Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Egy korszak vége
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Vegyestüzelésű kazán rostély házilag!
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jinxb1rd
addikt
válasz s7evcsenko #128882 üzenetére
Minden mondat után fogom a fejem, meg mondom hozzá hogy 'what?'.
Reklám és rábeszélés nélkül én is vettem egy 4000 Ft-os VR szemüveget a mobilomhoz, kipróbáltam és szintúgy eldöntöttem, hogy ez kell nekem nagyban és profibb minőségben és azóta is azt gondolom, hogy életem egyik legmegtérülőbb kiadása volt ez a 150k. Olyan újszerű élményt adott, amit nem tapasztaltam szerintem már 10-15 éve. Abszolút egy szintlépés a mi játékokhoz képest a VR világa és hiába van sok játékom steamen, ami kijátszásra vár, már nem nagyon érdekelnek úgy, mint VR előtt.
Na már most van egy ketyere, ami reklám nélkül is terjed, organikusan. Nekem nem kellenek cikkek ahhoz, hogy lássam, ebből így nem igazán lesz lufi sehogy sem.
Egyetlen egy hátráltató tényezője van a VR terjedésének, és azok az ehhez hasonló, hozzá nem értő, buta hozzászólások olyan emberektől, akik arra nem képesek, hogy a véleményeik, cikkeik írása előtt lemászanak a sarki gamer kocsmába és kipróbáljanak egy rendes VR szemüveget. Hogy tapasztalatuk is legyen már, ne csak a levegőbe böffögjenek.
A PS VR sehol sincs egy értelmes VR szemüveghez képest, de hát erről minek beszélünk, azt se tudjátok milyen szemüvegek vannak és melyiknek hol a helye, célközönsége...[ Szerkesztve ]
We are only Stardust...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest