Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2025
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- Hadeska22: MSI Creator Z16 - szomorú konklúzió
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
atala
Topikgazda
NEM létezik jobb a gyárinál!
Mindig a gyári a legjobb. A gyári tintákat kifejezettem a nyomtató fejekhez gyártják.
Persze, lehet önteni bele mindenféle vackot, fog is nyomtatni egy darabig, de utána garantálható a fejcsere. Az meg legalább 40 ezer Ft.Én egy speciális tintát használok az egyik nyomtatóba. Nincs is gond vele, de egyszer a gyártó elszúrta a magenta színt. Valami olyan vegyszer tett bele amit nem bírt a fej. Egymás után mentek tönkre a fejek, és csak a magenta része. Szerencsére a gyártó már korrigálta a hibát.
Nem régen beszéltem egy nyomtató szerviz vezetővel, és nem akartam elhinni amikor mondta, hogy hiába vannak ezek az olcsó palackok, mindig van olyan ember aki még ezeknél is olcsóbban akar nyomtatni, és bele tölti az utángyártott vackokat.
Végre örüljünk, hogy van olcsó nyomtatási lehetőség gyári tintával!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Gaming notebook topik
- WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Cyberpunk 2077
- További aktív témák...
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
- EPSON TM-T20III (012) Ethernet Blokknyomtató
- Dobozos, garanciális, számlás HP Color Laserjet nyomtató FÉLÁRON!!!aKCIóó!
- Bontatlan utángyártott toner Samsung CLP-310/315 és CLX-3170/3175 nyomtatókhoz
- Adatgyűjtők, vonalkódolvasók akciós árakon! 500.000 Ft egyben az egész 18 mill. helyett
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E6540! I7 4600U / 8GB DDR3 / 128GB SSD! / HD8790M
- Új Dell 13 XPS 9315 Touch 4K+ HDR DolbyVision i7-1250U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
- Új Dell 5330 Latitude 13.3 FHD IPS i3-1215U 4.4Ghz 6mag 16GB 256GB Intel UHD Win11 Pro LTE Garancia
- Apple iPhone Xs Max 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest