Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Yézi: Blekk Frájdéj
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: A megfelelő matrac kiválasztása egy hosszú folyamat végén!
- Meggyi001: A végtelenbe...
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
drdr
senior tag
válasz
canniball
üzenetére
Én 2x2GB-ot használok és 512-őt kap az IGP. lapozófájl kikapcsolva. Sosem volt kevés. Játékok is futnak fullhd-n, hd-n. Nincs gond. Egyedül akkor volt, amikor a Passmark BurnIn tesztjét futtattam, na akkor sírt a ramért...ugye ekkor is ki volt kapcsolva a virt memória...
Korábban valamiért 256MB-on maradt a megosztott memória, ekkor a PDVD szaggatott, de 512-vel nincs baja.
-
cekkk
veterán
válasz
canniball
üzenetére
Ez annyiból érdekes, hogy én használtam Win7et 2 gigával és nagy ritkán volt kevés neki, most 4et használok és a htpcben is 4 van a laptopban 50% körül van használatban alapesetben, a HTPCben meg 30-40, majd ránézek. Egyszer nem sírt még memória után a gép. Pedig futtatok virtuális gépeket, netbeanst adatbázist... Na jó van egy oldalt ami flash alapú és a firefox és az adobe meg tud enni olyankor összesen 1-1,2 giga ramot is
Majd megnézem chrome alatt mit produkál. De nem hinném, hogy egy gépen amin netezés és zenehalhatás valamint torrent van, 8 giga ram lenne szükséges.
A Nasban nekem van 1 giga memória(Debian alapú linux)
Igaz, csak torrent ftp és hálózati médiatárként működik, egyedül akkor van füllon a memóri, amikor csomagolok, persze ha több minden futna akkor elkellene a több RAM.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Synology NAS
- NVIDIA® driverek topikja
- Stratégiai biztonsággal védekeznek a dráguló memóriák ellen a gyártók
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- Call of Duty: Black Ops 7
- EAFC 26
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- További aktív témák...
- ASTRO A50 WIRELESS HEADSET + BASE STATION 4th gen. fejhallgató
- Razer Barracuda X Chroma Black gamer Fejhallgató
- ASTRO A50 5th gen LIGHTSPEED WIRELESS HEADSET + BASE STATION fejhallgató
- Philips 55OLED909/12 4K OLED+, Ambilight, 144Hz, B&W hang PRÉMIUM TV!
- Samsung QE55S90DAEXXH 55" S90D 4K UHD Smart AI 144Hz OLED Gaming TV
- MCDODO T03 fejhallgató
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:87%
- HP ProBook 650 G8 Intel i5-1145G7 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Majd megnézem chrome alatt mit produkál. De nem hinném, hogy egy gépen amin netezés és zenehalhatás valamint torrent van, 8 giga ram lenne szükséges.
Igaz, csak torrent ftp és hálózati médiatárként működik, egyedül akkor van füllon a memóri, amikor csomagolok, persze ha több minden futna akkor elkellene a több RAM.