Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• SunMount3r

nagyúr

válasz #48613632 #52881 üzenetére

A légegerek "pontossága" valóban változó lehet, de az a folyamat amit leírtál azért durva Ilyet azért nekem sose kellett. Egy légegér azért nyilván sose lesz annyira jól irányítható, mint egy rendes asztali egér, de koca böngészéshez/YT-ozáshoz a TV-n megteszi. A pointer érzékenységét érdemes hozzá állítani a Windows-ban, az sokat javíthat, ill. pl. a Gt01-nek lehet "hardveresen" is állítani az érzékenységét, amit elég 1x jól belőni. A sokszor jellemző "remegősség" pont a túltolt érzékenység miatt van. Nekem is kiesik néha a fókuszból a pointer, de csak egy gyors csukló mozdulattal vissza lehet szerezni a kontrollt és meg lehet szokni, hogy úgy mozgassa az ember, hogy ne másszon ki a kép szélére. Mondom más állatfaj, mint a normál egér. Illetve az is segíthet, ha a Windows "gyári pointer"-ét lecseréljük egy jóval nagyobbra és jobban láthatóra, ami jobban illik egy nagy képernyőre.

Nekem is van egy Microsoft All-in-One, amit bevethetek, ha pl. böngészős játékról van szó (pl. Szerencsekerék :D ) , mert ahhoz már hosszú távon tényleg kényelmesebb a (nagy) tapipad. De pl. az Android-os app-ok és a KODI vezérlése nekem sokkal kényelmesebb és kézre állóbb egy ilyen "egykezes" távkapcsoló formájú cuccal, mint egy rendes tapipad-os bill.-zettel, amit folyton ölbe kéne venni.

• CirrMee

addikt

válasz #48613632 #52881 üzenetére

Van nekem is egy ilyen fiókban landolós. Jobb gombként a "visszanyilas" gomb szokott szolgálni néhány helyen. Nekem viszont random elszáll a szerkezet olyanmód, hogy csak villog szerencsétlen, mint ha nem találná az adót. Csak úgy lehet újra működésre bírni, ha az adót kihúzza az ember az USB portból, majd visszadugja.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés