Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Szevam: Csányi Vilmos - Az elveszett ember
- Sonarr és Radarr
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
válasz
Warter #27209 üzenetére
És én nem ezt írtam?
Viszont HTPC-ben (most ebben a topicban vagyunk) egy rendszervinyón kívül azért más is szükséges egy gépbe. Vagy ha nem (mert külön vannak a filmek NAS-on) akkor meg egy SSD/pendrive is elég bőven a rendszernek. De ha mégsem: egy 5-600rpm venti egy 2.5" HDD-nél sem lesz hangosabb.
Na mindegy. Csak a véleményem írtam le. Összeraktam már 4-5 féle mITX konfigot. Kisebbet és erősebbet is mindenféle tápokkal és házakkal/szellőzéssel és SSD-vel, több 3.5" HDD-vel meg 2.5" HDD-vel is.
Nekem akkor is az a tapasztalatom, hogy +1 venti óriási segítség a hűtésben és 0 hang.
Passzívan meg csak a küzdés megy +10-20 fokokkal és semmivel nem halkabb géppel.Ennyiben foglalható össze a véleményem. Tovább nem ragozom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 9700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB SHARKOON RGB Slider ADATA 600W
- DX Racer fekete gamer, irodai szék
- ÚJ HP Pavilion 16 - 16"IPS WUXGA - Ryzen 5 8540U 16GB - 512GB SSD - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i5-3GEN I 4GB I 320GB I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest