Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:03:45

LOGOUT.hu

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#5401) Jarod1 válasza csaek (#5396) üzenetére


Jarod1
addikt

a kábelcsere mondjuk hülyeség volt mert ha a nyomtatatás működik akkor a kábel tuti jó..
esetleg 1 újratelepítést próbálj meg...

(#5402) Thrawnad válasza LámaZ (#5400) üzenetére


Thrawnad
senior tag

Kínából hajón jön minden majdnem.
Láttam a kínai hajót az elbán...

Hardver hibára ritkán van jó szoftver...

(#5403) atala válasza Szkipi (#5399) üzenetére


atala
Topikgazda

Különböző verziójú, és gyártású chippek léteznek. Állítólag ezeket folyamatosan tiltja le az epson.

(#5404) epzon válasza LámaZ (#5400) üzenetére


epzon
őstag

Nem. Azért nem álltak rá, mert tudják jól hogy nem lehet gyártani és árulni 8-10 000 Ft-ért nyomtatókat. Garanciát vállalni, szervizelni, supportot nyújtani ez mind mind pénz.

Ehelyett sokkal egyszerűbb és olcsóbb egy meglévő gyártó készülékeibe valami sz.rt gyártani és azt eladni minden felelősség nélkül.

(#5405) csaek válasza Jarod1 (#5401) üzenetére


csaek
újonc

utolsó utáni lehetőségként úgy voltam vele, egy próbát megér. Nem jött be :(.
Az újratelepítés volt a legvégső lehetőség, azt is megpróbáltam, kiírta hogy illesztőprogram hibás.
Letöröltem, de most visszatenni nem engedi, szintén ezzel a hibával hogy az illesztőprogram hibás, és az eszközkezelő (win 7) nem ismeri fel, eredeti cd-jével próbálkoztam, meg epson oldalról, de nem. (másik gépen ahol telepítve volt, használható a nyomtató, az tény hogy a szkenner nem)

Köszönöm a segítséget, de itt elfogytak már az ötleteim. :(

(#5406) Jarod1 válasza csaek (#5405) üzenetére


Jarod1
addikt

a winfrissítés engedélyezve van?

(#5407) Elith


Elith
újonc

Üdv,
Segítségeteket szeretném kérni.
Irodai nyomtatásra, havi kb 1-2000 oldal nyomtatására keresek olyan nyomtatót, ami ha bekapcsolom nyomtat, ha kikapcsolom akkor nem, és teszi ezt hosszú távon. Ezt értem úgy hogy nem kell kitalálnom a lelkivilágát, nem kell pár hetente patronért/tonerért rohangálni, meg kitalálni hogy most éppen miért nyomtat rondán vagy egyáltalán nem, pedig pár hete cseréltük le az összes tonert.

Az nem baj, ha olcsón nyomtat, viszont a készülék árára tudok költeni ha találok jót, már unom hogy egy-másfél évente kell vennem középkategóriás nyomtatókat.

Nézegettem az L szériás Epsonokat, csábító.

Erről egy kérdésem lenne (a weboldalukon nem találtam emailcímet, telefonszámot és kapcsolatfelvételt sem. WTF!?)

Az okés hogy a patron baromi olcsó, de sehol nem írnak az egyéb járulékos költségekről.
Ilyen áron nyilván kizárólag gyári tintával nyomtatnék, ilyenkor is kell számolni beszáradással (napi használat mellett)? Nem találtam sehol nyomtatófejet és semmilyen egyéb alkatrészt a neten.
A letölthető garancialevelében írnak egy tintapárnát, amit csak szervízben lehet kicseréltetni. Ez kb milyen intervallumban várható, és mennyibe kerül, és valóban csak szervízben cserélhető?

A 30.000 oldalas garancia vonatkozik-e a nyomtatófejre?

Köszi

(#5408) LámaZ válasza epzon (#5404) üzenetére


LámaZ
addikt

Érdekes, mert pl. 300$-os okostelefonokat gyártanak...

@Thrawnad
Ezek szerint az én órámat is hajó hozta onnan 2 hét alatt. :Y

[ Szerkesztve ]

Legyen minden jó!

(#5409) epzon válasza Elith (#5407) üzenetére


epzon
őstag

Szia

A kapcsolat - google - epson kapcsolat: link

A beszáradástól nem kell tartani eredeti tintával, volt aki ezt tesztelte. Fél évig állt kikapcsolva egy L355-ös és fél év után 1 fejtisztítással tökéletesen működött.

A tintapárna élettartama 15 000/ 30 000/ 50 000 oldal típustól függően. De ezt az élettartamot befolyásolja sokminden (pl ki/be kapcsolások száma, fejtisztítások száma, stb). Készüléktől függően 4-10 000 Ft között mozog a cseréje szervízben, viszont ilyenkor át is nézik a gépet és ki is takarítják.

Nyomtatófejet nem kell cserélni és egyéb alkatrészt sem, úh azokat azért nem találsz a neten. Lehet a gépekhez 3 év garanciát vásárolni ekkor oldalszám megkötés nélkül minden alkatrészre (nyomtatófejre is) vonatkozik a garancia.

(#5410) epzon válasza LámaZ (#5408) üzenetére


epzon
őstag

de a 300 USD az nem kevés pénz. Kis haszonnal, úgy hogy lekoppintom a formavilágot, meg összeszedem a már kifejlesztett alkatrészeket lehet olcsón gyártani. Csak ezek nem tartanak fenn szervizeket, supportot stb. Nem fejlesztenek, nem innovatívak hanem koppintanak. Az mindig olcsóbb.

Illetve a telefongyártók nem árulnak veszteséggel telefont mert nincs aftersales amivel utána a veszeteséget lehetne fedezni. A nyomtatógyártók veszeteséggel adják a nyomtatókat az olcsó kategóriában, így azzal nem tud versenyezni a kinai gyártó (persze nem is akar)

(#5411) LámaZ válasza epzon (#5410) üzenetére


LámaZ
addikt

Én attól tartok, hogy hamarosan olyan 3D-nyomtatók lesznek, amelyekkel bármely drága nyomtatót otthon ki tudunk nyomtatni. :DD

Legyen minden jó!

(#5412) epzon válasza LámaZ (#5411) üzenetére


epzon
őstag

a házat le lehet gyártani de azt 3D-s nyomtatóval drága lesz, a nyomtatófej az érték azt meg nem lehet nyomtatni

(#5413) Thrawnad válasza epzon (#5412) üzenetére


Thrawnad
senior tag

Még nem lehet nyomtatni.
De aztán jön a replikátor...
Aztán a szubtér jön....
Most gyüjtök egy marsi telekre...

Hardver hibára ritkán van jó szoftver...

(#5414) Vidual


Vidual
csendes tag

Sziasztok!

Egy Epson Stylus SX130-as nyomtató/scannerem van, és a következő a gondom. Eddig nem akart nyomtatni, mert a magenta szín kiürült, ez most cserélve lett, ám most a lapot nem húzza be. Arra gyanakszom, hogy a nagy lapbehúzó görgő motorja(?) rossz, mert semmilyen hang nem jön belőle, a tintákat azonban mozgatja a nyomtató + a kiadó mechanika is jó. Valaki tudna nekem segíteni, hogy ezt a görgőt lehet-e valahogy cserélni, vagy érdemes-e, vagy valami tipp?

Előre is köszi!

-Zsolt

(#5415) csaek válasza Jarod1 (#5406) üzenetére


csaek
újonc

Igen, és sose volt gond hogy valamit nem engedett a gép, de valami miatt a nyomtató telepítésénél gondba ütközik.
Köszönöm azért a segítséget

(#5416) zetecR válasza Thrawnad (#5387) üzenetére


zetecR
addikt

Kicseréltem az összes patron teli, ugy Eco Pixel festékre.
Egy pár nap állás után beindult a fekete, eleinte 1-2 hiányzó szegmens még látható volt a Nozzle Checken, most már azok is eltűntek.
Azonban a másik problémás, a sárga nem indul.
Vettem még egy ugy sárgát, megpróbáltam kiszívni belőle a festéket (nem ment, úgyhogy kifújtam belőle :) ), injekciós tűvel töltöttem bele kb 2ml Cleant, nyomtattam vele sárgát, visszatettem a sárgafestékes patront, de semmi. CM-K szépen megy, a Y nem.
Viszont az az érdekes, hogy hiába állítok be 0,0,100,0-t Corelben (tehát hogy csak sárgát nyomjon), halvány magenta lesz az eredmény.
Milyen beállításokkal tudok csak, 100% sárgát nyomni?

Ja, és mit kellene még csinálnom? :D

(#5417) zetecR


zetecR
addikt

Ja, és még egy kérdés: honnan érdemes önresetelős patronokat és festéket rendelni?

(#5418) beegee


beegee
csendes tag

Hello,

Epson P50-es nyomtato van, par napja 2 piros ledd villog, nem felvaltva, együtt. Vettem bele uj patront is, de nem ez volt a gond. Tintatartaly telt meg? Vagy mi a hiba? Nem ir csak altalanos hibat....

köszi
beegee

beegee

(#5419) kicsizee


kicsizee
aktív tag

sziasztok, nyomtatómon (sx218) pár pillanattal ez előtt jelent meg ez a szöveg "A nyomtató használtfesték-párnája élettartamának végéhez közeledik. Vegye fel a kapcsolatot az Epson ügyfélszolgálattal." lehet ezt valami resettel orvosolni, vagy csak fogja majd magát a nyomtatóm és meghal? ha valaki tud orvoslatot, tanácsot adni, azt megköszönném

Xiaomi Redmi Note 2 | Huawei G620s | Vernee Thor | Xiaomi Redmi 3S | Xiaomi Redmi Note 4 | Xiaomi Mi A2 Lite | Redmi Note 8T | Redmi Note 8 | Redmi 9T | Motorola moto g32 | REdmi Note 12S

(#5420) atala válasza kicsizee (#5419) üzenetére


atala
Topikgazda

Lehet resetelni sscservice néven keresd. Nem biztos, hogy támogatja a program a nyomtatódat. Viszont ha sikerül is resetelned, akkor amikor legközelebb kiírja megint ezt, mindenképpen ki kell cserélni a nyomtatóban lévő szivacsokat.

(#5421) kicsizee válasza atala (#5420) üzenetére


kicsizee
aktív tag

szedtem le egy ssc service utility programot, de nem engedi azt az opciót(nem aktív a menüben a gomb) hogy kireseteljem a számlálót. aztán szerkesztettem egy wic reset utility progit, de oda reset kódot kér. na olyan kódot meg nem találok sehol, ők jópénzért elküldenek egy kódot nekem. a szivacsot én is ki tudom cserélni? nincs valami folyadék, vagy valami, ami szivacsból "kipárologtatná" a festéket, vagy hasonló? ha még egyszer kiírná, onnantól már mindegy lenne, mert már megszolgálta, de még működik a nyomtató, és addig nem szeretnék megválni tőle. esetleg ha tudsz ilyen kódot, vagy tippet, hogy miért nem ismeri fel a nyomtatómat a ssc progi, megköszönném. üdv

Xiaomi Redmi Note 2 | Huawei G620s | Vernee Thor | Xiaomi Redmi 3S | Xiaomi Redmi Note 4 | Xiaomi Mi A2 Lite | Redmi Note 8T | Redmi Note 8 | Redmi 9T | Motorola moto g32 | REdmi Note 12S

(#5422) atala válasza kicsizee (#5421) üzenetére


atala
Topikgazda

A resetelés, és a szivacs csere, két különböző dolog. Mind kettőt meg kell csinálni. Most első körben elég lenne resetelni, mert talán még nincs annyira megtelve. Elég nehéz szétszedni a nyomtatót, pár órád rá fog menni. A szivacsot mindenképpen ki kell cserélned. Szervizben állítólag adnak, vagy 5-8 ezerért megcsinálják a cserét, resetelnek, plusz az egész nyomtatót kipucolják.

(#5423) Vidual válasza kicsizee (#5419) üzenetére


Vidual
csendes tag

Szia!

Pár csavar és fül tartja össze a nyomtatót, így könnyű szétszerelni házilag is. Azt a kis párnát kiveszed, és kimosod, Venish kihozza belőle a szutykot, és ha visszarakod, olyan mintha új lenne. Csak hagyd, hogy teljesen kiszáradjon (hajszárítóval rásegíthetsz).

(#5424) drunkyboy


drunkyboy
aktív tag

Hello! Van egy Epson Sx205 nyomtatóm, és egy Win8.1 rendszerem. A nyomtatás, beolvasás működik rendesen, viszont most kifogyott a négy közül az egyik patron, de nincs fent program (pl Epson Status Monitor), ami kijelezné a tintaszinteket. Viszont így nem tudom melyiket cseréljem :F . A patronok gyáriak.

Win7 alatt még működött, mert felraktam az Epson oldaláról letöltött drivert, ami tartalmazta az állapot kijelzést. A Win8 viszont automatikusan telepítette, amiben nincs tintaszint kijelzés. Sőt az Epson oldalán sem találtam Win8 drivert a nyomtatómhoz. A Win7es drivert próbáltam telepíteni kompatibilis módban, de nem engedte így sem.

Szóval így dobhatom ki a nyomtatót, mert minden egyes patroncserénél mind a négyet ki kellene cserélnem. Vagy létezik valami alternatív program a tintaszintek ellenőrzésére?

(#5425) klac válasza drunkyboy (#5424) üzenetére


klac
aktív tag

A tintaszintek ellenőrzése, .... tudomásom szerint csak az Epson státusz monitor és a nyomtató típusához való service utiliti tudja mutatni a kazetták Epson általi becsült tintaszintjét.
Patroncsere viszont lehet szoftveres , ami az Epson gyári telepítő programja alatti, avagy hardveres ami maga a nyomtató gép üzemeltetésével megoldható.

Tehát a hardveresnél maradva : a nyomtató bekapcsolt üzemképes állapotában megnyomod a STOP gombot, ekkor a fej elindul és a nyomtató házon lévő nyíl jelzésnél megáll az a szín ami üres, a további STOP gomb megnyomásnál folytatódik a további üres patronok nyílnál történő megállása, ha nincs több üres szín akkor a további STOP gomb megnyomásánál a cserélhető helyre áll a fej.

A hardveres patroncsere csak ténylegesen üres patron megléte esetén lehetséges, ha nincs a gépben üres patron akkor nem.

Több információ itt.

[ Szerkesztve ]

(#5426) zetecR válasza zetecR (#5416) üzenetére


zetecR
addikt

Erre valaki? :B

(#5427) atala válasza zetecR (#5416) üzenetére


atala
Topikgazda

Vagy beszárad a sárga fúvóka, vagy ami valószínűbb be levegősödött.

(#5428) zetecR válasza atala (#5427) üzenetére


zetecR
addikt

És mit lehet kezdeni vele?

Először óvatosan megpróbáltam a fecskendős módszert, de elég komoly ellenállása volt; nem akartam áterőszakolni a Clean-es folyadékot rajta.
Utána jött a patronos móka. Lehet, hogy hosszabb ideig kellene próbálni?

Ja, és CSAK sárgát hogyan lehet nyomtatni? Látszólag mindenféle színkorrekciót kikapcsoltam, mégis nyom magentát a 100% yellow mellé is...

(#5429) kicsizee válasza Vidual (#5423) üzenetére


kicsizee
aktív tag

köszi a tippet, akkor kárt nem tudok tenni benne, ugye? és mi történik, ha mondjuk nem cserélem-mosom ki a szivacsot? reset után még egy két hónapot mehet(ne) anékül hogy tisztítanám?

Xiaomi Redmi Note 2 | Huawei G620s | Vernee Thor | Xiaomi Redmi 3S | Xiaomi Redmi Note 4 | Xiaomi Mi A2 Lite | Redmi Note 8T | Redmi Note 8 | Redmi 9T | Motorola moto g32 | REdmi Note 12S

(#5430) drunkyboy válasza klac (#5425) üzenetére


drunkyboy
aktív tag

Köszi, a hardveres megoldással megtaláltam az üres patronokat, most már működik. :R

(#5431) atala válasza zetecR (#5428) üzenetére


atala
Topikgazda

Töltsd le ezt a jpeg fájlt. Ezzel elvileg csak sárgát kell nyomtatnia. Tehát ha nem működik a sárga szín, akkor elvileg semminek nem kellene lennie a papíron. A nyomtató beállításaiban is megnézheted, lehet, hogy lehet valamit állítani.
Elvileg a fej oldaláról kellene vákumot létrehozni, miközben benne vannak a patronok. Ezt egy beépített fejnél, és egy több patronos megoldásnál elég nehéz megoldani. Én a canon nyomtatómnál (ki lehetett venni a fejet) úgy csináltam, hogy egy olyan fecskendővel aminek a vége tompa volt, és csak egy lyuk volt az alján (nurofen gyerek lázcsillapítóhoz adták) tettem bele deszt vizet, ráraktam a nyílásra ahol a patronnak találkozik, és óvatosan átpréseltem rajta a vizet. Ügyelve, hogy levegő ne menjen bele. Nem szabad nagyon erőltetni, mert megrepedhet a fej.
Ha más nem, vegyél bele tölthető patronokat, töltsd meg a patronokat desztilált vízzel, és nyomtassál ki jó sok oldalt. Hát ha ki levegősödik.

(#5432) zetecR válasza atala (#5431) üzenetére


zetecR
addikt

Ez a sárga 255,255,1, tehát tuti nem full sárga.
Próbáltam már 0,0,100,0 (CMYK)-val is nyomni, de akkor is tesz bele vagy magentát, vagy ma éppen cyánt...
Corelen belül próbáltam már RGB és CMYK profilokat is, a nyomtató driveren belül is színprofilokt váltan, de csak sárgát nem hajlandó nyomtatni.

Mondjuk most mindegy, mert a sok fejtisztítás megette e feketéémet, úgyhogy holnap muszáj lesz azt is beszerezni. :D

(#5433) atala válasza zetecR (#5432) üzenetére


atala
Topikgazda

255,255,0 állítottam be.
Ha nyomtatsz egy fúvóka ellenőrző mintát, mit mutat? A sárga helyén mi van?
Én a helyedben vennék egy egész garnitúra utángyártott patront valami más márkából. Biztos, hogy jó az a sárga patron? Levegőztető nyílása nincs eltömődve?

(#5434) zetecR válasza atala (#5433) üzenetére


zetecR
addikt

A fúvóka ellenőrző ugyanúgy nem nyomtat 1 piktoliter sárgát sem, mint eleinte a feketénél. Aztán a fekete magától beindul, a sárga viszont mintha nem is lenne. :)

Egyébként ebbe a 255,255,1-ba pedig finom Cyan pöttyöket nyom csak...

[ Szerkesztve ]

(#5435) atala


atala
Topikgazda

A windows 7-ben hol tárolja az epson a nyomtató beállításokat?
Holnap újra akarom rakni a windowst, és sok egyéni papír beállítás van elmentve. Nem szeretném ezeket újból beállítani. Gondolom egy fájlban tárolja, amit ha kimentenék, és telepítés után vissza raknám.

(#5436) atala válasza atala (#5435) üzenetére


atala
Topikgazda

Akkor megválaszolom, mert kikísérleteztem.
Program files, vagy Program data (attól függően, hogy 32, vagy 64 bites a rendszer), EPSON, EPSON WP-4025 SERIES, E_TCXH5E.UCB fájl tárolja. :))

(#5437) Nagya21 válasza atala (#5436) üzenetére


Nagya21
addikt

HAi!!
:C :C :C :C
Üdv Nagya

Telefonoknak 2 nagy ellensége van: H2O, és a Gravitáció

(#5438) maxxum120


maxxum120
csendes tag

Sziasztok!

Segítségeteket kérném.
DX4400-as nyomtatóhoz tudnátok küldeni egy eeprom mentést?
Ha van közöttetek akinek még van ilyen öreg szerkezete jelezze.
A hulladéktinta tartályt akartam kiütni de mire meg lett a program a nyomtatón mind a két lámpa világított és csak annyit jelzett h túlcsordult.
Én meg addig babráltam a láma tudásommal míg valahogy elcsesztem az agyát.

Várom és köszönöm előre is a segítségetek.

(#5439) leleszi


leleszi
csendes tag

Hello Mindenkinek.

Ma rendeltem egy WF-3520DWF nyomtatót. Jellemzően fényképeket is tartalmazó doksikat nyomtatok normál papírra.

Azon agyalok, hogy az új gépbe veszek tölthető patront. Kérdés, hogy milyen tintával töltsem? Még az eredeti tintával is olcsóbb, a korábbi sx525wd-be eddig használt ócó kínai 1291 patron. (11ml: kb 450 Ft/db)

Vehetek utángyártott tintát, vagy a gyári EPSON sokkal jobb? Ha utángyártott tinta akkor milyet?

Előre is kösz.

(#5440) atala válasza leleszi (#5439) üzenetére


atala
Topikgazda

Nagyon vigyázz az utángyártott patronnal, tintával ennél a nyomtatónál.
Mivel Durabrite tintát használ a gép, ezért mindenképpen pigmentes tintát kell venned. Nem lehet keverni! Ráadásul csak a pigmentes tintával lehet azt elérni, hogy normál papíron is szép nyomat jöjjön létre.
Az utángyártott patronnál nem látod, hogy mit töltenek bele, mert nem átlátszóak a patronok. Rendszerint sima dye tintát töltenek bele.
Tehát a legjobb a gyári tinta, de ha tölthető patront veszel, akkor pár dolgot figyelembe kell venned.
Először is soha ne frissítsd a firmware-t, és a drivert is a gyári CD-ről tedd fel. Ha nem muszáj, ne kapcsold be a gépen a hálózatot, wifit.
Nekem wp-4025 van, és hiába vigyáztam, hogy tiltsam a kommunikációt az epsonnal, mégis a hálózaton keresztül kommunikált, és már a második garnitúra önresetelős chippeket tiltották le. Vagy legalábbis valamiért pár resetelés után bedöglött.
Valami nagyon jó minőségű pigmentes tintát vegyél bele, de természetesen a gyári patronok a legjobbak.

(#5441) mutyi


mutyi
őstag

Itteni javaslatra vettem egyik ügyfélnek egy Epson l210-et,de valami nem stimmel vagy én vagyok a béna, bár már jópár nyomtatót beüzemeltem az évek során,de ez kifogott rajtam, habár még sosem használtam ilyen külső tinta rendszeres nyomtatót,de nem működik.
Leírom a szitut:
Minden a leírás szerint csináltam. Nyomtató külső tartályba betölt az összes szín, kupak rá, a dugókat bedugtam, a nyomtató állásba van a kis műanyag pöcök.
Nyomtató bekapcsol, jobbra-balra ment a fej,ahogy bekapcsoláskor,de hiába nyomkodok én bármikor azt a jelet amit 3mp-ig kellene mire elkezdi a tinták feltöltését,nem kezdi el, ehelyett miután végez a nyomtató a bekapcsolás során végzett műveletekkel elkezd villogni narancssárgán a papír és a tinta jelző is egyszerre a power gombbal együtt.
Megnéztem egy video és nem így kellene, hanem felváltva kellene villognia a powernek és a tintának mikor tölti fel.
Ráadásul semmi hangot sem ad ki, pedig gondolom valami szivattyú, bármi dolgozik ilyenkor.
Mi a franc baja lehet?

(#5442) epzon válasza mutyi (#5441) üzenetére


epzon
őstag

ha mindent úgy csinálsz ahogy kellene de nem indul el a gép akkor vidd vissza oda ahol vetted, 30 napon belül kicseréli az Epson újra.

(#5443) mutyi válasza epzon (#5442) üzenetére


mutyi
őstag

Szia!

Köszi az infót. Írtam az Epsonnak is, leírták mit tegyek, de mivel mindent megpróbáltam,ezért ők is azt javasolták ,hogy a kereskedőnek küldjem vissza vagy a szervízpartnerükkel megnézetik.
De mivel új, ezért holnap beszélek a nagykerrel, mert tuti rossz gyárilag valami.

(#5444) leleszi válasza atala (#5440) üzenetére


leleszi
csendes tag

Köszi a választ. Rendeltem egy autoresetes üres patrongarnitúrát. Majd a régi SX525WD-ben kipróbálom.
Postázva 3000 pénz volt. Majd veszek bele gyári fekete tintát így ha valami nem műkszik csak kb 5000 Ft forog kockán. Ha jó, jöhetnek a színek is.

(#5445) limnosa


limnosa
újonc

Sziasztok!
Kérnék egy kis segítséget, SX420W nyomtatóhoz. Kifogyott a patron és most nem enged scannelni, vagy azt írja ki, hogy "egy probléma megakadályozza a dokumentum beolvasását...", vagy, hogy "a lapolvasó éppen bemelegszik vagy használatban van, várja meg, amíg üzemkész lesz, majd próbálja újra". Egyetlen esélyem a scannelésre, hogy kicserélem a patronokat?

(#5446) limnosa


limnosa
újonc

Óha, nem tudom mit csináltam "jól", de párszor kivettem meg visszaraktam a patronokat és megoldódott a probléma :D

(#5447) atala válasza leleszi (#5444) üzenetére


atala
Topikgazda

Ezt most nem igazán értem. Milyen gyári fekete tintát veszel bele? Durabrite tintát nem árulnak külön. Az utángyártott, és a gyári patronokat meg nem illik keverni, mert abból nem sül ki jó.

(#5448) shootme2


shootme2
aktív tag

Sziasztok!

Egy öregecske dx5050-hez kellene egy kis segítség. Egyik napról a másikra nem ismer fel egy patront sem. Lehet ezzel valamit kezdeni?

Üdv

[ Szerkesztve ]

(#5449) atala válasza shootme2 (#5448) üzenetére


atala
Topikgazda

Igen, veszel bele új patron garnitúrát.

(#5450) shootme2 válasza atala (#5449) üzenetére


shootme2
aktív tag

Nem azt írja hogy üresek hanem egyáltalán nem is látja őket és nem mellesleg majdnem tele vannak a magenta kivételével azt az imént kicseréltem egy újra de továbbra sem látja.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.