Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Gurulunk, WAZE?!
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sikerült némi kísérletezés után megoldani a te általad – és valószínűleg a legtöbbetek – kívánt formulát is, azaz Kodiból közvetlenül, mindenféle móka nélkül iso BD3D lejátszást kreálni. Az MPC-BE képes iso-t csatolni, nekem erről fogalmam nem volt MPC-HC userként, az ötletet Pityu adta, nekem szimplán kivitelezni kellett. Azt tudom, hogy sokan mai napig a BE-t favorizálják, számomra egyéb okokból a HC szimpibb.
Szóval MPC-BE külső lejátszóként integrálása, majd szinte mindegy egyéb szoftveres móka megegyezik a HC+madvr setuppal, nyilván a legfrissebb verziókra szükség van, illetve a LAV integráció némileg eltér BE esetén, hiszen nem képzi a program részét, külső szűrőként kell hozzáadni. Korábban leírtam a LAV 3D dekóder telepítését.
Kodi: ablak mód, BD menü/fő film lejátszása opciókat nem árt beállítani. Ebben a formában Kodi médiatárban szunnyadó iso-ra klattyot követően 2mp alatt megtörténik a mount és pereg a fullHD 3D film. Ehhez képest PDVD jesszusúristen.
Nyilván stabilitás és egyéb működésbéli viszontagságokat nem volt módomban megtapasztalni. Nem is lesz, mert jómagam maradok HC user, de az említett felállás rövidke idő alatt cseszett jónak bizonyult. HC+madvr képminőséget, könnyed feliratkezelést, hasonló Wasapi audio kijáratot szvsz nem akadály BE esetében sem kreálni.
Ez a kép már Kodi/MPC-BE/MadVR/BD3D iso + médiatár lejátszást követően készült:
Értelemszerűen, aki nem integrálná Kodiba, kényelmes 1katt iso lejátszást szeretni, MPC-BE ugyanúgy megoldja, kiváltva PDVD-t. A freki váltást a madvr végzi, sokatok ezerirányú problémája szvsz azonnal tovaszáll.
Teljes vigyorgásra egyetlen tényező miatt nincs okunk, mégpedig a gépigény. Kicsiken, mint pl Braswell, Kabini és tsi-k nem áll módomban tesztelni, de a nagy Kaveri 1080p profilját is kifekteti 2 fullHD kép megjelenítőre varázslása, ezért külön 3D profil szükségeltetik. Azt tudjuk, hogy az említettet IGP-s megoldások ereje PDVD BD3D-re elég, madvr 3D szvsz nem, de próba szerencse...
-
törölt tag
Ja, első megoldást használtam én is 3D iso-ra, kényelmesnek tekinthető, és ugyan nálam 100% fasza a működése, de lassú és meguntam. Az a baj amire elindul a PDVD, eltelik fél nap.
Aztán menü, blabla.
Kodi bekapcsolástól számítva nulláról 8-10mp alatt rajtra kész, ráböksz az MVC-re és újabb 2 mp múlva megy a 3D. Nem mellesleg iso kifilézve, sallangmentesen. Ezzel a módszerrel megszűnik az összes olyan probléma, ami a PDVD működési elvéből fakad, és ahányan szenvedtek hasonlóval, annyiféle a megoldás. Hátránya, hogy gépigény kell hozzá.
Kodi/MPC és BD iso sehogy nem lenne OK (pontosabban a legkényelmesebb megoldás), mert úgyis külön kell mountolni, majd MPC-ben indítani. Ennek azonban ellentmond azon feltételezésem, hogy olyan kevés alkalommal nézünk 3D-t, hogy rohadtul mindegy miként indítjuk el, csak menjen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- PlayStation 5
- Le Mans Ultimate
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Formula-1
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Lexus, Toyota topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Új Dell 5330 Latitude 13.3 FHD IPS Touch i5-1235U 4.4Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 5700XT 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3333
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest