyt)
[ Szerkesztve ]
"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."
-
arty
veterán
és a 2019/03-ban vett kuponkódom élt, jött a 20% ... lehet ezek is lejárnak 1 év után
egyébként itt látni, hogy mennyi pont mikor jár le:
[link]
hét mulva ment volna 70 a levesbe, elvásároltam 20%-ra... pokol ezt is "követni" kösziUbi[ Szerkesztve ]
"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."
-
Maxxy10
addikt
válasz kalozhun100 #32130 üzenetére
Kell egy kis idő neki..
-
Egon
nagyúr
Battlefield V-ért rágja a fülem a gyerek sajna.
Hol érdemes most megvenni, illetve megéri a felárat a Year 2 edition?"Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)
-
MrTwister
őstag
Enhanced Steam helyett mi használható most? Sajnos már nem működik.
Samsung Galaxy S20 Ultra@128GB Cosmic Grey##HP Elitebook 8540W@SSD@1TB HDD##ALPENFÖHN WING BOOST 2 PLUS 14cm PWM Blue * 4 db(2*front&1*rear&1*bottom)##RoS gém'tag:MrTuuist3r#2966
-
morfondőr
őstag
Steam/Uplay/Origin/GOG: racka_HUN /// Nintendo: SW-1554-0800-8714
-
KubanitoS
veterán
válasz TheNewDawn #32145 üzenetére
Úgy néz ki már visszatértek a projecthez. Ki is adtak valami közleményt, hogy nem egy személy fejlesztette a játékot (Pavel), viszont ez a személy gondolt egyet, lelépett a cégtől és vitte magával a játékot aztén saját szakállára elkezdte fejleszteni Spintires: Mudrunner néven. Azóta elkobozták a Spintires nevet és így maradt csak Mudrunner a másik játék. Amúgy ez a Mudrunner is egy szépséges pénzlenyúlás volt, Pavel bácsi semmit sem fejleszt rajta, de a Mudrunner 2 már be lett jelentve.
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
-
zsiz
őstag
válasz TheNewDawn #32145 üzenetére
Nem olyan rég jelent meg hozzá a Chernobyl DLC, úgyhogy szerintem nem hagyták (teljesen) magára a játékot. De ha mégis, 2 euróért akkor is megéri. Nagyon hangulatos ezekkel a régi szörnyekkel csapatni úttalan utakon. Kamerakezelés kicsit gáz, de szokható. Kormányt is kezeli a játék, én DFGT-vel toltam.
Opel Astra G Bertone Coupé X18XE1 | GTA Online: zsiz88 |
-
Egon
nagyúr
válasz Dreadloord #32137 üzenetére
Köszi, ez lett a vége.
Mondjuk apró szépséghiba, hogy kétszer vonta le a 4 eurót a számlámról (vagy legalábbis két sms-t kaptam - lehet hogy a bankom számlavezető rendszere szarakszik), de csak egy hónapos előfizu látszik a profilomon..."Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Ingyenes vagy akciós szoftverek
● Bestbuy játékok
● Bundle topik
● Steam topik
● Steam Trade topik
● GamePod #akciófigyelő
● Teljes verziós, ingyenes MOBIL játékok és alkalmazások
● Eredeti játékok OFF topik
● IndieGala groupbuy topik
Aktuális játékdealek gyűjtőhelyei:
● Isthereanydeal
● GG.deals
● Salenauts
● CheapShark
● Reddit GameDeals
● SteamDB Sales
● Steamgifts Sales
- Horizon: Zero Dawn
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Sorozatok
- BestBuy topik
- Háztartási gépek
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Apple notebookok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest