- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
válasz
#75912448 #22726 üzenetére
Lesz ára...
Én nem bírtam és beújítottam addig is egy Asrock B75M-ITX + Ivy G2020-at az Ion helyére.Eddig eléggé bejövős:
- Fogyasztásban 2x3.5" Green HDD+SSD-vel és egy házventivel (2W!!!) idle 24W, cpu load 40W. XBMC playback 27-28W. Alulfeszelve: Proci 0.800-960V helyett 0.650-0.840V-ot kap, a ram 1.5V helyett 1.3-at, IGP-t -0.075V-ra lőttem be. Egyébként utóbbiak 1-2W-ot számítanak csak, a proci alulfeszelés kb. -5W.
- Egy szál SSD-vel idle 15W-ot mértem konnektorból, Prime95 alatt 29W-ot alulfeszelve, 35W-ot defaulton.
- Sebességben nyilván összehasonlíthatatlan. Az Ion SSD-vel is lassú volt, a G2020 Win8-al (és fast boot-al) kb. 10mp-alatt elindul. Nem egy kategória. De ezt tudtam eddig is hiszen nagyon közel van a netezős családi konfighoz, amiben i3-2100 volt, ehhez tudom hasonlítani.Ezzel a fogyasztással és erővel a nem semmi kategória. Gyakorlatilag az Ion(Atom) alatt van fogyasztásban alulfeszeléssel és egy "szélvészgyors" gép.
Kicsit megijesztett amikor az XBMC-ben széteső menü fogadott, de egy beta driver megoldotta.
Azért ez a része elég gyászos, hogy májusi driverrel szétesik a kép és azóta nincs hivatalos, ami javította volna, csak béta. IGP opciókban sem világos mi-mire való és van benne 1-2 "képjavító" azért. minőségben először rosszabbnak tűnt a kép, de némi állítgatás után jó lett.MadVR-t beállítottam egy medium szintű méretezéssel, azt is bírta. 720p átméretezésben 75% körül, SD-nél 80% körül pörgött a GPU. cserébe a fogyasztás 28W-ról 34-35W-ra ugrott. Ha így bírja még szórakozok majd vele egy kicsit...
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Gyúrósok ide!
- Robogó, kismotor
- One mobilszolgáltatások
- Futás, futópályák
- Fali konzol lapos tévékhez
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Acer A515-55 - i7-10GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Intel Iris Plus I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3346, 100% Akkumulátor
- Surface Laptop 4 i7-1185G7 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- Eladó egy wittings steel hr sport hibrid okos óra dobozával töltővel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest