Hirdetés
- Send to qBittorrent (with SavePaths): Egy apró Firefox kiegészítő qBittorrenthez
- Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- A Magyar Néphadsereg emlékére
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
canniball
nagyúr
''Amennyiben ezzel nem értesz egyet, egy önálló, blog-szerű témát javasolnék Neked a Szférában.''

''A további lépéseket a véleményetek alapján fogom megtenni...''
Akkor kezdeném:
1. ''...immár sokadik, passzív gépet/HTPC-t csinál témák...''
Valamilyen szinten tényleg lehet átfedés, de szvsz a kettő nem egyenlő. (Ha valaki passzív gépet akar építeni nem biztos, hogy abból HTPC lesz, illetve HTPC-t sem feltétlen passzív gépből kell/lehet építeni).
2. ''...egy, közös témát kívánok nyitni...''
Szerintem jobb megoldás lenne legalább két részre szedni: HTPC-SW és HTPC-HW. És hogy tovább fokozzam a hangulatot én a SW részt még tovább bontanám: egy nagy általános topikra (itt lehetne megbeszélni melyik progi mit tud, kinek mi a megfelelő) és minden proginak lehetne külön topikja (feltüntetve az általános topikban, hogy ezek hol találhatóak és hogy aki nem általánosat akar kérdezni menjen oda), ahol az azzal kapcsolatos konkrét kérdéseket (hogy tudom ezt-azt beállítani, ez miért ilyen-olyan, stb.) lehetne feltenni.
Mindez szerintem segítené az átláthatóságot és természetesen személyes vélemény, tessék akként kezelni. Köszönöm!
Ui.: Azt viszont nem értem a Hangszigetelés topikot miért ''vetted elő'', az se nem HTPC se nem passzív gép építés...
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Futás, futópályák
- Formula-1
- Apple asztali gépek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- DJI topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- IFA 2025: Telepcsere kikapcsolás nélkül
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3435
- Apple Watch Series 9 45mm GPS Starlight 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest