- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zó
aktív tag
Na ebből a felsorolásból egyedül a FC 3 nem ment végig, azt legutóbb tavaly toltam kb. 2-3 órát, addig nem nyűglődött, de eluntam ott és volt jobb, szóval ok, elhiszem, hogy ezekkel a kőkori csodákkal nem jó.
De hát nem vettél tavaly FC6-ot is? Vagy az előtte volt? Nem pálcát török, én is vettem AC: Odyssey-t, pedig már vagy 10 éve leragadtam a Revelationsben, és még az AC2-t is eluntam.
Kritikai fogadtatással kapcsolatban, aminek nagyjából néztem ott 7-7.5 alatt nem volt. Na most egy ennyit kapott cím, azért minden csak szŐr. Alapvetően nagy elvárásom nincs, legyen némi normális akció, gunplay, meg valami okaaay sztori.
Pedig Metacriticen csak Xbox One-on került átlagban 7 pont fölé, márpedig arra a platformra jött a legkevesebb rivjú. Nagy névnél ez rosszat szokott jelenteni.
A gunplay alapvetően rendben lenne, a nyílt világ legalább lehetőségekkel is jár, drónozni is lehet/kell, ha a fedezékrendszer és a bugok nem ölik meg nálad, akkor az rendben lehet. A sztori viszont már valami közben elfelejted érdektelenség, de ha valami random drogkartellevadászós háttér kell, arra megteheti, csak ne azért ölj bele 100 órát!
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Phone 14 128GB Független! Hibátlan állapot! 6 Hó Jótállás! Akku: 86%
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest