- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
#48613632 #52881 üzenetére
A légegerek "pontossága" valóban változó lehet, de az a folyamat amit leírtál azért durva Ilyet azért nekem sose kellett. Egy légegér azért nyilván sose lesz annyira jól irányítható, mint egy rendes asztali egér, de koca böngészéshez/YT-ozáshoz a TV-n megteszi. A pointer érzékenységét érdemes hozzá állítani a Windows-ban, az sokat javíthat, ill. pl. a Gt01-nek lehet "hardveresen" is állítani az érzékenységét, amit elég 1x jól belőni. A sokszor jellemző "remegősség" pont a túltolt érzékenység miatt van. Nekem is kiesik néha a fókuszból a pointer, de csak egy gyors csukló mozdulattal vissza lehet szerezni a kontrollt és meg lehet szokni, hogy úgy mozgassa az ember, hogy ne másszon ki a kép szélére. Mondom más állatfaj, mint a normál egér. Illetve az is segíthet, ha a Windows "gyári pointer"-ét lecseréljük egy jóval nagyobbra és jobban láthatóra, ami jobban illik egy nagy képernyőre.
Nekem is van egy Microsoft All-in-One, amit bevethetek, ha pl. böngészős játékról van szó (pl. Szerencsekerék
) , mert ahhoz már hosszú távon tényleg kényelmesebb a (nagy) tapipad. De pl. az Android-os app-ok és a KODI vezérlése nekem sokkal kényelmesebb és kézre állóbb egy ilyen "egykezes" távkapcsoló formájú cuccal, mint egy rendes tapipad-os bill.-zettel, amit folyton ölbe kéne venni.
-
CirrMee
addikt
válasz
#48613632 #52881 üzenetére
Van nekem is egy ilyen fiókban landolós. Jobb gombként a "visszanyilas" gomb szokott szolgálni néhány helyen. Nekem viszont random elszáll a szerkezet olyanmód, hogy csak villog szerencsétlen, mint ha nem találná az adót. Csak úgy lehet újra működésre bírni, ha az adót kihúzza az ember az USB portból, majd visszadugja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- E-book olvasók
- Kutya topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Xbox Series X|S
- BestBuy topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- További aktív témák...
- SAMSUNG (QE75QN900D) 190 CM NEO -QLED SMART UJ MODELL CSÚCS TV ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE65QN800CTXXN) 165CM 8K NEO -QLED 100HZ AKCIÓ!!
- SAMSUNG (QE65S90C 165CM 4K Q-OLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ
- SAMSUNG (QE75LS03D ) FRAME ! 190CM 4K SMART CSÚCS TV ! 2024 MODELL! AKCIÓ!
- LG (86UT81006) 218CM 4K SMART UJ MODELL! AKCIÓ!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Mini PC! I5 10600KF / RTX 3060 12GB/ 16GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB fehér játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Lenovo Thinkpad Tablet X1 Gen 3
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest