- Fórumok
- TV & Audió
- HTPC (házimozi PC) topik
- (kiemelt téma)
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2019-07-08 10:28 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mezga Aladár
veterán
-
rappit4
őstag
-
rappit4
őstag
-
bajnokpityu
félisten
-
skoos
őstag
-
Patice
nagyúr
-
drdr
senior tag
-
drdr
senior tag
-
bajnokpityu
félisten
-
_Smooth
senior tag
Én nem izgulok, de köszi az aggódást

Azt tudtátok, hogy a hama nem egy sufni üzlet, aki csak hordja be a felcimkézett kínai vackokat? (bár OEM cuccokat logóztatnak ők is, azért csak 90éves múlttal rendelkeznek, igen komoly minőségellenőrzéssel és logisztikával)
Biztos nem sokan tudnak róla, de a felelősségbiztosításuk kiterjed az általuk forgalmazott termék, gyártási hibából eredő meghibásodások okozta károkra is.
Ha falitartójuk miatt leesik a TV-d (és az bizonyíthatóan anyaghiba miatt történt, nem pedig a tipli fordult ki a falból), akkor kifizetik a tartód, a TV-d, és az alattuk megsérült bútort/burkolatot. Ismerősöm a legolcsóbb kis szutyi notebooktáskájukat vette meg (ezt mondjuk nem is értem, miért), majd annak a fém karabínere belül átlyukasztotta a bélést és rommá karmolta a gépet. Ki is fizették neki.
Szóval, ha ez a NB táp hazavágná a gépemet, akkor majd fizeti a biztosító. Elhiszem, hogy elkerülhető lenne a kellemetlenség, ha más márkát vennék, de nekem még nem volt rossz tapasztalatom velük, ellenben mással már igen (akkor mi a garancia, hogy egy nagy név 0% hibaaránnyal dolgozik és nem pont én fogok ki mégis egyet, ami majd kinyiffan - de legalább fizettem érte 10× árat)
Magyarországon annyira erős ez a sztereotípiákból építkezés - pl. csak a folkszvágen az autó... hadd ne mondjam, mennyi gond volt a céges golfokkal és skodákkal - az összes állt traileren/út szélén, 30ezrenként vezérműlánc, legalább egy, de akár két motorgenerál, hengerfej, dugattyúkar törés, elektromos gondok stb, pedig mindet úgy kezelik az üzletkötők, mint a sajátjukat - 4-5éves korukban úgy adjuk le őket, mintha kb 1éves tesztautók lettek volna egy szalonban.
Szóval én nem zárkózom el a B-brandektől sem. Asus-t istenítik sokan. Nekem csak egy volt, de azzal csak a gond. Azután egy Giga, amivel semmi gondom, majd onnantól kizárólag a sokak által lesajnált Asrock lapokkal dolgozom. Teljesen hibamentesen, remek teljesítmény mellet, kiváló áron. -
törölt tag
-
devil-k
nagyúr
-
devil-k
nagyúr
-
Sefter
veterán
-
devil-k
nagyúr
-
bajnokpityu
félisten
igen,ilyesmit. de én leszoktam az akkuról,megvan annak is a hangminőségi hátránya.én ezen túl tudtam lépni a saját tápommal. sima is, dinamikus is,és felbontásban is tudja,amit kell. cserébe nagyon rossz a hatásfoka,és nem jó mindenhova, és drága.
ahogy elnézem komolytalan stabilizációt jelent ez az dacnak való usb port. semminél jobb,de éppcsak.
-
bajnokpityu
félisten
ugyan, nem pont giga cuccként, inkább saját kivitelezésben csináltam ilyesmit. (sztem sokkal komolyabban,mint a gigáék csinálhatják, ha nekik highend a nichicon BP kodér).
hallható, tényleg, még olyan cuccon is, ami lekapcsolja a tápot zenélés közben (tabla). a tápvezeték ugyanúgy létrehozza az usb kábelen belül a saját elektromos terét, és ez tisztább,mint a sima usb táp. ráadásul akkoriban diamond usb kábelem volt, ami meg szintén létrehozza a saját "erőterét", tehát még annyira nem kellett volna hallani, és mégis.hogy mennyit ért? az akkori lánchoz képest kb árral arányosan javult, ha nem kell sokat fizetni érte, akkor én ilyet választanék, de tizezet már nem adnék érte, akkor inkább csinálok megint egy saját tápot, és az usb bővítőkártya is arról ehetne. (2rugós kártyám van, ez kb ugyanannyit hozott,mint a táp)
xmost használó usb dacok szinte mind usbről táplálkoznak (nagy a fogyasztása az xmos chipnek, ráadásul nem annyira érzékeny a táp minőségére)
-
Patice
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- TV & Audió
- HTPC (házimozi PC) topik
- (kiemelt téma)
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- iPhone topik
- Jövedelem
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Proxmox VE
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- PEACH Laminálógép és vágógép (6 in 1 Laminator & Trimmer PBP350 A4)
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- SK Hynix PC811 2TB PCI-E 4.0 x4 nvme SSD 7000/6500MB/s
- szinteÚJ Dell Pro 14 Ultra 7 255U 16GB DDR5 512GB AI PC FHD+ 1 év garancia
- Apple iPhone SE 64GB Space Gray Megkímélt állapot 82% akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest