Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: A végtelenbe...
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- GoodSpeed: A megfelelő matrac kiválasztása egy hosszú folyamat végén!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tonyo
őstag
Nem megalománia, hanem tervezés. Később jó lesz a kitben/dualban a 8 Gb. Trinitynek, ahogy írtam jó a dual channel, viszont 2*2 Gb-os kit-et venni hülyeség, hogy bővítéskor 4 slot foglalt legyen? Ez ilyen...
Más: Van aki rakott föl már fm2-es lapra BIg Shuriken 2 rev b-t? Elvileg nem támogatja az fm2-őt, mégis sok helyen olvasni, hogy azt használnak.
-
Trinity-s fórum alapján írtam, hogy "ajánlott" 1 GB-ot adni az integrált VGA-nak, hogy biztosan jól fusson.
Nem a videózáshoz és a zenéhez kell 8 GB, hanem összességében kényelmesebb lesz a rendszernek és Tonyo-nak is, ha van elég RAM. Ki lehet fogni jó vételeket is és akkor nincs is olyan nagy különbség árban.
Amíg nem volt meg a NAS-om és én is mindent a gépemen csináltam, akkor elég sokszor volt olyan, hogy a futó programok + a Win7 egyszerre több, mint 3 giga memót ettek. 1 GB volt már akkor is a videókártyának szóval 4 GB-al lehet már kicsit szűkös lett volna nekem.
Egyéni preferencia kérdése szerintem ki mennyit szán rá, én nyugodtabban alszom, hogy ennyit raktam bele, mert nem kell azon agyalnom, hogy elég-e mindenre. Szándékosan kicsit túlbiztosítottam a rendszert RAM szempontjából.
Ezért javasoltam a 8 GB, nem e-pénisz, meg megalománia, stb.
Tonyo-t ismerem személyesen is, tudom, hogy úgy is eldönti majd, hogy neki mi mennyit ér meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Karácsonyi telefonajánló 2025
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Kiadta Sam Altman a parancsot: bajban a ChatGPT!
- Spórolós topik
- One mobilszolgáltatások
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Apple iPhone 17 Pro Silver 256 GB Használt, karcmentes 100% akku / 0 ciklus 1 év gari!
- Eladó egy oneplus 9 pro 256/12
- HP ProDesk 600 G4 i5-8100 16GB 512GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4051, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest