Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Én és a számítógép
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KubanitoS
veterán
Köszönöm a válaszokat, hallottam már az általad javasolt készülékekről, nem is rosszak, csak attól félek, ha jön egy "hülye" kódolású mkv fájl, akkor lehet, hogy le sem tudják játszani vagy szaggatni fog a hang (éppen ezért gondolkodom PCben). Ráadásul nincs bennük optikai meghajtó sem, ennyi erővel szerintem akkor inkább kellene vennem egy rendes asztali Blu-ray lejátszót usb bemenettel.
Egyébként ezek a készülékek hogy viselkednek, ha az mkv fájl mellett egy külön mappában van a hundub? Okoz nekik problémát?
Az itt javasolt komplett HTPC biztosan jó, de nekem egyszerűen nagyon drága. Ennyi pénzért már más megoldást találnék. Ismertek valami jó boltot, ahol viszonylag nagy választék van gyárilag összerakott HTPC-kből?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- OnePlus 13 Gyors teljesítmény és modern dizájn Midnight Ocean 16/512 GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3387, 96% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3320
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3438, 94% Akkumulátor
- Apple MacBook Air M2,8/256GB,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest