- Fűzzük össze a szavakat :)
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Digitális Állampolgárság Program
- Asszociációs játék. :)
- Szivat a ONE. Digi és követeléskezelő (Második rész)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Mindent a StreamSharkról!
- Egy korszak vége
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hun Mallior
tag
válasz Amershan #25959 üzenetére
Fallout: New Vegas: -Nah van aki vett és aktiválta? Ha nem RETAIL verzió akkor veszek én is ellenkező esetben ne vegyétek nagyon mivel itthon a dlc nem vehetők meg hozzá gmg-ről van Nekem is egy retailos verzió, itthon megvettem ajándékba a dlcket erre nem engedi aktiválni.
Ésssss: írtam supportnak, rá 2 hétre (ma) jött válasz, hogy törlik a könyvtáramból a new vegast, és megvehetem utánna a jó változatot....lol
ui: még annyi, hogy 2 db FO: New Vegas van a steamen, egy retail és egy 1C-s verzió...nálunk a C-s kell..
[ Szerkesztve ]
ʎɐqǝ uo pɹɐoqʎǝʞ ɐ ʎnq ı ǝɯıʇ ʇsɐן ǝɥʇ sı sıɥʇ
-
Tibcee
tag
válasz Amershan #25959 üzenetére
Kiegészítésként engedj meg annyit, hogy most érdemesebb euróban megvenni, az IAMANELDERGEEK kóddal csak 2.37 euró (kb.: 690 forint).
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!