- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- Minimalista pénztárca - Focx C2 Advanced
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
Szerintem jó a Cry1 is... nem nehéz az, csak tényleg jóval "taktikusabban" kell megközelíteni a dolgokat.
Warhead már egy jóval akció orientáltabb játék lett, de hát ez a sztori szerint is így kell legyen...
A 2 meg már abszolút. Ott ha megvannak a kiegek a sok alien trutyi gyűjtéssel, akkor szinte gyerekjáték az egész. Tök jól lehet rejtőzködve késelni az ellent pl.Meg ha van kocsi ilyesmi az sokat segít ha rambózni szeret valaki... szépen lehet vele aprítani pl bázis kitakarításokkor, vagy másik kocsi ellen.
Meg a Cry1 van legjobban összetéve sztoriban is szerintem. Mint egy jó sci-fi film tisztára. Nekem tetszett végig sokakkal ellentétben. Azt hiszem kevesen vagyunk így vele.
Elszomorítóan gyenge lett az idei karácsonyi sale... persze volt 1-2 jó deal, meg akinek nem volt már meg régebbről pár játék tényleg jó áron ment. De újdonság terén semmi... és a régi játékok/pakkok terén is gyatra.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest