Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
#75912448 #31362 üzenetére
Nemrég volt egy nagyobb driver frisstés Intel IGP háza táján, szóval szerintem már jó pár dolgot reszeltek rajta. Én eddig elégedett vagyok vele.
Saját vason a CPU-t visszavettem 2,0 GHz-re, de az IGP-t hagytam érintetlenül. Még azon agyaltam, hogy esetleg gyorsabb memókat érdemes lehet mellér akni dual-ban, mert ugye abból veszi el, amennyit ad neki az ember.
Amint lesz időm kipróbálom a mostanában leírtakat. Már leszedtem a megfelelő programokat, a telepítés, konfigolás és próbálgatás van hátra.
+ Linux vonalon is meg akarom nézni mik a lehetőségek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) (CSAK RENDELÉSRE)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U939x- i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest